flirteazacumine

flirteazacumine Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
9,1/10
0+ / 30+
flirteazacumine

Utilizare și caracteristici site: 5,8/10

Siguranța datelor: 5,2/10

Informații și claritate profil: 5,9/10

Potențialul de găsire a unui partener: 5,1/10

Suport pentru clienți: 5,8/10

Preț: 5,1/10

Poze ale
utilizatorilor online
0 oameni sunt online

Lucian
Lucian, Vârstă: 26
Andreea
Andreea, Vârstă: 23
Adrian
Adrian, Vârstă: 30

flirteazacumine Recenzii complete, păreri și experiențe

Flirteazacumine.com- site de aventuri de o noapte, dragoste, socializare

Site-ul flirteazacumine.com este o platformă creată special pentru adulții care caută discuții sau întâlniri pentru sex și flirt. Dacă ai peste 18 ani, te poți înregistra și poți folosi platforma la puterile ei maxime. Ești prevenit că o parte din profiluri sunt fictive și că întâlnirile fizice cu persoanele din aceste profiluri sunt imposibile. Platforma funcționează ca un carusel de fotografii unde tu poți da “inimă” cuiva care îți place sau poți să-l refuzi printr-un “X”. De asemenea există și o secțiune de favorite, unde tu îți poți selecta persoanele care te-au atras cel mai mult, ca să le ai aproape și ca să le poți da un mesaj oricând îți dorești tu. Primești o notificare și în cazul în care tu ești selectat de către cineva la secțiunea Favorite. Dacă totuși nu ești mulțumit de ce îți sugerează site-ul poți folosi secțiunea de căutare pentru a seta zona geografică, vârsta, sexul și etnia și te poți bucura de persoane care se încadrează fix pe gusturile tale.

Contul de membru este accesibil pentru fiecare pe flirteazacumine.com

Pentru a-ți face cont nu este nevoie decât de câteva date, cum ar fi un nickname, parola, data nașterii și e-mail. De menționat este faptul că ar trebui să ai un e-mail activ, pentru că se trimite un link de activare a contului. Odată ce te-ai înregistrat poți adăuga fotografii, informații care te descriu și preferințe. Înregistrarea în sine nu este un proces greu ci mai degrabă sunt niște pași uzuali pe care toți ne-am obișnuit să-i parcurgem pentru înregistrarea în rețelele sociale sau pentru crearea unui cont într-un magazin online spre exemplu.

Activează contul pentru a lua parte la cele mai incitante discuții

Dacă ai activat contul înseamnă că ești pregătit să intri în lumea incitantă a discuțiilor, fotografiilor sau audio-mesajelor pentru adulți, dar nu înainte să accepți Termenii și condițiile, modulele cookie și să mai confirmi încă o data că ai peste 18 ani. Imediat după acești pași poți interacționa cu persoane și poți purta discuții care te vor amuza sau relaxa.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
18. 1. 2022

flirteazacumine Caracteristici

Profiluri populare

Aici ai posibilitatea de a vedea cele mai populare profiluri și de a interacționa cu ele prin modalitatea swipe dreapta sau stânga. În acest mod vei putea ușor să selectezi ce îți place fără a încărca alte secțiuni.

Mesaje

Mesajele de pe platforma flirteazacumine.com au trei secțiuni : conversații, mesaje primite și galerie. Pentru a începe să conversezi cu o persoană ai nevoie de credite al căror număr scade dacă răspunzi la mesaje sau dacă inițiezi tu o conversație. În cutie poștală vei vedea toate mesajele de la toate profilurile care te abordează și de asemenea poți vedea atașamentele sub formă de fotografii la fiecare mesaj. În cazul în care cineva te adugă la favorite, de asemenea o să primești o notificare pe care o găsești în cutie poștală. În galerie găsești toate pozele pe care le-ai primit fără a mai fi nevoie să cauți prin mesaje.

Profilul meu

În secțiunea Profilul meu poți găsi aceleași informații pe care le găsești pe oricare alt site de matrimoniale sau socializare. Informațiile personale, vârsta, înălțimea, data nașterii, culoarea părului, culoarea ochilor – toate acestea le poți accesa și modifica în secțiunea Profilul meu. De asemenea îți poți accesa, șterge, modifica fotografiile personale. Iar în a treia subsecțiune din Profilul meu îți poți regla filtrele pentru preferințele legate de cantitatea și conținutul email-urilor pe care vrei să le primești, de asemenea informații despre parolă sau poștă alectronică.

Vizitatori

În secțiunea vizitatori poți vedea profilurile care te-au vizitat care conțin informații minime vizibile : Nume, vârstă și locație geografică. Aici poți derula și analiza profilurile după poza principală și informațiile minime. Nu știi niciodată cum găsești acea persoană care te interesează.

Favoriți

Nu există o secțiune în sine cu persoanele favorite, însă dacă intri pe un profil și vrei să adaugi persoana data la persoane favorite, nu trebuie decât să apeși butonul deja existent cu “ Adaugă la favorite” . Vei primi o înștiințare în cutia poștală și astfel vei putea găsi mai ușor persoana dată.

Căutare

Aici îți poți seta filtrele în așa fel încât să poți găsi persoanele perfecte pentru discuții fierbinți cu tine și care îți fac imaginația să lucreze la un mod accelerat. Nu trebuie decât să setezi câteva informații despre persoana pe care ai vrea să o găsești și platforma îți va sugera profilurile care se potrivesc căutărilor tale.

flirteazacumine Prețuri abonament VIP

3 credite

2,00 L

Creditele sunt necesare pentru a trimite mesaje și pentru a începe conversații. Poți alege
diferite pachete, iar lista prețurilor este următoarea:

10 credite

6,00 L

Creditele sunt necesare pentru a trimite mesaje și pentru a începe conversații. Poți alege
diferite pachete, iar lista prețurilor este următoarea:

50 credite

4,00 L

Creditele sunt necesare pentru a trimite mesaje și pentru a începe conversații. Poți alege
diferite pachete, iar lista prețurilor este următoarea:

100 credite

4,00 L

Creditele sunt necesare pentru a trimite mesaje și pentru a începe conversații. Poți alege
diferite pachete, iar lista prețurilor este următoarea:

flirteazacumine Pro și Contra

Avantaje

Conținut pentru adulți
Posibilitatea de a comunica
Posibilitatea de a primi și de a trimite poze
Diversitate în pachetele de credite

Dezavantaje

Conturi fictive care reduc din avântul aventurii
Costuri ridicate pentru a trimite mesaje
Șansă mica de a te întâlni cu o persoană reală

flirteazacumine pentru utilizatori

Avantaje

Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre flirteazacumine.com

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Flirteazacumine.com este o platformă de matrimoniale concepută special pentru adulții care vor să vizioneze imagini erotice sau să treacă prin experiența unor discuții intime și incitante. Potrivită pentru persoane care au nevoie să se descarce și să trăiască experiența unei socializări de acest tip. Mesajele sunt contra cost și se pot achiziționa diverse pachete pentru a răspunde la mesaje sau pentru a scrie unei persoane pe care ai plăcut-o. De memorat este faptul că majoritatea conturilor sunt fictive și chiar dacă duci conversații lungi cu ele, nu o să te poți întâlni live niciodată. Deci, dacă ești o persoană care vrea să discute pe teme interzise și să aibă acces la fotografii pentru adulți, poți să îți faci cu încredere cont pe flirteazacumine.com

flirteazacumine Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (0)
Recenzii pozitive (0)
Recenzii negative (0)

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro