Site-ul de matrimoniale Victoriamilan

Victoriamilan Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
7,9/10
5 000 000+ / 21+
Victoriamilan

Utilizare și caracteristici site: 5,6/10

Siguranța datelor: 5,2/10

Informații și claritate profil: 6,2/10

Potențialul de găsire a unui partener: 6/10

Suport pentru clienți: 5,5/10

Preț: 5,3/10

Poze ale
utilizatorilor online
1106195 oameni sunt online

Matei
Matei, Vârstă: 27
Gabriela
Gabriela, Vârstă: 23
Mihai
Mihai, Vârstă: 28

Victoriamilan Recenzii complete, păreri și experiențe

Site-ul numărul 1 de aventuri extramaritale

Dacă ai un partener stabil de viață dar vrei ceva mai mult și vrei să te bucuri de toate acestea beneficiind de discreție și confidențialitate deplină, site-ul Victoriamilan poate fi cea mai bună alegere pentru tine. Site-ul se adresează persoanelor care sunt căsătorite și nu au nici un plan de despărțire, dar, în același timp, își doresc să aibă relații extraconjugale cu diferiți partenerii. Pe site-ul de matrimoniale Victoriamilan puteți găsi partenerul de vis când vine vorba de flirt fierbinte sau de o aventură de scurtă durată.

Înregistrare în mai puțin de 2 minute

Dacă aveți cont de membru înregistrat pe site-ul Richmeetbeautiful.com, veți fi încântat să aflați că nu mai trebuie să reluați procesul de înregistrare pe site-ul Victoriamilan. Atunci când dați click din site-ul Richmeetbeautiful, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe buton care vă întreabă dacă vreți să activați contul de pe site-ul Victoriamilan. Toate informațiile, inclusiv poza de profil vor fi copiate de pe site-ul Richmeetbeautiful pe site-ul Victoriamilan și astfel puteți să beneficiați de serviciile a două site-uri de matrimoniale făcând înregistrarea doar pe unul dintre ele.

Vă puteți înregistra pe site-ul de matrimoniale Victoriamilan și completând un formular în care va fi necesar să dați date despre dvs. precum înălțime, greutate, culoarea părului, culoarea ochilor și altele. După ce v-ați urcat și o poză la profil, sunteți gata să vă bucurați de tot ceea ce are site-ul de oferit. Pentru a avea profilul verificat, va trebui să folosiți numărul de telefon și încă o modalitate, contul de google, de exemplu.

După înregistrare puteți contacta utilizatori care se află în zona dvs. geografică sau oriunde în lume și veți putea găsi persoana potrivită pentru relația extraconjugală la care vă gândiți.

Adaugă credite la profil

Pentru a beneficia de absolut tot ce are site-ul de oferit, puteți adăuga credite la profil. Primele 150 de credite le veți primi în momentul în care veți verifica profilul prin două metode. După ce le consumați, puteți achiziționa mai multe. Majoritatea facilităților site-ului se pot folosi gratuit, creditele sunt opționale.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
18. 1. 2022

Victoriamilan Caracteristici

Featured users

Această opțiune vă aduce în atenție utilizatori din aria dvs. georgrafică care pot fi exact ceea ce căutați.

Mesaje

În această secțiune veți vedea istoricul mesajelor trimise și primite de dvs. de la alți utilizatori. Astfel va fi ușor să păstrați legătura cu utilizatorii care vi s-au părut interesanți.

Gifts

Cadourile virtuale pe care le-ați primit de la alți utilizatori sau pe care le-ați făcut sunt vizibile în această pagină.

Search

Modulul de căutare de pe site-ul de matrimoniale Victoriamilan este foarte avansat și permite căutarea după criterii multiple.

Online

Pentru a vedea cine este online acum și cu cine puteți vorbi imediat, verificați lista de Online. Astfel nu mai trebuie să pierdeți timpul contactând persoane care vor vedea târziu mesajul dvs.

Victoriamilan Prețuri abonament VIP

Cont gratuit

Trimiterea și citirea mesajelor
Vizualizarea vizitelor
Vizualizare flirt și cadouri
Trimitere cadouri

3 luni VIP

29,99€ (pe lună)

Trimiterea și citirea mesajelor
Vizualizarea vizitelor
Vizualizare flirt și cadouri
Trimitere cadouri

6 luni VIP

19,99€ (pe lună)

Trimiterea și citirea mesajelor
Vizualizarea vizitelor
Vizualizare flirt și cadouri
Trimitere cadouri

12 luni VIP

14,99€ (pe lună)

Trimiterea și citirea mesajelor
Vizualizarea vizitelor
Vizualizare flirt și cadouri
Trimitere cadouri

Victoriamilan Pro și Contra

Avantaje

Posibilitatea de a găsi pe cineva pentru o relație extraconjugală
Majoritatea persoanelor sunt căsătorite
Profile verificate prin două metode

Dezavantaje

Site-ul nu este tradus în limba română
Utilizatorii caută doar o relație extramaritală
Unele poze de profil sunt blurate

Victoriamilan pentru utilizatori

Avantaje

Contul gratuit este suficient pentru folosirea site-ului
Se pot trimite cadouri virtuale contra cost
Puteți cunoaște persoane interesate de relații extraconjugale
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Victoriamilan

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Pentru persoanele care sunt deja într-o relație serioasă și vor doar să se distreze din când în când cu un partener de sex ocazional, site-ul de matrimoniale online Victoriamilan.com poate fi cea mai bună alegere. Site-ul este dedicat celor care sunt interesați de relații extraconjugale, deci aici nimeni nu vă va judeca dacă aveți deja pe cineva acasă. Site-ul are un design inovator și este facil de utilizat, chiar și de cei care nu sunt specialiști în internet. Profilele sunt verificate printr-o metodă dublă, deci veți găsi aici puteți profile false. Site-ul este potrivit pentru cei în căutare de aventuri fără atașamente.

Victoriamilan Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Lili, 32 de ani

Soțul meu este plecat de acasă mai mult de jumătate de an, în fiecare an. Îl iubesc și nu vreau să ne despărțim niciodată, dar aveam nevoie de cineva cu care să mă văd din când în când. Pe Victoriamilan am discreția de care am nevoie și știu că nimeni nu mă judecă pentru alegerile mele pentru că toți utilizatorii își doresc același lucru.

DA 2 NU 0
Claudiu, 37 de ani

Soția mea a suferit o intervenție chirurgicală acum câțiva ani și de atunci sexul este aproape inexistent în relația noastră. Vreau să rămân lângă ea, așa că am început să mă văd cu persoane de pe site-ul Victoriamilan. A fost mereu ok și am cunoscut oameni interesanți.

DA 9 NU 5
Mari, 37 de ani

Poate nu e chiar cel mai drăguț lucru din lume să ai o relație extramaritală, dar câteodată poate chiar acesta este lucrul care îți va salva relația de acasă. M-am văzut cu două persoane de pe site și de ambele dăți a fost o experiență pe care aș repeta-o oricând.

DA 8 NU 7
Darius, 39 de ani

Ce poți face când apetitul tău pentru sex nu se potrivește cu cel al soției? Ai putea accepta să trăiești o viață fără sex, desigur, dar eu am ales să intru pe Victoriamilan și să găsesc persoane asemănătoare mie! Vă recomand site-ul dacă vreți o relație extraconjugală!

DA 14 NU 5

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro