Wantmatures.com

flirt.com
1.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
Erotic-flirt
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri

Wantmatures.com Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,1/10
116 000+ / 30+
Wantmatures.com

Utilizare și caracteristici site: 8/10

Siguranța datelor: 9/10

Informații și claritate profil: 9/10

Potențialul de găsire a unui partener: 8,3/10

Suport pentru clienți: 6,8/10

Preț: 7,8/10

Wantmatures.com Recenzii complete, păreri și experiențe

Site de matrimoniale cu femei mature care știu ce îți dorești

Cu o cromatică care ne aduce aminte de celebra rețea de socializare Facebook.com, site-ul de matrimoniale Wantmatures.com se adresează celor care caută femei mature, așa cum sugerează și numele. De pe prima pagină vedem că înregistrarea se poate face gratuit și trebuie completat un formular.

Înregistrarea gratuită prin completarea unui formular

Pe prima pagină a site-ului veți găsi politica de confidențialitate și termenii de utilizare, dar și sfaturi pentru matrimoniale online în siguranță. Acest lucru este important pentru cei care vor să știe exact în ce se bagă, chiar înainte de a-și face un cont gratuit pe site-ul de matrimoniale. Dacă ați studiat termenii și condițiile și considerați că e momentul să treceți la următorul pas, puteți începe procesul de înregistrare prin completarea formularului.

În primul rând, trebuie să declarați dacă sunteți femeie sau bărbat și care este sexul partenerului pe care îl căutați. Selectarea vârstei urmează la pasul următor, precum și introducerea unei adrese de email, alegerea unei parole și selectarea orașului.

După ce ați dat click pe butonul Alătură-te, veți fi redirecționat către o pagină unde veți fi felicitat pentru deschiderea contului pe Wantmatures.com și veți fi invitat să activați contul prin verificarea adresei de email. Acest lucru înseamnă că pentru a merge mai departe cu procesul de înregistrare este esențial să introduceți în formular o adresă de email validă și la care aveți acces. Este important de știut și faptul că există posibilitatea de emailul trimis pentru confirmarea adresei de email să ajungă în spam, așa că verificați și acolo. În email puteți da click pe butonul de confirmare sau puteți copia codul din 4 cifre și să-l introduceți în formularul de pe site.

Încărcarea pozelor este importantă pentru un profil reușit

Imediat după validarea contului, veți fi redirecționat într-o pagină unde sunteți invitat să încărcați fotografii cu dvs. Tot aici veți afla și care sunt cele mai frecvente motive pentru care profilul poate să nu va fie aprobat. Țineți cont de ele dacă doriți ca profilul să fie vizibil pe site și să aveți succes în căutarea unei partenere potrivite pe site-ul Wantmatures.com. Dacă nu doriți să urcați poze imediat, puteți amâna acest pas și puteți trece la completarea profilului.

Wantmatures.com Caracteristici

Promovează contul meu

Această facilitate îți permite să găsești persoane chiar atunci când nu ești online. Folosind această opțiune, site-ul va decide care utilizatori sunt compatibili și îi va adăuga în lista ta de favoriți. Astfel, îți cresc șansele să cunoști o persoană interesantă mai repede!

Galeria de aprecieri

Dacă ești place să te joci, acum poți face asta în galeria de aprecieri. Aici îți vor apărea femei care te pot interesa și tu le poți da o inimioară dacă îți plac sau un x dacă nu sunt pe gustul tău. Membrele care au primit inimioare vor apărea în lista de persoane pe care le-ai apreciat. În același timp, ai acces să vezi și o listă cu persoane care te-au apreciat pe tine, precum și una de compatibilități.

Căutare

Site-ul Wantmatures.com îți dă posibilitatea să cauți femei după anumite criterii precum vârstă și locație.

Online acum

Pentru a nu pierde timpul cu profile de membri care nu sunt online acum și care poate nu au mai intrat pe site de ceva vreme, la secțiunea online acum vei vedea care sunt persoanele care sunt pe site în momentul în care și tu ești logat.

Wantmatures.com Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Căutare extinsă
Discuții nelimitate
Fotografii mari
Asistență Premium

VIP 3 zile

6,57 L

Căutare extinsă
Discuții nelimitate
Fotografii mari
Asistență Premium

VIP 1 lună

33,99 L

Căutare extinsă
Discuții nelimitate
Fotografii mari
Asistență Premium

VIP 3 luni

21,99 L (pe lună)

Căutare extinsă
Discuții nelimitate
Fotografii mari
Asistență Premium

VIP 6 luni

18,99 L (pe lună)

Căutare extinsă
Discuții nelimitate
Fotografii mari
Asistență Premium

Wantmatures.com Pro și Contra

Avantaje

Garanția de satisfacție
Site-ul are variante pentru mobil
Posibilitatea de a cunoaște femei mature

Dezavantaje

Upgrade-ul de cont este necesar pentru a putea discuta nelimitat
Fotografiile mari sunt accesibile doar pentru utilizatorii premium

Wantmatures.com pentru utilizatori

Avantaje

Site-ul este dedicat celor interesați de femei mature
Site intuitiv și simplu de utilizat
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Wantmatures.com

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul de matrimoniale Wantmatures.com se adresează în mod evident bărbaților sau femeilor care caută femei mature, și vedem asta chiar de pe prima pagină. Site-ul pune la dispoziția membrilor mai multe facilități de comunicare, dar și de prezentare în profilul personal. Încărcarea unui video la profilul personal este o facilitate interesantă care permite membrilor să se prezinte așa cum își doresc. În același timp, site-ul oferă o garanție a satisfacției, ceea ce este important de reținut dacă sunteți de peste 3 luni pe site și nu ați găsit ceea ce vă doreați. Pentru a beneficia de această garanție a satisfacției trebuie să îndepliniți mai multe condiții cumulativ. Totuși, este o facilitate pe care alte site-uri nu o oferă și asta o face demnă de menționat. Site-ul Wantmatures.com poate fi un site de matrimoniale potrivit pentru dvs. dacă doriți să cunoașteți femei mai în vârstă de lângă dvs. sau din toată țara.

Wantmatures.com Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Doru, 22 de ani

Pentru un tip mai neexperimentat care a fost ținut din scurt de părinți mai toată viața este exact ceea ce îmi doream. Pe site-ul de matrimoniale Wantmatures.com pot cunoaște femei mai în vârstă decât mine care nu mă condamnă pentru alegerile mele și știu sigur că și ele sunt interesate de bărbați mai tineri. Așa, fiecare primește exact ceea ce își dorește și asta simplifică mult lucrurile. Eu îl recomand tuturor celor care vor să cunoască femei mature, și, de ce nu, să aibă o relație cu o femeie mai în vârstă.

DA 6 NU 5
Liviu, 30 de ani

Mie întotdeauna mi-au plăcut femeile mature și asta nu cred că se va schimba niciodată. O femeie matură știe ce vrea de la viață și, de cele mai multe ori, știe ce vrei și tu, chiar dacă nu i-ai spus. Mie acest lucru îmi place. Am căutat genul acesta de femei și pe alte site-uri de matrimoniale, dar aici mi se pare mai simplu și mai comod să găsesc pe cineva pe gustul meu.

DA 12 NU 12
Mișu, 34 de ani

E un site pentru cei care caută femei mature, asta e adevărat, atunci de ce sunt profile și cu femei de 25 de ani? Am intrat și eu pe Wantmatures.com, sincer mă așteptam să găsesc în exclusivitate femei trecute de 45 de ani, dar sunt și mult mai tinere. Probabil fiecare cu ce îi place. Până la urmă asta nu e așa deranjant dacă știi ce vrei.

DA 17 NU 10
Mircea, 25 de ani

Soția mea este mult mai tânără decât mine, și din multe puncte de vedere neexperimentată. Nu aș schimba-o pentru nimic în lume, să fie clar. Dar, din când în când îmi place să mă văd cu o femeie care știe ce face, care știe cum să ofere și să primească plăcere pur și simplu, fără prea multe complicații. Din acest motiv îmi place Wantmatures.com, aici găsesc întotdeauna ușor o femeie matură care are chef de petrecut puțin timp de calitate împreună cu mine, fără obligații, bineînțeles.

DA 26 NU 14

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro