Irezistibil.ro

Erotic-flirt
1.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

Irezistibil.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
4,5/10
9 000+ / 30+
Irezistibil.ro

Utilizare și caracteristici site: 5/10

Siguranța datelor: 4,8/10

Informații și claritate profil: 5,3/10

Potențialul de găsire a unui partener: 4,3/10

Suport pentru clienți: 4/10

Preț: 3,8/10

Irezistibil.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

Irezistibil.ro- site de matrimoniale pentru cei interesați de distracție

Site-ul de matrimoniale Irezistibil.ro listează chiar pe prima pagină câteva zeci de profile ale membrilor înregistrați sub denumirea utilizatori înscriși de curând. Așa că, chiar de pe prima pagină, puteți vedea poza, numele de utilizator, sexul și locația persoanelor care și-au deschis cont recent pe site. Mai mult decât atât, dacă faceți click pe poza de profil, veți ajunge într-o pagină unde aveți acces chiar la mai multe detalii și poze ale utilizatorului respectiv. Astfel, puteți citi o scurtă descriere, despre interesele membrului și chiar și poze mai sexy, totul fără să fie nevoie să vă înregistrați. Dacă acest lucru sună interesant din punct de vedere al celui care vizualizează toate aceste lucruri sub protecția anonimatului, e important să vă imaginați că, dacă decideți să deschideți cont pe acest site, și profilul dvs. urmează să fie afișat aici, mai ales că veți fi membru nou pe site.

Cont de membru nou pe Irezistibil.ro

Site-ul are un design învechit și nu este deloc intuitiv. Tocmai de aceea, aveți nevoie de ceva răbdare și ochi buni pentru a vedea linkul de Înregistrare care este în meniul din partea de sus a site-ului, scris cu litere mici. Atunci când dați click pe Înregistrare, veți ajunge într-o pagină unde se listează un formular care trebuie completat. Încă de la început, se menționează că este obligatoriu să aveți peste 18 ani pentru a putea deveni membru pe site-ul Irezistibil.ro. O adresă de email validă, o parolă, dar și un username sunt absolut necesare pentru înregistrare. În acest formular este, de asemenea, necesar să completați și ce sex aveți, care este sexul partenerului dorit și vârsta. După ce ați completat toate aceste detalii, puteți merge mai departe cu înregistrarea.

Informații personale care trebuie oferite înainte de accesarea contului

Dacă credeați co înregistrarea pe site-ul Irezistibil.ro este chiar facilă fiindcă nu a fost nevoie să completați decât un formular cu câteva câmpuri, trebuie să știți că înregistrarea nu este încă finalizată. După ce ați dat click pe butonul înregistrare și datele dvs. au fost transferate la site, sunteți direcționat într-o pagină în care este necesar să continuați completarea unui formular. De data aceasta, datele cerute se referă la locație, telefon, data nașterii, starea civilă, consum alcool, dacă fumați și ce mâncare preferați. În afară de telefon, toate celelalte câmpuri sunt obligatorii, deci nu puteți trece mai departe decât dacă le completați. Și astfel ajungeți la pasul următor unde vă așteaptă un nou formular, de data aceasta cu mai multe informații care trebuie oferite. Din nou, nu puteți trece mai departe dacă nu completați datele din formular, ceea ce lungește inutil procedura de înscriere și vă poate pune nervii la încercare. Și ajungeți la pasul următor, unde trebuie să selectați domeniile de interes. Urmează încă trei câmpuri în care trebuie să adăugați o descriere personală și veți primi mesajul că profilul dvs. este acum salvat pe o pagină altfel goală.

Irezistibil.ro Caracteristici

Căutare

Pe site-ul de matrimoniale Irezistibil.ro, căutarea se poate face după mai multe criterii precum ID utilizator sau nume. De asemenea, există posibilitatea de căutare avansată după criterii precum sex, vârstă, țară, județ, și utilizatorii care au poză. Rezultatele căutării se afișează într-o pagină care arată și date despre utilizator, nu numai poza de profil.

Mesaje

Ca orice alt site de matrimoniale din România, pe site-ul Irezistibil.ro veți găsi secțiunea de mesaje unde vedeți mesajele primite și pe cele trimise.

Poze

În secțiunea de Poze puteți încărca pozele dvs. chiar din calculator sau din telefon. Mulți dintre utilizatorii site-ului au profil cu poză pentru că acest lucru crește interesul și vizibilitate paginii dvs.

Profil

Pagina de profil sau pagina personală de pe site-ul Irezistibil.ro este probabil cea mai complexă zonă din site. Aici aveți acces să modificați profilul, dar și să urcați poze și să faceți setările de confidențialitate. Aici puteți bifa dacă vreți sau nu să apăreți online pe site și dacă vreți să primiți mail la fiecare mesaj primit pe site.

Notificări

O facilitate care își dorește să vă ajute să cunoașteți persoana potrivită mai repede este și cea de notificări. Aceastea sunt niște notificări automate – primiți un email cu utilizatori noi care corespund criteriilor selectate de dvs. imediat cum aceștia s-au înscris pe site.

Favoriți

Nu e dificil de ghicit ce se află în secțiunea de Favoriți. Aici puteți adăuga profilele celor care v-au atras atenția pe site și pe care vreți să-i aveți într-un singur loc pentru acces facil.

Blocați

Orice site de matrimoniale care se respectă oferă utilizatorilor posibilitatea de a bloca utilizatorii cu care nu mai doresc să intre în contact. Aici veți găsi lista utilizatorilor de pe Irezistibil.ro pe care i-ați blocat.

Irezistibil.ro Prețuri abonament VIP

Indisponibil

Este necesară trimiterea unui SMS pentru prelungirea perioadei de valabilitate a contului

Irezistibil.ro Pro și Contra

Avantaje

Se pot căuta persoane cu interese similare
Multe profile caută sau oferă sex
Aproape 500 de persoane online

Dezavantaje

Site cu un design greu de folosit
Necesită o plată despre care nu aflăm detalii
Profilele sunt accesibile public, fără login

Irezistibil.ro pentru utilizatori

Avantaje

Profile cu multe informații personale
Interesele sunt listate clar la începutul profilului
Poze interesante la profil
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Irezistibil.ro

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Dacă vreți să vă simțiți ca și cum ați păși înapoi în trecut, site-ul Irezistibil.ro merită o vizită! Cu un design care nu a mai fost actualizat probabil în ultimele două decenii, site-ul listează membrii chiar pe prima pagină, cu toate detaliile din pagina personală, inclusiv poze. Acest lucru înseamnă că dacă preferați anonimatul sau ca site-ul de matrimoniale să păstreze confidențiale datele dvs. site-ul Irezistibil.ro ar trebui evitat. Altfel, site-ul se prezintă ca o colecție de profile care cer sau oferă sex, ceea ce poate fi interesant pentru anumite persoane. Site-ul poate fi folosit gratuit, dar se menționează despre necesitatea prelungirii contului dând un sms sau făcând o plată prin card bancar sau Paypal, dar nu se specifică suma.

Irezistibil.ro Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Dany, 28 de ani

Sincer, nu prea mai știu cum am ajuns aici, dar clar nu mi-a plăcut faptul că pun profile pe prima pagină și poți să vezi toate pozele. Eu chiar am dat click pe câteva profile și am văzut inclusiv poze mai sexy ale unor femei. Nu prea știu ce să zic despre un site care nu respectă confidențialitatea datelor personale.

DA 0 NU 0
Alex, 53 de ani

Pentru mine site-ul Irezistibil.ro este exact ceea ce îmi doream. Aplicațiile moderne de matrimoniale nu îmi plac deloc, site-ul acesta e bine structurat și are tot ce îmi doresc. Îl folosesc cu plăcere de câteva luni și voi continua până voi găsi o persoană care chiar să-mi placă.

DA 0 NU 0
Miruna, 29 de ani

Am intrat aici pentru că voiam puțină distracție și mi s-a părut locul potrivit. Oamenii de aici nu sunt prea scorțoși și mie asta îmi place mult. Mi-a plăcut și faptul că pot da mesaje gratuit, nu aș fi dat bani niciodată ca să accesez un site de matrimoniale, nu e genul meu.

DA 1 NU 0
Lori, 23 de ani

De fiecare dată când am intrat pe site-ul Irezistibil.ro am găsit la ce să mă uit. Nu pot spune că am cunoscut pe cineva aici care să mă intereseze cu adevărat, dar unele profile sunt drăguțe. Am contactat câteva persoane, dar nu am primit răspuns din partea tuturor. Dar probabil asta se mai întâmplă și pe alte site-uri.

DA 0 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro