FetishClub.ro

Flirturilocale.com
1.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
2.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri
Erotic-flirt
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri

FetishClub.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
4,6/10
60 000+ / 30+
FetishClub.ro

Utilizare și caracteristici site: 5,3/10

Siguranța datelor: 4,5/10

Informații și claritate profil: 4,5/10

Potențialul de găsire a unui partener: 4,5/10

Suport pentru clienți: 4,5/10

Preț: 4,5/10

FetishClub.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

FetishClub.ro – clubul celor interesați de fetișuri

Site-ul FetishClub.ro face parte tot din rețeaua de site-uri Erotic Club. Acesta este site-ul dedicat celor interesați de fetișuri, de orice natură ar fi ele. Probabil știți deja că unul dintre cele mai frecvente fetișuri este cel legat de picioare și/ sau pantofi cu toc. Dar sunt și multe persoane care adoră ideea de piele, sau chiar latex sau cauciuc atunci când vine vorba de fanteziile lor sexuale. Pe acest site, puteți explora interesul pentru fetișuri cu persoane care sunt, la rândul lor, interesate de același lucru.

Înregistrează-te pe site pentru un cont nou FetishClub.ro

Pe prima pagină a site-ului avem butonul de înregistrare, chiar în partea de mijloc, pe dreapta. Dacă sunteți pregătit să vedeți ce are site-ul FetishClub.ro de oferit doar membrilor înregistrați, e timpul să începem procesul de înregistrare. Formularul care trebuie completat conține date de genul user, parolă, verificarea parolei, email, sex, orientare sexuală, județ, data nașterii și interese. După ce ați completat formularul, dar înainte de a merge mai departe cu înregistrarea contului gratuit, trebuie să fiți de acord cu termenii și condițiile site-ului, bifând căsuța care se află chiar deasupra butonului de înregistrare. Site-ul va afișa apoi un mesaj de felicitare pentru înscrierea ca membru nou în club, dar pentru a putea accesa facilitățile, este necesară activarea contului dând click pe linkul primit pe adresa de email.

Fă upgrade la contul Premium pentru a putea trimite mesaje pe FetishClub.ro

Cu contul de membru gratuit puteți vedea profilele altor utilizatori, puteți urmă profilele interesante, dar nu puteți trimite mesaje. Acest lucru înseamnă că dacă vă doriți să contactați persoane întâlnite aici, este nevoie să faceți upgrade la un cont Premium. Vestea bună este că contul Premium nu reprezintă o achiziție costisitoare. Prețul este de doar 6 euro + TVA pentru 12 luni. Acest lucru înseamnă că pentru mai puțin de 3 lei pe lună puteți comunica liber cu persoanele care vi se par interesante pe site-ul FetishClub.ro. Este important de menționat și faptul că plata abonamentului premium se poate face atât prin SMS, dar și cu cardul de credit sau chiar în bitcoin.

FetishClub.ro Caracteristici

Profilul meu

O zonă din site de mare interes pentru orice utilizator, Profilul meu de pe site-ul FetishClub.ro este probabil cea mai complexă secțiune. De aici se poate gestiona și edita pagina personală de pe site și se poate trece la abonamentul premium după achiziția făcută prin SMS, card sau bitcoin.

Mesaje

Așa cum am menționat deja, secțiunea de mesaje nu este accesibilă decât utilizatorilor care au cont Premium. Cei fără cont Premium menționează deseori faptul că nu pot răspunde la mesaje în pagina personală, acolo unde este descrierea.

Urmăritori

Care sunt cei care au decis să vă urmărească profilul? În această pagină puteți vedea exact profilele care sunt interesate de persoana dvs.

Urmăriți

Dacă ați găsit persoane interesante pe site-ul FetishClub.ro, aveți posibilitatea să îi adăugați aici pentru a le urmări activitatea pe site, dacă mai adaugă poze sau dacă scriu posturi în secțiunea dedicată.

Poze

Unul dintre cele mai interesante lucruri pe site-ul erotic FetishClub.ro sunt pozele postate de utilizatori. În marea lor majoritate, aceste poze au conținut sexual explicit sau nuditate. Aveți posibilitatea să urcați poze în această zonă a site-ului.

Favorite

Sunt profile care v-au atras atenția și cu care ați vrea să începeți o discuție sau chiar să vă vedeți? Le puteți adăuga la Favorite pentru a nu le pierde din vedere.

Useri online

Vreți să vedeți cine este online chiar acum? Nimic mai simplu. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți în această secțiune a site-ului FetishClub.ro și veți găsi lista cu utilizatorii online.

Useri noi

Cei care abia și-au deschis cont de membru pe site-ul FetishClub.ro vor apărea în secțiunea de Useri noi, astfel vedeți imediat noutățile și dacă vă interesează vreun membru nou.

FetishClub.ro Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Posibilitatea de a răspunde la mesaje
Postarea de comentarii la poze
Trimiterea de cadouri online
Acces la toate facilitățile site-ului

Cont Premium

3,00 L (pe lună)

Plata se face prin SMS, card sau bitcoin

FetishClub.ro Pro și Contra

Avantaje

Profile cu poze explicite
Informații complete despre interesele utilizatorilor
Comunitatea de nișă

Dezavantaje

Nu se pot trimite mesaje fără un cont Premium
Pozele postate pot fi deranjante pentru unii membrii
Afișarea profilelor aleatoare pe homepage

FetishClub.ro pentru utilizatori

Avantaje

Puteți vedea membrii noi înscriși în secțiune separată
Costuri minime pentru abonamentul Premium
Acces la o comunitate de persoane interesate de fetișuri
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre FetishClub.ro

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul FetishClub.ro nu este chiar un site de matrimoniale ca multe altele cu care ne-am obișnuit deja. Site-ul se adresează unui grup de nișă – cei interesați să exploreze fanteziile sexuale și fetișurile. Dacă acest lucru vi se pare interesant, atunci trebuie să știți că vă puteți înscrie pe site ca bărbat, femeie, cuplu și puteți declara interese sexuale diverse. Pentru cei care vor să exploreze laturi ascunse ale sexualității, aici ar putea fi locul potrivit. În același timp, trebuie să menționăm și faptul că site-ul nu oferă date concrete despre membrii înregistrați. Ceea ce vedem pe homepage – 60.000 membri – sunt date afișate și pe alte site-uri din grupul Erotic Club, ceea ce ne face să ne îndoim de veridicitatea lor. Site-ul aduce mult a site de anunțuri pentru cei care caută un anumit tip de partener pentru sex. Dacă acest lucru vi se pare interesant, puteți face un cont de membru pe FetishClub.ro.

FetishClub.ro Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Roxana, 30 de ani

Ce pot spune, eu chiar mi-am găsit aici sclavul pe care mi l-am dorit dintotdeauna. Site-ul e genial, îl recomand tuturor celor deschiși la minte, e imposibil să nu găsești aici ceva interesant. Și oamenii chiar sunt serioși, sunt la fel ca mine și ca tine, nu profile fictive ca pe alte site-uri.

DA 0 NU 0
Gabriel, 24 de ani

Site-ul e tare de tot, mai ales dacă ai chef să cunoști tot felul de oameni cu tot felul de interese. Nu pot spune că aveam un fetiș anume, dar îmi place să încerc lucruri noi în pat și aici cu siguranță găsești inspirația necesară dacă vrei să condimentezi lucrurile puțin.

DA 0 NU 0
Alin, 53 de ani

Singurul meu regret e că n-ar fi trebuit să aștept atât de mult până să încerc un site de genul acesta! Site-ul FetishClub.ro mi-a salvat într-un fel căsnicia. Găsesc aici oameni cu care să vorbesc de fetișurile mele și cu care să mă joc, fără să mai aștept ca soția să mă înțeleagă. Și lucrurile sunt mai bune acasă acum!

DA 0 NU 0
Diana, 44 de ani

Profilele aleatoare de pe prima pagină nu mi-au inspirat deloc încredere. Adică chiar nu aș vrea ca pozele mele să apară acolo și să le poată vedea oricine, chiar fără să fie membru. E ok să vadă membrii, doar de asta suntem aici, dar nu cei care nu au cont. Eu am evitat să pun poze tocmai din cauza asta.

DA 0 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro