Agenda senzuala

Agenda senzuala Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
9,2/10
0+ / 30+
Agenda senzuala

Utilizare și caracteristici site: 5,7/10

Siguranța datelor: 5,6/10

Informații și claritate profil: 5,6/10

Potențialul de găsire a unui partener: 5,7/10

Suport pentru clienți: 6,4/10

Preț: 6,4/10

Poze ale
utilizatorilor online
0 oameni sunt online

Matei
Matei, Vârstă: 31
Ilinca
Ilinca, Vârstă: 27
Lucian
Lucian, Vârstă: 31

Agenda senzuala Recenzii complete, păreri și experiențe

agendasenzuala.com - platformă pentru content sexual, socializare, distracție

Platforma agendasenzuala.com este un site conceput pentru persoanele ce au vârsta minimă de 18 ani și își doresc să experimenteze socializarea sexuală, flirtul sau întâlnirile fizice cu persoanele din apropierea lor. Pentru a intra în lumea “ Agenda Senzuală” este nevoie să te înregistrezi și să setezi anumite filtre pentru a găsi persoanele potrivite. Ți se tot amintește de faptul că unele profiluri sunt fictive și că nu poți avea întâlniri fizice cu persoanele din acele fotografii. Platforma îți dă posibilitatea de a alege persoanele cu care vei intra în contact, astfel ai oportunitatea de a le oferi o “inimă” în cazul în care îți place cineva sau un “X” în cazul în care profilul dat nu te atrage. Poți primi notificări în secțiunea de mesaje de fiecare dată când cineva îți dă “inimă” sau te adaugă la secțiunea de Favorite. Mai ai posibilitatea de a-ți crea sugestiile perfecte prin accesarea secțiunei Profilul meu, unde poți seta anumite filtre, cum ar fi sexul, locația, vârsta, etnia, constituția și culoarea părului, pe baza cărora platforma îți sugerează profilele perfecte pentru tine.

Crearea unui cont este un proces extrem de ușor și accesibil pe agendasenzuala.com

Pentru a te înregistra pe platformă și pentru a-ți face un cont nu este nevoie să parcurgi extrem de mulți pași. Pentru început vei introduce un nume de utilizator și o parolă. Următorul pas va fi să notezi un e-mail activ (vei primi un link de confirmare a înregistrării) și data nașterii. Înainte de a parcurge către următorul pas trebuie să bifezi două căsuțe: una în care accepți că ai citit Termenii și Condițiile și alta pentru a confirma înțelegerea că unele conturi pot fi fictive.

Activează contul pentru a avea parte de conversații incitante.

După ce înregistrarea va fi finalizată, vei fi redirecționat către pagina principală a platformei unde ți se va cere să accepți sau nu unele propuneri sau afirmații, cum ar fi: - Dacă ești de acord cu primirea textelor sexuale și a fragmentelor video/foto. - Folosirea modulelor tip cookie. - Dorești să comunici cu toate profilurile și înțelegi că unele sunt fictive. - Ești de acord cu împărtășirea detaliilor personale. - Ești de acord sau nu să primești notificări cu produse și servicii erotice.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
18. 1. 2022

Agenda senzuala Caracteristici

Membri

Ți se oferă un număr imens de profiluri al tuturor utilizatorilor (femei sau bărbați, în dependență ce sex de interes ai ales). Apăsând cu cursorul pe fotografie poți alege ce îți dorești să faci mai departe, să vizitezi profilul, să scrii un mesaj sau să adaugi la Favorite persoana dată. Totodată aici poți folosi și filtrele de care vorbeam mai sus pentru a găsi persoana potrivită.

Conversații

Agendasenzuala.com îți oferă trei secțiuni în această categorie pentru a putea găsi mai ușor ceea ce ai nevoie – conversații, cutie poștală și galerie. Categoria conversații păstrează toate conversațiile tale cu profilurile care ți-au atras atenția și îți oferă posibilitatea de a le găsi mult mai ușor. În cutia poștală vei primi toate mesajele de la persoanele cărora le-ai fost pe plac și care pot rămâne cu mesaje singulare sau se pot muta în conversații odată ce le scrii ceva. De asemenea aici primești notificări când ești compatibil cu cineva sau te adaugă la Favorite. Galeria ascunde toate fotografiile și materialele video pe care le primești, însă trebuie să fii atent, pentru că ajunse la un anumit număr, ultimele fotografii încep să dispară.

Profilul meu

În secțiunea Profilul meu poți adăuga sau șterge informații despre descrierea ta personală, fotografii, preferințe sau informații generale ( înălțime, constituție, stare civilă, culoarea părului, culoarea ochilor, data nașterii, sexul). Aici poți modifica parola, primirea sau anularea notificărilor pe e-mail sau ștergerea contului în cazul în care ai decis să părăsești platforma.

Vizitatori

Vizitatorii sunt acele profiluri care îți vizitează pagina pentru un timp scurt. În această secțiune le poți vedea pe toate și poți analiza informațiile minime despre acestea: nume, vârstă, localitate. Nu le trece cu vederea, poate că dragostea vieții tale se află printre ele.

Favoriți

Nu există o secțiune în sine cu persoanele favorite, însă dacă intri pe un profil și vrei să adaugi persoana data la persoane favorite, nu trebuie decât să apeși butonul deja existent cu “Adaugă la favorite” . Vei primi o înștiințare în cutia poștală și astfel vei putea găsi mai ușor persoana dată.

Agenda senzuala Prețuri abonament VIP

3 credite

2,33 RON/mesaj
6,99 RON/ total

10 credite

6,00 RON/mesaj
59,99 RON/total

25 credite

4,68 RON/mesaj
116,99 RON/total

50 credite

4,40 RON/mesaj
219,99 RON/total

100 credite

4,20 RON/mesaj
419,99 RON/mesaj

Agenda senzuala Pro și Contra

Avantaje

Conținut divers pentru adulți
Comunicare deschisă
Posibilitatea de a face schimb de fotografii și video
Diversitate în pachetele de credite
Confidențialitate protejată într-un mediu discret

Dezavantaje

Conturi fictive și imposibilitatea întâlnirilor reale
Conversații posibile doar cu credite
Încercarea de a face unele butoane mai puțin vizibile pentru a obține spam-area cu notificări și atragerea atenției.

Agenda senzuala pentru utilizatori

Avantaje

Este un loc sigur din punct de vedere a confidențialității și a plăților în interiorul platformei
Este un loc perfect pentru degajarea problemelor și frustrărilor din lumea reală
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre agendasenzuala.com

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Agendasenzuala.com este o platformă creată special pentru persoanele 18+ care vor să ia parte la discuții pe teme personale sau de sex și care sunt gata să se arunce într-o aventură virtuală plină de erotism și momente fierbinți. Este o platformă potrivită persoanelor interesate de acest tip de socializare și care caută să se relaxe într-un mod discret și liniștit. Pentru a putea conversaționa cu anumite persoane, va fi nevoie de achiziționarea creditelor care îți permit acest lucru. Se menționează foarte des și recomand spre memorare faptul că unele dintre profile sunt fictive și că întâlnirea fizică cu acestea nu va fi vreodată posibilă. În concluzie dacă ești o persoană deschisă care are nevoie de o mica descărcare prin conversațiile de natură sexuală, recomand înregistrarea pe site-ul agendasenzuala.com

Agenda senzuala Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (3)
Recenzii pozitive (2)
Recenzii negative (1)
Andreea, 35 de ani

După o căsătorie eșuată nu prea mai poți avea încredere în oameni. Din această cauză am decis să îmi fac un cont pe această platformă pentru a primi ceea ce nu am primit de mult timp - multă atenție și discuții sexy cu bărbați frumoși. Sunt fascinată de platformă și de posibilitățile ei. Aici pot discuta orice cu oricine iar acest lucru mă bucură foarte mult. Nici nu mai zic câte poze am primit și cât de relaxată pot fi spunând acest lucru. Recomand cu încredere site-ul și vă aștept să schimbăm vreo două trei vorbe.

DA 1 NU 2
Irina, 21 de ani

Ador să-mi petrec timpul aici pentru că bărbații de pe platformă mă fac să mă simt sexy, frumoasă și deosebită. În sfârșit pot să discut ce vreau fără să fiu judecată și criticată. Este locul în care pot să mă deschid iar bărbații să mă iubească așa cum sunt.

DA 0 NU 1
Alex, 30 de ani

Abia am așteptat momentul să rămân singur acasă pentru a vorbi și pentru a invita pe la mine o tânără domnișoară de pe acest site. Am primit multe mesaje și fotografii și acest lucru m-a făcut să mă simt special. După ceva bani băgați acolo și multe conversații am mirosit că ceva nu este în regulă! Conturile erau false, nimeni nu avea să vină la mine. Dar totuși am rămas în continuare pe site pentru că mă ajută să mă relaxez și să văd lucruri frumoase.

DA 23 NU -3

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro