Mydates.com

Mydates.com Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,0/10
10 000+ / 30+
Mydates.com

Utilizare și caracteristici site: 5/10

Siguranța datelor: 4,1/10

Informații și claritate profil: 5,1/10

Potențialul de găsire a unui partener: 4,7/10

Suport pentru clienți: 4,5/10

Preț: 5/10

Poze ale
utilizatorilor online
2212 oameni sunt online

Radu
Radu, Vârstă: 24
Ioana
Ioana, Vârstă: 23
David
David, Vârstă: 27

Mydates.com Recenzii complete, păreri și experiențe

Găseşte-ţi un partener de flirt sau pentru ceva mai mult!

Mydates.com este unul dintre site-urile de matrimoniale din România care pune mare preţ pe confidenţialitatea datelor personale şi pe transparenţă, aşa cum se menţionează chiar pe prima pagină a site-ului. Pentru toţi aceia care au nevoie de un prieten, fie el doar şi virtual, site-ul Mydates.com poate fi o alegere bună. Dacă eşti interesat de a găsi un partner pentru un flirt ocazional, pentru chat sau chiar pentru ceva mai mult, poţi încerca să-ţi deschizi un cont pe site-ul Mydates.com. Deşi în zilele noastre comunicarea este din ce în ce mai facilă şi avem la dispoziţie multiple opţiuni, atât online, cât şi online, din ce în ce mai mulţi oameni descoperă că, de fapt, este vorba despre o comunicare superficială care nu conduce la relaţii de durată. Pe site-ul Mydates.com te poţi conecta cu persoane cu interese asemănătoare cu ale tale şi care să locuiască şi în zona ta. Este simplu să dezvolţi chiar genul de relaţie pe care ţi-l doreşti pe site-ul Mydates.com.

Contul de utilizator pe Mydates.com este absolut gratuit

Vei fi încântat să afli că poţi testa aplicaţia de matrimoniale Mydates.com în mod absolut gratuit şi fără să fie nevoie să bagi mâna în buzunar fără să ştii pe ce dai banii. Acest lucru este minunat pentru persoanele care vor să testeze site-ul şi facilităţile pe care le are de oferit înainte de a se obliga la plata unui abonament lunar sau a unei plăţi unice. Oferă-ţi şansa de a cunoaşte astăzi poate chiar partenerul de vis înregistrându-te pe site-ul de matrimoniale Mydates.com! Pentru a începe procesul de înregistrare poţi folosi un cont de Google sau de Facebook. Aplicaţia nu va posta pe peretele tău fără acordul tău, după cum se menţionează. Dacă preferi să foloseşti o adresă de email, trebuie să completezi un formular în trei paşi. În primul rând trebuie să declari dacă eşti bărbat sau femei şi dacă cauţi un bărbat sau o doamnă. Numele de utilizator şi parola trebuie completate la pasul următor. La ultimul pas trebuie să declari că ai peste 18 ani, să treci adresa de email şi să fii de acord cu termenii şi condiţiile site-ului. Pentru a putea accesa toate facilităţile site-ului este necesar să validezi adresa de email după ce vei primi un mesaj din partea site-ului.

Cumpără monede virtuale pentru a putea trimite mesaje personalizate

Nu numai că contul de membru este gratuit pe site-ul Mydates.com, dar atunci când accesezi site-ul pentru prima dată vei vedea că ai în portofelul virtual de pe site 100 de monede virtuale. În momentul în care vei începe să trimiţi mesaje, vei vedea că se consumă monedele primite la deschiderea contului. Acest lucru înseamnă că pentru a te putea bucura de opţiunea de a trimite mesaje personalizate şi pe viitor, este nevoie să achiziţionezi aceste monede. Vei găsi butonul de Cumpără Monede atât în meniul de sus al site-ului, precum şi în partea stânga. Poţi cumpăra între 110 şi 3410 monede virtuale pentru sume care variază de la 9.99 lei la 199.99 lei. Cu cât alegi să cumperi mai multe monede, cu atât te vei bucura de monede bonus mai multe.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
18. 1. 2022

Mydates.com Caracteristici

Chat

Una dintre facilităţile cele mai apreciate pe site-urile de matrimoniale este chat-ul. Chat-ul de pe site-ul Mydates.com îţi permite să iei legătura cu alţi membri care sunt online în acelaşi timp cu tine şi poate chiar din aceeaşi zonă cu cea în care locuieşti tu. La înregistrarea pe site se poate să fie vorba despre un sistem automatizat care trimite mesaje atât pe chat cât şi în inbox membrilor noi pentru a stimula conversaţiile.

Inbox

Pentru a nu pierde ocazia să intri în legătură cu partenerul potrivit pentru tine chiar dacă nu ai timp să-ţi petreci multe ore online, site-ul de matrimoniale oferă opţiunea de mesaje în Inbox. Această opţiune este similară cu orice tip de mesagerie cu care suntem deja obişnuiţi şi pe care mulţi dintre noi o folosim zilnic, atât în viaţa personală cât şi la muncă. Acest lucru înseamnă că-ţi va fi simplu să-ţi dai seama cum funcţionează mesajele pe Mydates.com.

Vizitatori

Întotdeauna e plăcut să afli că cineva ţi-a vizitat profilul, ca să nu mai vorbim de faptul că poate să fie şi foarte util să ştii acest lucru atunci când vrei să iei legătura cu alte persoane pentru flirt, chat sau chiar mai multe. În secţiunea de vizitatori vei vedea membrii înregistraţi care ţi-au vizitat profilul şi vei putea naviga de acolo spre pagina lor personală.

Like-uri

Pentru a face lucurile şi mai simple şi pentru a stimula comunicarea între persoane care încă nu s-au cunoscut, site-ul oferă facilitatea de a da like profilului care te interesează. În această pagină vei vedea şi care sunt persoanele care au dat like profilului tău.

Favoriţi

Pentru a nu pierde niciodată din vedere persoanele care ţi se par interesante, ai posibilitate să adaugi profilul lor în lista ta cu favoriţii de pe site. Nu rata ocazia de a adauga profilele tale preferate în listă pentru a avea acces la ele mai uşor pe viitor.

Căutare

Și site-ul de matrimoniale Mydates.com poţi căuta exact genul de partner de discuţie sau de relaţie la care visezi. Alege sexul, intervalul de vârstă, dar şi localitatea pentru persoanele cu care vrei să iei legătura.

Mydates.com Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Mesaje personalizate nelimitate
Comunicare neîntreruptă
Chat cu membrii înregistraţi
Acces nemijlocit la toate facilităţile site-ului

110 monede

9,99 L

Mesaje personalizate nelimitate
Comunicare neîntreruptă
Chat cu membrii înregistraţi
Acces nemijlocit la toate facilităţile site-ului

280 monede

19,99 L

Mesaje personalizate nelimitate
Comunicare neîntreruptă
Chat cu membrii înregistraţi
Acces nemijlocit la toate facilităţile site-ului

440 monede

29,99 L

Mesaje personalizate nelimitate
Comunicare neîntreruptă
Chat cu membrii înregistraţi
Acces nemijlocit la toate facilităţile site-ului

Mydates.com Pro și Contra

Avantaje

Chat în timp real cu alţi membrii înregistraţi
Potenţiali parteneri din zona ta
Costuri relativ reduse pentru monedele virtuale

Dezavantaje

Imposibilitatea de a comunica consistent fără monede

Mydates.com pentru utilizatori

Avantaje

Opţiunea de a-ţi edita profilul aşa cum vrei
Chat cu membrii online
Acces la persoane din aria ta geografică
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Mydates.com

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul de matrimoniale Mydates.com se conturează ca un site pentru persoanele interesate să intre în legătură cu potenţiali parteneri pentru flirt, chat sau doar socializare. Bineînteles, acest lucru nu înseamnă că e imposibil să-ţi găseşti dragostea pe Mydates.com! Facilităţile site-ului sunt cele clasice şi uşor de folosit. Totuşi, e important de menţionat că e imposibil să comunici cu alţi membrii înregistraţi în lipsa monedelor virtuale care se achiziţionează exclusiv pe site. Dacă vreţi să încercaţi site-ul Mydates.com puteţi face asta în siguranţă şi rămâne de văzut dacă site-ul este cel mai potrivit pentru nevoile voastre.

Mydates.com Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Lorena, 27 de ani

Nu mi-a fost clar încă de la început la ce să mă aştept când îmi fac cont pe site. Credeam că pot lua legătura cu bărbaţi din oraşul meu, dar după ce am răspuns la două mesaje am rămas fără monede virtuale şi nu am mai putut scrie nimănui. Văd că mi-au scris mai multe persoane, încă mă gândesc dacă să dau banii să iau monede sau nu.

DA 11 NU 6
Bogdan, 21 de ani

Intru pe site doar de câteva zile, deci nu am prea multă exprienţă. Ce am văzut până acum e că primesc mesaje, adică mă contactează multe persoane, ceea ce îmi place mult. Am mai fost pe un site de matrimoniale unde nu scria nimeni şi dacă scriam eu, nu răspundeau. Eu îl recomand.

DA 1 NU 13
Lucian, 37 de ani

Eu eram interesat de o aplicaţie de matrimoniale, dar nu una dintre acelea unde îţi găseşti toţi colegii de birou şi prietenii din liceu cu care eşti coleg pe facebook. Sincer, aşa ceva chiar voiam să evit. Aşa că am intrat pe Mydates.com şi până acum sunt ok cu ce am găsit aici.

DA 1 NU 12
Ioana, 24 de ani

Nu ştiam dacă merită să-mi fac un cont pe un site de matrimoniale, auzi atât lucruri despre oamenii în zilele noastre că efectiv nu ştii la ce să te mai aştepti. Totuşi, mi s-a părut că pot avea încredere şi până acum pot spune că a fost totul ok, nimic de comentat.

DA 0 NU 12

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro