Site-ul de matrimoniale Academic Singles

Academic Singles Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
9,1/10
240 000+ / 27+
Academic Singles

Utilizare și caracteristici site: 8,5/10

Siguranța datelor: 7,4/10

Informații și claritate profil: 7,7/10

Potențialul de găsire a unui partener: 8,4/10

Suport pentru clienți: 8,9/10

Preț: 7,3/10

Poze ale
utilizatorilor online
53097 oameni sunt online

Ștefan
Ștefan, Vârstă: 25
Violeta
Violeta, Vârstă: 26
Albert
Albert, Vârstă: 27

Academic Singles Recenzii complete, păreri și experiențe

Dating de calitate pentru persoane educate

Academic Singles se prezintă ca un site de dating pentru toți acei care doresc să facă cunoștință cu un partener cu o educație corespunzătoare. Acest lucru înseamnă că persoane de toate vârstele și din toată lumea, indiferent de educație, se pot înregistra pe acest site. În acest site de dating online, puteți găsi cu ușurință partenerii potriviți și cu nivelul de educație dorit. Site-ul se adresează în special celor care doresc o relație serioasă de dragoste sau găsirea unui partener de viață. Nici un gen nu este discriminat și este important de menționat că există aproximativ același număr de bărbați și femei. Toată lumea se poate înregistra gratuit pe site-ul Academic Singles și depinde de dvs. dacă vreți să plătiți pentru un cont Premium.

Înscrierea la Academic Singles durează câteva minute

Nu sunteți foarte cunoscători în cele legate de internet? Nu contează. Înscrierea la Academic Singles este ușoară și durează puțin. Completați corect informațiile astfel încât site-ul de dating să poată găsi parteneri potriviți. Acest lucru elimină navigarea plictisitoare a profilelor individuale. Partenerii recomandați vor fi generați pe baza informațiilor dvs. Și cine nu ar vrea să știe cine se potrivește cel mai bine dintre membrii înregistrați?

Faceți-vă confortabil și completați profilul

După înregistrare, site-ul de dating vă solicită să încărcați fotografia de profil. Poza ar trebui să corespundă realității și ar trebui sa fie o fotografie recentă. Puteți adăuga cele mai bune fotografii pentru a alege pe cea mai potrivită.

Sub fotografia de profil, puteți verifica dacă toți utilizatorii văd bine fotografiile dvs. sau pozele sunt neclare. Apoi, fotografiile vor fi disponibile numai pentru persoana pe care o considerați potrivită. După încărcarea fotografiilor, veți completa un test de personalitate, indicând obiectivele, opiniile și stilul de viață.

Membru Premium Academic Singles: Da sau Nu?

După încărcarea fotografiilor și completarea tuturor informațiilor, veți descoperi că nu puteți utiliza toate facilitățile site-ului de dating. Trebuie să știți că aveți opțiunea de a vă abona să deveniți membru premium. Puteți plăti abonamentul de membru premium timp de o lună, jumătate de an sau un an. După această perioadă de timp, calitatea de membru este reînnoită automat și vă puteți bucura de toate avantajele site-ului. Cu abonamentul Premium, puteți primi și trimite mesaje, puteți vedea cine v-a vizitat profilul și puteți vizualiza fotografii ale altor utilizatori. În plus, puteți crea un director online cu contactele dvs. preferate.

Ce trebuie să faceți dacă doriți să anulați un cont Academic Singles?

Puteți anula contul de utilizator direct din profilul dvs. în categoria "Setări", unde apare "Dezactivare profil". Puteți aplica această procedură numai dacă nu ați activat serviciul de membru premium. Pentru a vă închide contul Premium, trebuie să vă anulați calitatea de membru cel târziu cu 14 zile calendaristice înainte de sfârșitul perioadei relevante. Puteți trimite notificarea prin semnătură prin poștă sau fax la adresa firmei sau puteți utiliza link-ul de pe site-ul de dating.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
18. 1. 2022

Academic Singles Caracteristici

Căutare Premium pentru VIP

Academic Singles vă ajută să găsiți potrivirea potrivită pentru acești parametri: locație, educație, vârstă, înălțime și venitul anual. Partenerii ideali pot fi găsiți în contactele recomandate.

Faceți fotografiile disponibile

Puteți utiliza o funcție inteligentă pentru a determina cine vă va vedea fotografiile. Le puteți arăta contactelor selectate sau le puteți pune la dispoziția tuturor utilizatorilor Academic Singles.

Recomandări inteligente de parteneri

Academic Singles vă ajută să găsiți partenerul potrivit folosind o tehnologie inteligentă. Aceasta poate trece prin toate profilurile membrilor și selecta contacte cu stiluri de viață, valori și interese similare.

Răsfoiți rapid profilurile Premium pentru VIP

Cu această facilitate Premium, puteți vizita profilurile altor utilizatori Academic Singles și puteți afla mai multe despre aspectul, interesele și atitudinea lor personală. În același timp, puteți ajunge la orice utilizator.

Dragostea la primul like Premium pentru VIP

Iți plac jocurile? Cei care joacă se distrează de minune și, în plus, pot să cunoască partenerul potrivit. Vezi profilurile celorlalți utilizatori, fă o recenzie și dă-le un like sau un x.

Funcție Premium pentru VIP

Fiecare utilizator al site-ului de dating poate plăti abonamentul de membru Premium care oferă multe facilități. Acest lucru face ușoară cunoașterea celuilalt și facilitează o întâlnire.

Abonament Premium opțional

După înregistrarea pe site-ul de dating, puteți activa o perioadă de trei luni (99.90 lei / lună) sau șase luni (79.90 lei / lună) de membru Premium și puteți discuta cu alți utilizatori și să vizualizați profilul lor.

Completarea informațiilor personale

Nu trebuie să vă fie teamă să completați informațiile personale. Împărtășește-ți opinia cu ceilalți și spune-le cum trăiești și cum arăți. Completarea profilului Academic Singles este distractivă și rapidă.

Academic Singles Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Fotografii clare și vizibile
Vezi vizitatorii tăi
Primirea și trimiterea mesajelor
Adaugă contactul la favorite
Cea mai bună ofertă

1 lună Premium

59,90 L

Fotografii clare și vizibile
Vezi vizitatorii tăi
Primirea și trimiterea mesajelor
Adaugă contactul la favorite

3 luni Premium

99,90 L (pe lună)

Fotografii clare și vizibile
Vezi vizitatorii tăi
Primirea și trimiterea mesajelor
Adaugă contactul la favorite

6 luni Premium

79,90 L (pe lună)

Fotografii clare și vizibile
Vezi vizitatorii tăi
Primirea și trimiterea mesajelor
Adaugă contactul la favorite

Academic Singles Pro și Contra

Avantaje

Un procent echilibrat de bărbați și femei: 51:49
Sunt înregistrați 24.000 de utilizatori activi
Opțiunea de activare a contului Premium - calitatea de membru VIP
Vezi cine este online
O tehnologie inteligentă care recomandă partenerii potriviți

Dezavantaje

Dating-ul nu garantează stabilirea de relații serioase
Calitatea de membru VIP și unele facilități sunt contra cost
Utilizatorii pot posta fotografii neclare
Abonamentul Premium este reînnoit automat

Academic Singles pentru utilizatori

Avantaje

Abonamentul Premium vă oferă multe beneficii și vă vor ajuta să cunoașteți partenerul potrivit
Puteți afișa fotografii numai utilizatorilor interesați de profilul dvs. sau de mesajul dvs.
Înregistrarea este gratuită și puteți decide cât timp veți plăti pentru calitatea de membru Premium
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Academic Singles

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Dacă sunteți în căutarea unor bărbați sau femei cu o educație potrivită, îi veți găsi pe Academic Singles. La urma urmei, calitatea de membru Premium poate fi achiziționată în special de către persoanele care sunt serioase și doresc să se familiarizeze cu site-ul și să îl folosească regulat. Citiți Termenii și condițiile generale înainte de înregistrare, astfel încât să nu vă fiți surprins de extinderea automată a calității de membru Premium. Designul general al site-ului este de înaltă calitate, iar interfața cu utilizatorul este prietenoasă și plăcută. În ciuda unor comentarii negative, îți recomandăm Academic Singles după o recenzie serioasă, deoarece este un site transparent și are reguli clare. Cine caută o poveste de dragoste pentru o viață, are toate șansele să o găsească aici.

Academic Singles Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Irina, 32 de ani

Nu sunt pe site de prea mult timp, la început mi s-a părut cam neplăcut să nu pot să văd pozele tuturor membrilor, mi-a luat ceva timp să înțeleg că așa e mai bine pentru protecția tuturor. Până la urmă, site-ul e ok, formularul de început chiar trebuie completat integral, așa că nu vă apucați de treabă dacă nu aveți măcar 15 minute la dispoziție. Altă chestie care nu e chiar ideală e că pentru facilitățile mai interesante trebuie să iei abonament Premium, nu sunt gratuite.

DA 17 NU 16
Raluca, 39 de ani

Ce am apreciat încă de la început când m-am înscris pe acest site de dating este calitatea membrilor. Pe alte site-uri, majoritatea bărbaților sunt interesați numai de sex și trimit mesaje dezgustătoare. Aici am avut pentru prima dată conversații de suflet cu bărbați din toată țara. Asta e foarte important pentru o femeie ca mine și tocmai din acest motiv voi continua să folosesc site-ul și facilitățile sale pe termen lung. Simt că aici îmi pot găsi pe cineva cu care să rezonez într-adevăr și să am o experiență pozitivă.

DA 56 NU 10
Robert, 47 de ani

După ce am încercat și alte site-uri de dating, pot spune fără nici o exagerare că acesta este singurul unde un bărbat poate găsi femei serioase. Pe celelalte site-uri primeam foarte multe mesaje de la escorte, pozele erau false, o mare pierdere de timp. Dar aici încă de la început vezi că oamenii sunt la alt nivel. Sper să mă ajute să găsesc o relație de lungă durată, asta e lucrul care mă interesează în mod deosebit acum. Eu folosesc mult și sunt mulțumit de cum funcționează facilitatea dragoste la primul like, chiar mi se pare că își face treaba super bine! Site-ul nu e complicat de folosit și asta e important pentru mine pentru că vreau să intru periodic, dar, în același timp, timpul nu-mi permite să pierd toată ziua pe site-uri de dating.

DA 81 NU 11
Doina, 43 de ani

După o dezamăgire serioasă în dragoste pe care am trăit-o acum trei ani credeam că nu voi mai cunoaște niciodată pe cineva în care să am încredere și cu care să vreau o viață împreună. În relația precedentă am făcut greșeala să accept lângă mine un om neserios și fără o educație și am ajuns să regret asta în timp. Tocmai de asta am vrut să încerc un site de dating care să îmi ofere posibilitatea să decid eu care este nivelul de educație pe care mi-l doresc la un eventual partener. Discuțiile sunt mult mai ușoare la vârsta mea când ai lângă tine un om care te înțelege pe deplin. Am folosit site-ul aproape 2 luni înainte să mă decid să trec la abonamentul Premium. Inițial opinia mea era că nu are rost să dau banii pe asta, dar văzând complexitatea serviciilor oferite pentru membrii premium, am decis că pot încerca și eu. Nu pot să spun cu certitudine că aici mi-am găsit sufletul pereche, dar experiența asta de dating m-a adus aproape de un om care mi-a devenit tare drag și cu care am început să mă întâlnesc și offline de scurt timp.

DA 28 NU 11

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro