Site-ul de matrimonial Ecupidon

Lust.net
1.
Lust.net
Lust.net
  • Platformă de divertisment pentru adulţi
  • Discuţii în timp real
  • Conversaţii discrete şi private
21+
vârsta ideală
9 410 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

Ecupidon Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
4,2/10
274 000+ / 21+
Ecupidon

Utilizare și caracteristici site: 4/10

Siguranța datelor: 4,3/10

Informații și claritate profil: 4/10

Potențialul de găsire a unui partener: 4,3/10

Suport pentru clienți: 4/10

Preț: 4,5/10

Ecupidon Recenzii complete, păreri și experiențe

Site de matrimoniale, relații și prietenii

Site-ul de matrimoniale online Ecupidon.ro a fost lansat în anul 2005. Șansele să-ți cunoști jumătatea aici sunt mari pentru că baza de utilizatori activi este considerabilă și site-ul oferă multe posibilități de interacțiune. Ești cu un pas mai aproape să-ți găsești dragostea online folosind site-ul Ecupidon.ro! Aici vei găsi liste cu utilizatori, femei sau bărbați, membrii înregistrați pe diferite orașe din țară și ai acces și la lista cu utilizatorii care au fost online în ultima oră, astfel încât poți discuta cu cineva despre care știți sigur că este activ pe site și intră aici frecvent. Unul dintre cele mai populare site-uri de matrimoniale din România, Ecupidon oferă o experiență de dating sigură și complexă!

Înregistrare în doar câțiva pași simpli

Atunci când doriți să vă deschideți un cont gratuit pe site-ul de matrimoniale Ecupidon.ro este important să completați formularul cu o adresă de e-mail validă și la care aveți tot timpul acces pentru că aici veți primi linkul de activare a contului. Pentru înregistrarea pe site este nevoie să oferiți informații precum numele și prenumele, dar și numele de utilizator care va fi afișat pe site. În pagina cu formularul sunt oferite multe informații referitoare la fiecare câmp ce trebuie completat, așa că aveți toate cele necesare la dispoziție pentru a înțelege despre ce e vorba.

Imediat după ce veți valida contul aveți posibilitatea de a contacta persoanele de pe site care vi se par interesante, fie prin intermediul unui mesaj fie prin chat. După logare, în toate paginile din site, în partea din dreapta jos aveți o căsuță cu câți utilizatori activi sunt în momentul acesta pe chat. Un simplu click pe numele lor și un “Bună!” este suficient pentru a intra în legătură.

Ecupidon – acces absolut gratuit pentru toți membrii înregistrați

Să vă găsiți partenerul de viață online este simplu și la îndemâna oricui, indiferent de statutul financiar la un moment dat pentru că site-ul Ecupidon.ro poate fi accesat în mod absolut gratuit de toți membrii înregistrați. Site-ul afișează reclame la diferite produse sau servicii și acest lucru îi asigură veniturile de care are nevoie pentru a putea oferi toate facilitățile în mod gratuit celor care își caută perechea aici. Facilități precum declarații de dragoste și chiar anunțuri matrimoniale clasice sunt ușor de postat și nu necesită nicio cheltuială din partea utilizatorilor.

Ecupidon Caracteristici

Cine este online?

Atunci când sunteți logat în site veți găsi în fiecare pagină o căsuță care afișează numărul de utilizatori activi pe chat în momentul respectiv. Tot ce trebuie să faceți este să îi contactați pentru a începe imediat o conversație.

Vizitatori profil

Vreți să vedeți cine a fost interesat de profilul dvs.? Tot ce trebuie să faceți este să verificați lista cu vizitatori profil și dacă descoperiți un profil interesant, puteți contacta ușor persoana respectivă!

Căutare avansată

Pe site-ul Ecupidon.ro puteți folosi facilitatea de căutare avansată pentru a găsi profilurile utilizatorilor care se potrivesc cerințelor dvs. Puteți căuta după vârstă, oraș și țară, dar și după anumite criterii legate de înfățișare.

Utilizatori online acum

Dacă doriți să vizualizați doar profilurile utilizatorilor care sunt online chiar atunci când dvs. intrați pe site, puteți face asta ușor, accesând lista cu utilizatori online.

Ghid pentru siguranța ta

Când vine vorba de matrimoniale online, este foarte important ca utilizatorii să știe ce pericole îi pândesc și cum se pot proteja. În această secțiune veți găsi informații importante pentru ca experiența dvs. pe site-ul de matrimoniale online să fie una plăcută și sigură.

Anunțuri matrimoniale

Dacă v-ați înregistrat pe site doar pentru a găsi acea persoană specială cu care doriți să vă petreceți restul zilelor, aveți posibilitatea de a posta un anunț matrimonial în care să menționați ce vă doriți și ce așteptări aveți.

Ecupidon Prețuri abonament VIP

Cont gratuit

Anunțuri matrimoniale
Declarații de dragoste
Acces la chat online
Căutare avansată

Ecupidon Pro și Contra

Avantaje

Sfaturi pentru siguranța membrilor online
Facilități de căutare avansată
Vizualizarea membrilor online
Înregistrare facilă

Dezavantaje

Lista cu membrii online este publică
Sunt mulți utilizatori fără poze la profil
Site-ul afișează reclame

Ecupidon pentru utilizatori

Avantaje

Posibilitatea de a posta anunțuri matrimoniale
Ușor de utilizat, indiferent de vârstă
Declarații de dragoste
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Ecupidon

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Un site cu facilități interesante și ușor de folosit, site-ul de matrimoniale online Ecupidon.ro aduce împreună femei și bărbați din diferite orașe ale țări. Majoritatea membrilor înscriși aici sunt interesați de o relație serioasă, dar nici partea de socializare nu poate fi neglijată. Interesante sunt și opțiunile de a scrie o declarație de dragoste și anunțurile matrimoniale clasice care pot fi postate aici gratuit. Site-ul nu solicită utilizatorilor să plătească accesul pentru anumite facilități, toate opțiunile sunt gratuite și site-ul de matrimoniale câștigă bani din plasarea de reclame la produse și servicii în paginile folosite de utilizatorii înregistrați. Părerea mea este că site-ul Ecupidon.ro este un site de matrimoniale interesant care vă poate ajuta să găsiți partenerul potrivit pentru o relație sau o prietenie.

Ecupidon Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Nucu, 34 de ani

Am folosit site-ul Ecupidon.ro în special pentru a posta un anunț matrimonial. Este singurul site de care știu care permite acest lucru și eu chiar asta voiam. Site-ul e ușor de folosit, chiar dacă nu utilizezi calculatorul în mod frecvent, cum e cazul meu. Îl recomand cu încredere.

DA 4 NU 0
Gabi, 30 de ani

Site-ul e așa și așa, are chestii pe care nu le-am mai găsit în altă parte cum ar fi declarațiile de dragoste și anunțurile matrimoniale, dar eu nu le-am folosit că nu am avut nevoie. Câteodată cei care sunt online pe chat vor să discute doar despre sex și asta nu mă încântă. Dar, până la urmă, nu e vina site-ului, fiecare cu interesele lui.

DA 7 NU 8
Mihia, 39 de ani

Îmi place la site-ul de matrimoniale Ecupidon.ro că ai libertate deplină de mișcare și nu trebuie să plătești nimic. Pe alte site-uri dacă vrei să folosești o opțiune care pare interesantă, imediat ți se cere să faci cont premium sau VIP. Aici nu e așa, orice vrei, poți face cu contul gratuit.

DA 8 NU 3
Ana, 27 de ani

E un site ok de care sunt mulțumită. Intru pe el de aproape 2 luni și nu m-am plictisit deloc. Mereu găsesc pe cineva online să vorbesc dacă mă simt singură sau am chef de schimbat impresii cu alți oameni. E un site bun să-ți faci prieteni.

DA 12 NU 5

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro