NaughtySpunks.com

Erotic-flirt
1.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

NaughtySpunks.com Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,1/10
987 000+ / 23+
NaughtySpunks.com

Utilizare și caracteristici site: 8/10

Siguranța datelor: 8,8/10

Informații și claritate profil: 8,8/10

Potențialul de găsire a unui partener: 8,8/10

Suport pentru clienți: 6,8/10

Preț: 7,8/10

NaughtySpunks.com Recenzii complete, păreri și experiențe

Platformă online de întâlniri pentru adulţi

Dacă nu eşti genul de persoană care să se mândrească cu o cuminţenie ieşită din comun când vine vorba de sex, atunci site-ul de matrimoniale NaughtySpunks.com poate deveni în curând locul tău de joacă preferat! NaughtySpunks.com nu este un site pentru cei cuminţi şi pudici, ci mai degrabă o platformă online de întâlniri pentru adulţii năzdrăvani şi cu chef de joacă şi experimentat.

Găseşte persoane cu aceleaşi pasiuni ca ale tale

Care este cel mai fierbinte vis erotic al tău? Eşti pregătită să cunoşti pe cineva interesat să-ţi facă visele să devină realitate? Atunci se poate să fi ajuns chiar la locul potrivit! Pe site-ul de matrimoniale NaughtySpunks.com poţi comunica şi ulterior te poţi întâlni cu persoane care sunt interesate de aceleaşi lucruri ca şi tine.

Cerul este limita când vine vorba despre ce se poate discuta aici, dar ce este important de menţionat este că site-ul este dedicat utilizatorilor şi încearcă să asigure un nivel înalt de calitate când vine vorba de confidenţialitatea datelor personale.

Distrează-te şi experimentează sub umbrela deplinei confidenţialităţi

Îţi surâde ideea de a posta poze fierbinţi cu tine şi a le permite altor persoane să le comenteze şi să le aprecieze? Ce-ai zice dacă ai putea să-ţi faci un album cu lucrurile care te inspiră când vine vorba de sex? Vestea bună este că pe site-ul de matrimoniale NaughtySpunks.com ai ocazia să faci toate aceste lucruri şi chiar mai multe! Vrei şi mai multe veşti bune? Este absolut gratuit să-ţi faci un cont de membru pe site-ul NaughtySpunks.com şi să vizualizezi conţinutul public. Tot cu contul gratuit poţi posta comentarii şi chiar poze şi noutăţi despre tine. Totuşi, pentru a beneficia de tot ceea ce are site-ul mai bun de oferit în materie de comunicare, ar fi bine să-ţi upgradezi contul gratuit la unul premium pentru a avea acces la mesajele primite de la alte persoane şi la chat-ul în timp real.

NaughtySpunks.com Caracteristici

Poze cu comentarii şi aprecieri

Dacă vă place formatul de reţea de socializare în care aveţi posibilitatea să postaţi poze la care alţi membri să lase comentarii sau să le aprecieze, veţi beneficia din plin de această facilitate oferită pe site-ul de matrimoniale NaughtySpunks.com. Puteţi comenta şi aprecia pozele altor membri sau doar ale prietenilor dvs. şi puteţi încărca poze cu dvs. pentru ca alţi să le evalueze.

Mesagerie în timp real

Atunci când există posibilitatea de a discuta direct şi în timp real cu persoana care vă interesează şansele unei întâlniri cresc exponenţial. Mai mult decât atât, această facilitate este ideală pentru cei care preferă să poarte discuţiile fierbinţi în intimitate, nu de faţă cu toată lumea. Pentru a putea vedea mesajele primite pe chat şi pentru a putea răspunde este necesar să aveţi un cont de membru premium.

Mesagerie clasică

Dacă vreţi să ţineţi legătura cu alţi membri chiar şi atunci când nu sunteţi online pe site în acelaşi timp, puteţi face asta prin intermediul mesageriei clasice. Structurată ca inboxul unei adrese de email clasice, facilitatea aceasta vă permite primirea, trimiterea şi stocarea de mesaje deochiate. Acum puteţi păstra aici scrisorile fierbinţi, fără a fi nevoie să le redirecţionaţi către adresa de email pe care o folosiţi pentru muncă.

Icebreaker

La deschiderea contului gratuit pe site-ul de matrimoniale NaughtySpunks.com aveţi posibilitatea să vă înscrieţi în sistemul Icebreaker. Acest lucru înseamnă că site-ul poate trimite mesaje, comentarii, cadouri şi aprecieri altor membri activi din site cu scopul de a facilita iniţierea unei legături. Astfel, puteţi organiza o întâlnire cu cineva cunoscut pe site mai rapid.

Caută

Una dintre cele mai folosite opţiuni pe site-urile de matrimoniale este cea de căutare. Căutarea se poate face printre profilele de utilizatori, dar şi printre conţinutul public disponibil pe site. Acest lucru înseamnă că puteţi căuta uşor bloguri, poze sau alţi utilizatori.

Karma

Ca să vezi mai multe detalii despre reputaţia membrilor activi pe site-ul de matrimoniale NaughtySpunks.com, există o facilitate care se numeşte Karma. Un nivel de karma ridicat înseamnă că membrul respectiv a avut o activitate responsabilă pe site şi a comunicat respectuos. Karma depinde de comentariile şi aprecierile pe care le faceţi pe site-ul NaughtySpunks.com. Poţi creşte nivelul de karma prin implicarea în cât mai multe activităţi pe site, dar şi prin respectatea tuturor regulilor site-ului, aşa cum au fost ele menţionate de administratori.

NaughtySpunks.com Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Vezi mesajele primite
Chat în timp real cu alţi membri
Foloseşti Icebreaker
Ai un nivel crescut de Karma

VIP 1 lună

$29,95

Vezi mesajele primite
Chat în timp real cu alţi membri
Foloseşti Icebreaker
Ai un nivel crescut de Karma

VIP 3 luni

$14,95 (pe lună)

Vezi mesajele primite
Chat în timp real cu alţi membri
Foloseşti Icebreaker
Ai un nivel crescut de Karma

NaughtySpunks.com Pro și Contra

Avantaje

Nivel înalt de securitate şi confidenţialitate
Uşor accesibil de pe orice dispozitiv mobil
Conţinut fierbinte

Dezavantaje

Abonamentul premium pe 1 lună este destul de scump
Există reclame în site la alte site-uri

NaughtySpunks.com pentru utilizatori

Avantaje

Dedicat celor care nu vor să fie cuminţi
Conţinut public disponibil gratuit
Facilităţi interesante
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre NaughtySpunks.com

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Pentru cei mai puţin cuminţi dintre voi, site-ul de matrimoniale NaughtySpunks.com poate fi un teren de joacă perfect! Conţinutul este similar cu al altor câtorva site-uri pe care le-am studiat, şi site-ul este structurat ca o platformă de comunicare pentru cei dornici să cunoască parteneri pentru sex. Cu mult conţinut în zona publică, site-ul merită vizitat dacă vă interesează să cunoaşteţi femei şi bărbaţi, sau poate chiar cupluri din toată lumea cu care să schimbaţi poze, mesaje sau chiar filmuleţe cu conţinut pentru adulţi. Accesarea site-ului în forma lui de bază este gratuită, totuşi, un abonament premium va face lucrurile mai simple dacă doriţi să cunoaşteţi pe cineva pentru o întâlnire mai repede. Membrii activi aici au interese diverse, aşa că cu siguranţă veţi putea găsi pe cineva care să vă împărtăşească pasiunile erotice!

NaughtySpunks.com Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Marin, 32 de ani

Nu prea e genul meu să las recenzii, dar atunci când ceva merită, nu am de ce să mă feresc. Intru pe site-ul NaughtySpunks.com de ceva vreme. La început mai mult în glumă, ca să văd ce se întâmplă, dar cu timpul am început să fiu din ce în ce mai activ. Ce-mi place cel mai mult aici este că nu sunt timide şi nici persoane care n-au nici o treabă cu sexul, cum găseşti peste tot pe alte site-uri de matrimoniale. Aici treaba e clară pentru toată lumea.

DA 4 NU 2
Denisa, 39 de ani

Eu nu pot spune că eram obişnuită cu genul acesta de site-uri. Recunosc că am intrat crezând că e un site de matrimoniale ca oricare altul şi m-am cam speriat să văd pozele explicite de pe prima pagină. Până la urmă m-am obişnuit şi acum urmăresc doar prietenii, totul e ok, regulile sunt simple şi sunt multe persoane de treabă aici.

DA 9 NU 8
Relu, 23 de ani

Pentru un băiat ca mine, pot spune că nu cred să existe un site mai mişto ca NaughtySpunks.com. Am pierdut mult timp pe site-urile obişnuite de matrimoniale numai ca să dau peste timide şi prefăcute. Pe NaughtySpunks.com femeile pun poze reale, ca să nu mai zic de super hot. E un site pe care l-am recomandat tuturor prietenilor mei chiar de la început, şi vi-l recomand şi vouă.

DA 15 NU 7
Bogdana, 34 de ani

Am avut o situaţie neobişnuită, cel puţin pentru mine, şi a fost nevoie să iau legătura cu administratorii site-ului NaughtySpunks.com chiar în primele zile pe site. Mă gândeam că poate nici nu voi primi un răspuns, dar am fost surprinsă plăcut de eficienţa şi profesionalismul lor. Atunci am înţeles că este un site în care pot avea încredere şi asta mă face să-l recomand acum, chiar dacă nici eu nu sunt membru de prea mult timp!

DA 23 NU 14

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro