Flirteaza.com

Flirturilocale.com
1.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
2.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri
Erotic-flirt
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri

Flirteaza.com Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
2,3/10
0+ / 23+
Flirteaza.com

Utilizare și caracteristici site: 2,7/10

Siguranța datelor: 2,5/10

Informații și claritate profil: -/10

Potențialul de găsire a unui partener: 3/10

Suport pentru clienți: 2,3/10

Preț: 2,5/10

Flirteaza.com Recenzii complete, păreri și experiențe

Site de matrimoniale pentru cei care vor să flirteze

Așa cum sugerează și numele site-ului de matrimoniale, Flirteaza.com pare a se adresa persoanelor interesate de flirt și socializare. Deși pare simplu să-ți faci prieteni, sunt momente în viață când acest lucru nu este tocmai la îndemână. Poate fi dificil să cunoști oameni noi atunci când te muți într-un oraș nou, fie pentru a merge la facultate, un nou loc de muncă sau alte motive. În același timp, fiecare om are nevoie să socializeze, să glumească și să comunice cu alte persoane. Site-urile de matrimoniale din România oferă posibilitatea întâlnirii altor persoane, de același sex sau de sex opus care au interese comune și își doresc același gen de relație.

Înregistrare rapidă

Dacă ai decis să dai o șansă site-ului de matrimoniale Flirteaza.com, trebuie să știi că procesul de înregistrare nu este unul foarte complicat. Încă din prima pagină a site-ului ești invitat să selectezi sexul tău, precum și sexul persoanei pe care îți dorești să o cunoști. Astfel, ai de ales între opțiunile bărbat caut un bărbat, bărbat caut femeie, femeie caut o femeie și femeie caut bărbat. O dată făcută această selecție, poți trece la pasul următor unde trebuie să declari un interval de vârstă. După acest pas, trebuie să menționezi și orașul din care ești. Alegerea unui nume de utilizator este necesară la pasul următor, și adăugarea unui număr de telefon. Pentru a accesa site-ul trebuie să atești că ai peste 18 ani prin confirmarea numărului de telefon. După ce apeși butonul de confirmare al numărului de telefon vei primi un cod pin din 4 cifre pe telefon pe care trebuie să îl introduci pe site pentru validarea numărului de telefon. După introducerea codului vei primi un mesaj care spune că mesajul tău a fost trimis și vei fi contactat de o persoană din zona ta în cel mai scurt timp.

Primești mesaje pe telefon de la sistem

La câteva secunde după primirea mesajului de care am discutat, vei primi de la 1566 un mesaj cu un text de genul “Bună, sunt Natalia și mă bucură că ești și tu singur ca și mine și îmi lași plăcerea să ne cunoaștem acum, cum te cheamă pe tine?”. Din cauza faptului că mesajul vine atât de rapid după confirmarea numărului de telefon pare greu de crezut că în spatele lui este o persoană reală. Este posibil ca mesajele să fie trimise automat de sistem și adaptate în funcție de interesele declarate în timpul înregistrării. Acest mesaj a fost primit de un bărbat care căuta femeie. Pentru o femeie care caută un bărbat, sunt șanse reale ca mesajul să vină semnat cu un nume de bărbat.

Costurile menționate doar cu litere mici, în josul paginii

Dacă citești cu atenție mesajul primit în momentul în care trebuie să confirmi numărul de telefon, vei vedea că există un disclaimer, scris cu litere mici în josul paginii. După câteva rânduri despre politica de confidențialitate în care ești rugat să nu distribui altor persoane detalii despre oamenii cunoscuți în această comunitate, se menționează că este vorba despre un serviciu virtual de divertisment în care discuțiile, locurile, personajele și situațiile pot fi inventate. Firma care furnizează acest serviciul se numește Traffic Manager Limited din Malta.

Textul cu litere mici menționează că mesajele trimise de pe site, precum și cele primite de la numărul scurt 1566 sunt gratuite. Trimiterea de mesaje la 1566 costă 2 euro+ tva. Serviciul se adresează persoanelor peste 18 ani care sunt titulari ai numărului de telefon. Acest lucru înseamnă că nu vei avea acces la paginile personale ale altor persoane de pe site, ci vei primi mesaje (probabil de la un robot) pe telefon la care vei fi taxat cu 2 euro + tva dacă vei răspunde.

Flirteaza.com Prețuri abonament VIP

SMS

2,00 L

Orice sms trimis la numărul scurt 1566 costă 2 euro + tva

Flirteaza.com Pro și Contra

Avantaje

Nu sunt avantaje pentru persoanele interesate de un serviciul de matrimoniale

Dezavantaje

Factura de telefon va fi considerabil mai mare

Flirteaza.com pentru utilizatori

Avantaje

Fără avantaje
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Flirteaza.com

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Din păcate, atunci când vine vorba despre site-ul Flirteaza.com nu vorbim despre un site de matrimoniale propriu zis. Deși site-ul arată și promite un serviciu de matrimoniale așa cum sunt multe altele disponibile pe piața din România, ce se întâmplă este foarte diferit. Cei care încearcă să-și facă cont de utilizator pe acest presupus site de matrimoniale vor fi invitați să-și dea numărul de telefon și să continue conversațiile cu așa zise persoane interesate pe telefon. Costul fiecărui sms trimis este de 2 euro + tva și există o mențiune, cu litere mici cei drept, care spune că personajele pot fi fictive. Cu alte cuvinte, dacă sunteți interesați de flirt sau socializare cu persoane reale, și nu cu roboți, recomandarea este să vă încercați norocul pe alte site-uri.

Flirteaza.com Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (0)
Recenzii negative (4)
Lucia, 22 de ani

Este pur și simplu o păcăleală făcută să-ți ia banii. Îmi pare așa rău că nu mi-am dat seama mai devreme și a trebuit să plătesc o factură la telefon umflată din cauza asta. Dar, până la urmă, din greșeli învață omul! Eu zic că mi-am învățat lecția și n-o să mai dau în veci mesaje să vorbesc cu oameni la care nici măcar o poză nu pot să văd.

DA 7 NU 2
Gina, 29 de ani

Mi se pare strigător la cer că încă mai vedem site-uri de genul ăsta. Nu înțeleg de ce nu sunt reclamate și să fie date jos. E chiar de neconceput cum poate să te păcălească pe față și să-ți ia banii. Feriți-vă de Flirteaza.com dacă nu vreți să plătiți mult la telefon degeaba.

DA 9 NU 3
Diana, 32 de ani

Sincer, eu mi-am cam dat seama de la început că e ceva în neregulă cu site-ul acesta dar nu știam exact ce. Am făcut și eu tot pașii și cum mă uitam așa la site să văd cum fac să intru acum, văd că pagina de intrare se numește landing. Ori asta în limbaj de specialitate înseamnă o pagină izolată, nu o pagină de intrare. Mă rog, o mizerie, nu dați bani aiurea că nu aveți pe ce.

DA 13 NU 5
Mihai, 24 de ani

Am făcut conturi pe mai multe site-uri de flirt, toate super ok în afară de Flirteaza.com care e de fapt o păcăleală să-ți ia banii pentru a schimba mesaje cu un robot. Și se vede că mesajele sunt traduse prost că nici nu par a fi scrise de un român. Stați departe că e doar de luat banii.

DA 27 NU 6

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro