SwingingClub.ro

Erotic-flirt
1.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

SwingingClub.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
5,0/10
45 000+ / 30+
SwingingClub.ro

Utilizare și caracteristici site: 5/10

Siguranța datelor: 5,5/10

Informații și claritate profil: 5,3/10

Potențialul de găsire a unui partener: 5/10

Suport pentru clienți: 4,5/10

Preț: 4,5/10

SwingingClub.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

Conectează-te cu swingeri din întreaga țară

Termenul de swinging este destul de cunoscut pentru cei interesați de experiențe sexuale variate. Iar pentru mai multă siguranță există chiar pe prima pagină un link către o pagină care explică pe scurt ce înseamnă termenul, care este originea sa, argumente pro-swinging, sfaturi, reguli de etichetă și tipuri de activități care țin de această sferă. Și, dacă tot vorbim despre activități: tot pe homepage există și un link către o pagină în care sunt prezentate câteva jocuri menite să spargă gheața și să destindă atmosfera între cei care abia s-au cunoscut. Dacă sunteți atras de acest stil de viață (sau în cazul în care vi s-a stârnit curiozitatea), pe prima pagină găsiți câteva profile aleatoare, dar și un meniu prin intermediul căruia puteți să vizualizași parțial profilurile celor înscriși pe site din fiecare județ al țării. Acest lucru simplifică mult treburile dacă doriți să cunoașteți doar persoane din aceeași zonă geografică. Iar dacă ați decis că doriți mai mult decât atât nu vă rămâne decât să vă creați un cont pentru a acceasa varianta integrală a SwingingClub.ro și a vă bucura de facilitățile oferite.

Verificarea adresei de email nu este necesară pentru activarea contului

După ce ați optat pentru înregistrarea gratuită prin apăsarea butonului de pe prima pagină, veți fi redirecționat pe pagina dumneavoastră de pe site, unde vi se va afișa propria căsuța de mesaje. Primul mesaj primit va fi, firesc, cel de bun venit din partea administratorului site-ului (mesaj care va conține și o oferta promoțională pentru produsele de pe site-ul Erotic24.ro).

Crearea unui cont de utilizator pe SwingingClub.ro este gratuită

Invitația de a crea cont pe SwingingClub.ro este extem de vizibilă pe prima pagină. Așa că, în cazul în care acesta este stilul de viață care ți se potrivește, ești doar curios sau, pur și simplu doar dorești să vezi în întregime profilurile cuplurilor și persoanelor prezente pe site, nu trebuie decât să îți creezi un cont. Iar crearea unui cont se face prin intermediul unui formular asemănător celor prezente pe oricare site de dating. (Singura diferență este că există două formulare, fiind, în esență, un site dedicat cuplurilor, însă, dacă nu faci parte dintr-un cuplu, celălalt formular poți, pur și simplu să nu îl completezi.) În primul rând, trebuie să fii de acord cu termenii și condițiile site-ului. Odată selectată căsuța „da, sunt de acord”, sunteți redirecționați pe pagină propriu-zisă de înscriere. Aici trebuie să vă alegeți numele de utilizator și parola, iar apoi să completași câmpurile pentru județ și localitate.

SwingingClub.ro Caracteristici

Primire mesaje

În căsuța poștală primită odată cu înregistrarea pe site puteți primi gratuit mesaje de la utilizatorii site-ului care au cont premium. Aveți, de asemenea, posibilitate să trimiteți mesaje, în eventualitatea în care decideți să achiziționați un abonament de membru premium.

Favorites

În zona de Favorites veți găsi profilele persoanelor sau cuplurilor pe care le-ați adăugat ca favorite. Astfel vă va fi ușor să-i găsiți pe cei de care sunteți interesat, chiar dacă nu ați mai intrat de ceva vreme pe site.

Membri noi - cupluri

Cuplurile noi care și-au făcut cont nou pe site pot fi găsiți în această pagină. Secțiunea este utilă pentru că vă supune atenției toți membrii noi, astfel încât veți fi mereu la curent cu ultimele profile apărute pe site.

Cupluri Swingers pe județe

Dacă vreți ca lucrurile să fie cu adevărat simple și știți clar că nu sunteți dispuși să călătoriți pentru o experiență de swinging, atunci listele de cupluri swingers pe județe vă vor fi de mare ajutor. Selectați județul în care vă aflați sau județul în care vreți să cunoașteți cupluri de swingeri și veți vedea o listă cu profilele din zona respectivă.

SwingingClub.ro Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Primire mesaje de alți membri
Vizualizare conținuturi anunțuri
Posibilitatea de a comunica nemijlocit
Acces la toate facilitățile site-ului

Cont premium

3,00 L (pe lună)

plătibili prin SMS, card sau in bitcoin

SwingingClub.ro Pro și Contra

Avantaje

Posibilitatea de a interacționa cu persoane interesate de sex
Posibilitatea de a comunica direct cu unii membri ai comunității
Mesajele pe care le primești pot conține nr. de telefon
Posibilitatea de a cumpăra ușor un abonament premium
Profile multiple și interesante

Dezavantaje

Comunicarea se poate face doar cu un cont premium
Fotografiile utilizatorilor pot fi vazute la dimensiuni normale doar cu cont premium
Aspectul site-ului este învechit

SwingingClub.ro pentru utilizatori

Avantaje

Primirea de mesaje imediat după accesarea site-ului
E simplu și sigur să cumperi cont premium
Profile interesante
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre SwingingClub.ro

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Pentru utilizatorii moderni de site-uri de gen, primul contact cu SwingingClub.ro este ca o călătorie în timp. Senzația este întărită si de banerele prezente la mai tot pasul, care fac reclama la magazinul Erotic24.ro (de altfel site-ul face parte din rețeaua EroticClub.ro). Dacă aceste lucruri nu vă descurajează, puteți să vă faceti un cont gratuit pe site și să încercați să intrați în contact cu unii dintre membrii care vă vor trimite mesaje. În cazul în care doriți mai mult, vă puteți cumpăra cu ușurință un abonament premium (care, la 6 euro pe an este chiar accesibil) și să trimiteți mesaje sau să discutați pe chat cu alți utilizatori.Dacă nu vă deranjează acest lucru, puteți continua să vă bucurați de profilele întâlnite aici. În concluzie, dacă stilul de viață swinger vă stârnește curiozitatea sau este stilul de viață preferat, SwingingClub.ro este un site accesibil ca preț, pe care există posibilitatea să găsiți ceea ce căutați.

SwingingClub.ro Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Alin, 23 de ani

Prima dată când am intrat pe site am fost surprins de faptul că pot să văd fotografiile de pe site la mărime mai mare doar dacă am cont premium. La fel și dacă doresc să trimit cuiva un mesaj. În cele din urmă, însă, 6 euro pe an cred că își poate permite oricine să cheltuiască, prin urmare chiar sunt curios dacă lucrurile se vor concretiza și în viața reală.

DA 1 NU 0
Petru, 41 de ani

Cred că modul acesta de viață m-a atras dintotdeauna. Însă, deși sunt într-o relație stabilă, nu am avut curajul să destăinui această dorință. Motiv pentru care chiar invidiez cuplurile prezente pe site pentru că au această deschidere.

DA 1 NU 0
Elena, 48 de ani

Am intrat pe site oarecum întâmplător. Mai mult în amintirea vremurilor bune. Deși nu mă așteptam, a doua zi am avut in inbox mai mult de zece mesaje, toate cu numere de telefon. Acum depinde de mine, swingingul ține, în cele din urmă, de comunicare și încredere.

DA 0 NU 0
Vlad, 32 de ani

Suntem prezenți de câțiva ani pe scena swinging din România. Este un mod de viață care necesită discreție și încredere și unde gelozia nu își are locul. Mă bucur că există un loc unde putem întâlni persoane ca și noi și unde chiar putem lega prietenii.

DA 1 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro