Flirturilocale.com

Flirturilocale.com Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,0/10
50 000+ / 30+
Flirturilocale.com

Utilizare și caracteristici site: 8,3/10

Siguranța datelor: 8/10

Informații și claritate profil: 8/10

Potențialul de găsire a unui partener: 8/10

Suport pentru clienți: 7,8/10

Preț: 8/10

Poze ale
utilizatorilor online
11062 oameni sunt online

Bogdan
Bogdan, Vârstă: 23
Ilinca
Ilinca, Vârstă: 25
Leonard
Leonard, Vârstă: 26

Flirturilocale.com Recenzii complete, păreri și experiențe

Conținut pentru adulți într-o platformă de socializare!

Flirturilocale.com se declară a fi o platformă socială sexuală care oferă conținut pentru adulți. Chiar de pe prima pagină se recomandă cu insistență citirea cu atenție a termenilor și condițiile site-ului. De asemenea, un alt lucru pe care îl aflăm chiar de pe prima pagină este că profilurile pe care le veți găsi pe acest site sunt parțial fictive și că întâlnirile fizice cu persoane reprezentate de aceste profiluri este imposibilă. Dacă nu vă interesează în mod deosebit să vă întâlniți cu cineva care să aibă aceleași interese cu ale dumneavoastră sau să locuiască în aceeași zonă geografică, site-ul de matrimoniale Flirturilocale.com poate fi locul potrivit pentru distracție și vizualizarea de conținut pentru adulți. Este important de menționat și că site-ul Flirturilocale.com se adresează strict persoanelor de sex feminin sau masculin care au peste 18 ani. Dacă ați împlinit această vârstă și vreți să vizualizați conținut pentru adulți pe o platformă pentru socializare, puteți trece la pasul următor și să vă deschideți un cont pe acest site.

Este nevoie doar de câteva date pentru crearea unui cont de utilizator pe Flirturilocale.com

Pe prima pagină apare formularul care trebuie completat pentru deschiderea unui cont de utilizator pe site-ul Flirturilocale.com. Așa cum este cazul cu alte site-uri de matrimoniale online, în primul rând trebuie să selectați dacă sunteți bărbat sau femeie. La pasul următor veți fi invitat să selectați dacă sunteți în căutarea unui bărbat sau al unei femei. Data nașterii, județul și orașul reprezintă următoarele câmpuri de completat din formularul de pe prima pagină. Pentru a putea finaliza înregistrarea gratuită, este necesar să completați și adresa de email, numele de utilizator și parola. Formularul este similar cu cele pe care le întâlnim deseori pe site-urile de socializare, dar și pe cele de matrimoniale. Ca întotdeauna, este important să completați adresa de email cu un email valid la care să aveți acces pentru a putea primi notificările ulterioare din partea site-ului. După ce ați completat toate datele solicitate sunteți gata să apăsați butonul “Înregistrează-te gratuit”. După ce veți apăsa butonul de înregistrare va apărea un ecran în care este nevoie să verificați încă o dată adresa de email și numele de utilizator și să confirmați că sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului și cu folosirea profilurilor fictive.

Activează contul de utilizator pentru a avea acces la conținut

Felicitări! Profilul pe site-ul Flirturilocale.com a fost creat cu succes! Acum este momentul să mergeți să verificați adresa de email pentru a activa contul de utilizator. Site-ul vă atrage atenția că poate dura până la 5 minute până să primiți mailul de activare, dar și că emailul poate ajunge în folderul Spam sau Bulk. După confirmarea adresei de email, veți fi redirecționați la site, unde trebuie să mai răspundeți la câteva întrebări. În primul rând trebuie din nou să confirmați că aveți peste 18 ani și că acceptați folosirea modulelor de tip cookie. De asemenea, trebuie să acceptați faptul că veți putea comunica cu toate profilurile de pe site, dar nu vă puteți vedea fizic cu profilurile fictive. Acceptul pentru primirea informațiilor cu profil erotic este necesar și el. Apoi veți putea vedea profilurile de pe site-ul Flirturilocale.com.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
21. 3. 2023

Flirturilocale.com Caracteristici

Flirt

Când vine vorba de o facilitate cu adevărat utilă pe un site care este destinat celor interesați de conținut erotic nu putem să nu menționăm flirtul. Secțiunea de Flirt de pe site-ul Flirturilocale.com funcționează în mod asemănător cu orice secțiune de mesaje. Aici veți primi conținut 18+ și mesaje de la profiluri care vi se vor părea interesante. Pentru a putea răspunde este nevoie să cumpărați credite.

Mesaje

Secțiunea de mesaje de pe site-ul Flirturilocale.com nu are nevoie de prea multe explicații. Aici veți primi mesaje de la alte profile și, de asemenea, le veți putea răspunde. Aveți două categorii – mesaje trimise și mesaje primite. Ca și în cazul secțiunii de Flirt, pentru a putea răspunde la mesaje este nevoie să aveți în cont credite. Fiecare mesaj va consuma din creditele achiziționate.

Profilul meu

Secțiunea Profilul meu de pe site-ul de matrimoniale Flirturilocale.com nu este diferită de această secțiune care se regăsește pe orice alt site de matrimoniale, dar și pe cele de socializare. Aici puteți completa cu detalii personale, puteți adăuga poze și, de asemenea, puteți da mai multe detalii despre interesele personale. Tot aici puteți adăuga mai multe informații și legate de tipul de persoană cu care doriți să comunicați pe acest site.

Membri

Dacă doriți să vedeți profile care v-ar putea interesa, trebuie să accesați secțiunea de Membri. Aici sunt afișate profile de bărbați sau femei, în funcție de selecția pe care a-ți făcut-o la înregistrarea pe site. Când dai click pe profilul unui membru poți vedea mai multe informații personale, dar aveți și posibilitate să contactați profilul respectiv.

Favoriţi

Profilurile preferate pot fi adăugate în secțiunea de Favoriți pentru a fi accesate mai ușor ulterior. Dacă nu veți adăuga nici un profil la favorite, aici se vor afișa automat profilele unor membrii populari în acest moment.

Căutare

Dacă cunoașteți numele profilului care vă interesează îl puteți găsi ușor cu ajutorul funcției de căutare. Puteți folosi căutarea și după alte criterii pentru a găsi profile interesante.

Flirturilocale.com Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Mesaje nelimitate
Comunicare cu profilele fictive
Folosirea opțiunii de flirt
Acces la opțiunile oferite de site

Contul premium - 1 lună

34,99 L

credite

Contul premium - 3 luni

30,00 L (pe lună)

credite

Contul premium - 12 luni

25,00 L (pe lună)

credite

Flirturilocale.com Pro și Contra

Avantaje

Conținut pentru adulți
Posibilitatea de a flirta
Discreție la cumpărarea creditelor

Dezavantaje

Profilele sunt fictive
Imposibilitatea de a vă putea întâlni în realitate cu cei cu care comunicați
Costuri ridicate pentru interacțiunea cu alte profile

Flirturilocale.com pentru utilizatori

Avantaje

Vizualizarea de conținut erotic în mesajele primite
Sigur pentru utilizatori
O aventură care nu va ieși din zona virtuală niciodată
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Flirturilocale.com

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Cel mai important lucru care trebuie reținut când vine vorba de site-ul de matrimoniale Flirturilocale.com este că profilurile nu sunt reale și nu vă puteți întâlni în viața reală cu oameni cunoscuți pe acest site. Ce oferă platforma este posibilitatea de a vă bucura de flirt și conținut special pentru adulți, totul contra cost. Platforma poate fi utilizată fie achiziționând credite sau un cont de membru premium – cont care se achiziționează pentru 1, 3, 6 sau 12 luni. Dacă sunteți gata de discuții despre sex fără rețineri, puteți să vă creați un cont pe site-ul Flirturilocale.com.

Flirturilocale.com Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Luca, 42 de ani

Acesta este modul meu de a rămâne fidel soției mele cu care sunt de peste 20 de ani. Pasiunea nu mai e de mult ce-a fost, dar nici nu aș vrea să fac sex cu alte persoane, nu mă simt eu bine să fac asta. Așa că intru mereu pe site-ul Flirturilocale.com și îmi fac de cap fără să supăr pe nimeni, nici măcar pe mine!

DA 4 NU 12
Matei, 22 de ani

Site-ul de matrimoniale Flirturilocale.com e foarte tare! De fiecare dată când intru mă binedispune să găsesc atâtea mesaje noi și flirturi, abia fac față să citesc tot și să răspund. Știu că nu voi vedea niciodată în viața reală aceste persoane, dar nu mă deranjează!

DA 1 NU 9
Dorin, 38 de ani

Sincer să fiu n-am citit cu atenție ce scria pe prima pagină și am fost surprins de cât de multe femei mi-au scris așa, chiar de la început. Ca să nu mai zic de ce poze am văzut în inbox! Bineînțeles că am plătit imediat să vorbesc mai mult, dar mi-am dat seama la un moment dat că profilurile sunt fictive. E un site bun pentru distracție totuși.

DA 7 NU 2
Silvia, 45 de ani

E distractiv, dar nu e acesta singurul motiv pentru care intru pe Flirturilocale.com destul de des. Pot să-mi explorez fanteziile și să dau glas oricărei dorințe fără să mă simt judecată sau acuzată. Cu timpul chiar am ajuns să fiu mult mai deschisă decât eram înainte și cred că asta mă ajută și în viața mea de zi cu zi.

DA 5 NU 6

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro