Site-ul de matrimoniale Badoo

Lust.net
1.
Lust.net
Lust.net
  • Platformă de divertisment pentru adulţi
  • Discuţii în timp real
  • Conversaţii discrete şi private
21+
vârsta ideală
9 410 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

Badoo Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
7,8/10
400 000 000+ / 18+
Badoo

Utilizare și caracteristici site: 7,3/10

Siguranța datelor: 8,8/10

Informații și claritate profil: 7,3/10

Potențialul de găsire a unui partener: 8,5/10

Suport pentru clienți: 8,3/10

Preț: 6,5/10

Badoo Recenzii complete, păreri și experiențe

Site de matrimoniale sau rețea de socializare?

Badoo a început ca o rețea de socializare, dar în timp s-a transformat într-unul dintre cele mai utilizate site-uri de matrimoniale atât din România, cât și din străinătate. Site-ul s-a deschis în 2003 iar acum este prezent în multe țări de pe glob. Din punct de vedere al facilităților oferite și al siguranței datelor, este printre cele mai avansate site-uri de matrimoniale și, bineînțeles, este foarte popular printre tineri. Aplicațiile mobile îl fac ușor de accesat și de pe telefon iar integrarea cu Facebook și Instagram la fel.

Înregistrare cu Facebook, adresă de e-mail sau număr de telefon

Pe site-ul de matrimoniale Badoo, înregistrarea nu durează decât câteva momente. Site-ul are unul dintre cele mai simple și la îndemână procese de înregistrare. Este important de știut că poți folosi chiar și contul de Facebook pentru a-ți crea un cont de membru pe Badoo. Dacă preferi să mergi înainte cu înregistrarea fără a folosi datele din rețeaua de socializare menționată, trebuie să știi că ai opțiunea de a te înregistra fie cu numărul de telefon, fie cu adresa de e-mail.

Poza de profil este obligatorie, dar vestea bună este că o poți importa ușor din Facebook sau Instagram. Ca și în cazul altor site-uri de matrimoniale din România, este necesar să activezi contul prin click pe linkul din e-mail și poți începe să-ți cauți perechea pe Badoo sau dragostea de-o vară!

Badoo Premium și credite pentru servicii de calitate

Este suficient un cont de membru gratuit pentru a vă bucura de multe dintre funcțiile site-ului și pentru a cunoaște oameni din apropiere cu interese și dorințe similare cu ale dvs. Totuși, dacă doriți mai mult, puteți accesa un cont Badoo Premium. În același timp, site-ul oferă și opțiunea de a achiziționa credite de care vă puteți folosi pe site. Ce este interesant este că plata se poate face pe perioade de la o zi până la pe viață, folosind diferite instrumente de plată printre care Google Play, SMS, PayPal, iTunes, card de credit sau debit etc. Prețurile diferă în funcție de metoda de plată și serviciul pe care doriți să îl achiziționați, dar nu sunt exagerate comparativ cu ce oferă.

Badoo Caracteristici

Oameni din apropiere

Cu această facilitate ai acces la persoane care sunt membri înregistrați pe Badoo și se află în apropierea ta. Acest lucru te poate ajuta să iei contact cu oameni din aceeași zonă geografică mai ușor.

Jocul Întâlniri

La baza acestui site de matrimoniale stă un joc interactiv și distractiv. Site-ul vă va arată poze cu utilizatorii care corespund criteriilor tale prestabilite și tu poți decide dacă vrei să îi cunoști.

Trimite o inimioară

Dacă vrei să îți manifești simpatia pentru anumiți utilizatori de pe site-ul Badoo, poți face acest lucru foarte simplu – apasă pe iconul cu inimioară care este chiar lângă poza lor.

Afinitățile tale

Membrii înregistrați care ți-au dat un vot pozitiv și te-au plăcut la jocul Întâlniri vor apărea în lista ta de afinități. Poți începe deja o conversație cu ei acum!

Popularitate

În pagina ta de popularitate de pe site-ul Badoo poți vedea cu ușurință cât de popular și apreciat este profilul tău de pe site. Verifică și modalitățile de a-ți crește popularitatea!

Live

Aceasta este o opțiune nou introdusă pe site care îți dă ocazia să vezi persoanele de care ești interesată în viața de zi cu zi, atunci când ele intră în transmisiuni live, realizate cu telefonul sau pe calculator.

Badoo Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Vezi cine vrea să te cunoască
Activare mod invizibil
Conversații cu utilizatorii populari
Mesaje prioritare
Cea mai bună ofertă

100 credite

1,20€

Vezi cine vrea să te cunoască
Activare mod invizibil
Conversații cu utilizatorii populari
Mesaje prioritare

550 credite

7,49€

Vezi cine vrea să te cunoască
Activare mod invizibil
Conversații cu utilizatorii populari
Mesaje prioritare

1250 credite

14,99€

Vezi cine vrea să te cunoască
Activare mod invizibil
Conversații cu utilizatorii populari
Mesaje prioritare

Badoo Pro și Contra

Avantaje

Utilizatori din toată țara
Peste 100.000 de utilizatori care se înscriu zilnic
Design interesant și poze de calitate
Aplicații mobile pentru Android și iPhone
Listă amplă de interese

Dezavantaje

Profilul poate fi vizibil chiar și persoanelor care nu sunt membri ai site-ului
Facilitățile speciale sunt dedicate membrilor cu abonament Premium sau care achiziționează credite
Este considerat mai mult un site orientat spre relații de scurtă durată și sex

Badoo pentru utilizatori

Avantaje

Înregistrare facilă, chiar și cu contul de Facebook
Profiluri cu informații diverse și interese multiple
Aplicații pentru mobil, atât Android cât și iPhone
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Badoo

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul Badoo are un istoric și se înscrie în galeria site-urilor de matrimoniale cu vechime și foarte mulți membri. Aici poți cunoaște persoane compatibile atât din țară cât și din străinătate, în funcție de preferințele tale. Site-ul se axează în principal pe relații de socializare, flirt și sex, dar sunt și membri interesați de relații serioase. Cu alte cuvinte, aici poți găsi ceea ce îți dorești, dacă poți trece peste stigmatul de site orientat spre sex și aventuri de scurtă durată. Abonamentul Premium are facilități multiple și poate fi achiziționat pentru perioade de timp de la o zi la pe viață. Părerea mea este că în cazul în care cauți o relație mai lejeră, Badoo este o opțiune fiabilă.

Badoo Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (4)
Recenzii negative (0)
Monica, 36 de ani

Deși auzisem că Badoo e mai mult o aplicație pentru cei care caută sex, am primit o invitație și am intrat și eu să văd despre ce e vorba. Am întâlnit aici persoane educate, chiar din orașul meu și cred că voi continua să folosesc site-ul.

DA 54 NU 9
Tiberiu, 27 de ani

Folosesc Badoo de pe telefonul mobil, aplicația e foarte ok, ușor de utilizat și cu funcții multiple. Nu caut o relație de durată și pentru mine e super ok, am întâlnit multe persoane interesante aici.

DA 47 NU 5
Liviu, 31 de ani

Pentru ce caut eu, Badoo este cea mai bună alegere. Site-ul și aplicația sunt foarte mișto și chiar au facilități pe care nu le mai găsești pe niciun alt site. Merită cu siguranță să-l încerci.

DA 85 NU 7
Raluca, 29 de ani

Pentru cei care vor să se distreze și să cunoască oameni cu care să iasă în oraș și să-și petreacă timpul atunci când se simt singuri, Badoo e ideal. N-a durat mai mult de o juma de oră ca să am prima întâlnire după ce m-am înscris.

DA 37 NU 7

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro