Site-ul de matrimonial Fdating

Lust.net
1.
Lust.net
Lust.net
  • Platformă de divertisment pentru adulţi
  • Discuţii în timp real
  • Conversaţii discrete şi private
21+
vârsta ideală
9 410 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

Fdating Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
4,2/10
400 000+ / 20+
Fdating

Utilizare și caracteristici site: 4/10

Siguranța datelor: 4,3/10

Informații și claritate profil: 3,8/10

Potențialul de găsire a unui partener: 4,3/10

Suport pentru clienți: 4,3/10

Preț: 4,5/10

Fdating Recenzii complete, păreri și experiențe

Site de matrimoniale cu membri din toată lumea

Din primul moment când veți intra pe site-ul Fdating.com veți vedea că depășește granițele țării când vine vorba despre utilizatorii înscriși. Site-ul este disponibil acum în 15 limbi iar membrii înscriși sunt de peste tot din lume, inclusiv din Asia, Canada și Statele Unite ale Americii. Acest lucru face ca site-ul de matrimoniale Fdating.com să fie locul ideal de întâlnire cu persoane care nu sunt neapărat din aria dumneavoastră geografică. Aici puteți intra ușor în legătură cu persoane cu interese comune cu ale dumneavoastră care sunt poate localizate la mii de kilometri distanță. Dar toți știm că distanța e doar un număr când vine vorba de dragoste, așa că de ce nu ați profita să întâlniți persoane din alte culturi pe acest site de matrimoniale? Nu se știe niciodată unde veți găsi persoana cu care să vă petreceți tot restul vieții!

Formular de înregistrare simplu și intuitiv

Înregistrarea pe site-ul Fdating.com presupune completarea unui formular simplu care cere date despre e-mail, țara de reședință și numele de utilizator. După ce ați agreat termenii și condițiile site-ului prin bifarea unei căsuțe, veți fi redirecționat către un formular unde puteți completa mai multe date personale cum ar fi statutul marital, detalii despre înfățișarea dvs. dar și ceea ce căutați la un eventual partener. Nu toate datele din acest formular trebuie completate obligatoriu, la înregistrare puteți da doar o parte din detalii iar apoi puteți reveni să completați mai multe.

Este important de reținut însă că șansele dvs. de a cunoaște persoana compatibilă sunt în strânsă legătură cu profilul pe care vi-l veți crea pe site. Cu cât profilul este mai complet și oferă o imagine mai clară asupra personalității dvs. cu atât vă cresc șansele de a găsi un partener cu adevărat compatibil. Contul se va activa după prima autentificare în site. Ulterior vi se va cere să introduceți și numărul de telefon pe care veți primi un cod care trebuie introdus în pagină.

Fdating este absolut gratuit pentru toți membrii înscriși

Dacă erați în căutarea unui site de matrimoniale online pentru care să nu fie nevoie să plătiți niciun leu, sunteți în locul potrivit. Fdating.com este 100% gratuit pentru toți cei care și-au făcut cont aici. Nu este nevoie să plătiți un abonament lunar sau o taxă unică pentru a accesa facilitățile site-ului, toate opțiunile sunt complet gratuite, atât pentru bărbați cât și pentru femei. Acest lucru este ideal pentru cei care vor să cunoască persoane noi, dar preferă să dea banii pe întâlnirile offline, după ce au vorbit deja cu persoane compatibile pe site-ul de matrimoniale.

Fdating Caracteristici

Sărbătoriții zilei

Aici veți găsi persoanele care își serbează astăzi ziua de naștere. Pe lângă numele de utilizator, veți vedea și câți ani împlinesc și locația unde se află.

Cine a vizitat profilul

E important de știut care au fost membrii înregistrați pe site-ul Fdating.com care au dat peste profilul dvs. și l-au studiat. Veți găsi aceste date în pagina aceasta.

Galerie

În galerie găsiți utilizatorii înregistrați listați cu poză. Dacă sunteți femeie, veți vedea o listă cu utilizatorii bărbați pentru a-i putea contacta pe cei care vi se par interesanți. Dacă sunteți bărbat în căutare de femeie, veți vedea o galerie cu membrii înregistrați femei.

Căutare

Pe site-ul de matrimoniale Fdating.com căutarea se poate face după multe criterii. Printre ele le menționăm pe cele geografice, dar și pe cele referitoare la obiceiurile zilnice (fumat, băut alcool) sau cele legate de înfățișare.

Utilizatori preferați

Dacă ați întâlnit deja profiluri care v-au atras atenția și cu care ați dori să comunicați în viitor le puteți adăuga în lista de utilizatori preferați.

Ultimii utilizatori înregistrați

Aici veți vedea poza, numele de utilizator, vârsta și locația ultimilor membri înscriși pe site. Asta ca să puteți vedea ușor persoanele care sunt active și dornice să cunoască oameni noi.

Fdating Prețuri abonament VIP

Cont gratuit

Filtre pentru e-mail
Mesaje nelimitate cu toți utilizatorii
Căutare complexă
Acces la membri indiferent de țară

Fdating Pro și Contra

Avantaje

Membri din peste 15 țări
Proces de înregistrare simplu
Posibilitatea de a căuta în funcție de multe criterii
Mesaje nelimitate

Dezavantaje

Poate fi dificil de navigat printre profiluri dacă doriți să vedeți doar utilizatorii din România
Site-ul are câteva informații scrise în limba engleză
Nu sunt foarte multe facilități de comunicare

Fdating pentru utilizatori

Avantaje

Complet gratuit
Căutare după țară
Utilizatori cu poze
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Fdating

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul Fdating.com este locul ideal unde puteți avea conversații interesante cu persoane care locuiesc pe alte continente. Dacă simțiți că dragostea dvs. nu se află neapărat în aceeași țară sau dacă sunteți dornic să explorați alte țări prin intermediul unei relații matrimoniale online, puteți accesa site-ul Fdating.com. Folosirea site-ului este absolut gratuită. Acest lucru înseamnă că puteți cunoaște oameni de peste tot din lume fără să plătiți nimic. Fie că sunteți în căutare de bărbați sau femei, aici veți găsi tot ce vă interesează. Părerea mea este că site-ul merită încercat dacă vă plac provocările și cunoașteți și o altă limbă străină în afară de limba română.

Fdating Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Lorelai, 49 de ani

Mereu mi-am dorit să cunosc bărbați din afara României, eram curioasă cum sunt oamenii în alte părți, mai mult decât ce poți vedea într-un city break. Pentru mine Fdating.com este ideal, oameni interesanți și dornici de vorbă.

DA 1 NU 0
Radu, 46 de ani

E probabil singurul site pe care am intrat și am avut posibilitate să comunic cu persoane de peste tot fără să fie nevoie să plătesc nimic. Unele site-uri de genul acesta sunt uneori gratuite pentru femei, dar bărbații trebuie să plătească mereu. Aici e gratis totul. Intru aproape în fiecare zi și deja vorbesc cu câteva femei din Asia, loc care m-a fascinat mereu.

DA 8 NU 3
Mirena, 53 de ani

Site-ul nu e greu de folosit chiar și de cei care nu mai sunt neapărat la prima tinerețe, dar trebuie să vorbești puțin limba engleză ca să te poți descurca pentru că mai vin mesaje în engleză. În rest, numai de bine!

DA 9 NU 7
Lupi, 63 de ani

Chiar dacă nu e un site de dating pentru seniori, mă simt foarte bine aici. Am găsit multe persoane de vârsta mea cu care vorbesc. Sper să ne și vedem în curând.

DA 15 NU 10

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro