Site-ul de matrimonial Matri

Flirturilocale.com
1.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
2.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri
Erotic-flirt
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri

Matri Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
4,1/10
4 000+ / 23+
Matri

Utilizare și caracteristici site: 4,3/10

Siguranța datelor: 4,3/10

Informații și claritate profil: 4/10

Potențialul de găsire a unui partener: 3,8/10

Suport pentru clienți: 4,3/10

Preț: 4,3/10

Matri Recenzii complete, păreri și experiențe

Fii creativ și cunoaște oameni ca tine pe Matri.ro

Pentru cei interesați de dating și socializare, Matri.ro poate reprezenta un loc bun de întâlnire. Site-ul poate fi folosit gratuit de către membrii înregistrați, dar asta nu însemnă că nu oferă facilități interesante pentru exprimarea personalității. Pentru cei cărora le place să se exprime în scris sau prin intermediul pozelor și filmulețelor, Matri este un site ideal. Aici poți scrie bloguri și poți urca poze și filme în contul personal. Oferind liste de utilizatori grupați în funcție de sex și oraș, pe acest site de matrimoniale îți va fi simplu să cunoști pe cineva cu interese comune cu ale tale.

Formular de înregistrare cu câteva întrebări clasice

Dacă doriți să vă înregistrați ca utilizator pe site-ul de matrimoniale Matri.ro trebuie să știți că procesul nu durează mai mult de câteva minute. E important să fiți pregătiți să oferiți o adresă de e-mail validă și informații despre dvs. cum ar fi vârsta, țara, poză și o scurtă descriere. Descrierea trebuie să conțină un minim de 15 cuvinte, altfel nu veți putea merge mai departe cu înregistrarea. De asemenea, este important să bifați că ați citit și sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului pentru a putea finaliza procesul de înregistrare pe site.

Contul gratuit pe acest site de matrimoniale poate fi folosit după activarea prin click pe linkul primit pe e-mail. Acum vă puteți bucura din plin de tot ce are site-ul de matrimoniale de oferit!

Site de matrimoniale online 100% gratuit

Pentru unii poate fi neplăcut să fie nevoie să scoată bani din buzunar pentru a putea trimite mailuri persoanelor care le-au atras atenția pe site-ul de matrimoniale. Pentru aceștia, site-ul Matri.ro poate reprezenta spațiul ideal de întâlnire pentru că este complet gratuit. Site-ul se susține din reclama care apare în toate paginile din site și nu solicită membrilor înregistrați să plătească un abonament pentru a avea acces la facilitățile premium. Astfel, toți membrii înregistrați pe site-ul de matrimoniale Matri.ro sunt membri VIP!

Matri Caracteristici

Articole

Chiar dacă sunteți pe un site de matrimoniale online, este întotdeauna interesant de citit articole despre relații și despre dezvoltare personală.

Bloguri

Utilizatorii înscriși pe site-ul de matrimoniale Matri.ro pot scrie bloguri. De asemenea, puteți citi blogurile scrise de alte persoane pe subiecte care vă interesează.

Utilizatori pe sexe și orașe

Nu-i deloc greu să cunoști bărbați sau femei dintr-o anumită localitate a țării dacă ți-ai făcut cont pe site-ul Matri.ro. Aici găsești liste cu bărbați și femei organizate în funcție de orașul în care locuiesc.

Ultimii online

În această căsuță veți găsi listați utilizatorii care au fost recent online. Astfel știți cu siguranță că ei folosesc site-ul des și puteți iniția o conversație.

Sărbătoriții zilei

Cum ar fi dacă ți-ai cunoaște sufletul pereche chiar de ziua lui? Acesta chiar că ar fi un eveniment memorabil. Pe Matri.ro poți vedea sărbătoriții zilei și îi poți contacta cu o urare din suflet.

Criterii căutare complexe

Vrei să cauți bărbați dintr-un anumit oraș care să fie născuți într-o anumită zodie și să aibă un anumit nivel profesional? Criteriile de căutare de pe site-ul de matrimoniale îți permit să faci aceste selecții ușor.

Matri Prețuri abonament VIP

Cont gratuit

Rețea cu articole, bloguri
Posibilitatea de a urca filme și poze
Căutare după criterii multiple
Mesaje nelimitate

Matri Pro și Contra

Avantaje

Membri organizați pe orașe
Acces gratuit la toate facilitățile site-ului
Opțiuni de exprimare complexe
Mesaje nelimitate cu toți utilizatorii

Dezavantaje

Profilele sunt vizibile și pentru membrii neînregistrați
Sunt și profile fără poze sau cu puține informații
Reclamele pot fi neplăcute

Matri pentru utilizatori

Avantaje

Cont gratuit
Căutare după zodie
Profil cu multe informații

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Matri

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Un site cu un design prietenos și ușor de folosit, Matri.ro are multe de oferit celor care sunt pregătiți să îți caute dragostea online. Părerea mea este că site-ul poate fi utilizat atât de cei care sunt în căutare de relații serioase, dar și de cei care îți doresc doar socializare pentru că are multe de oferit pentru toate gusturile. Site-ul nu are cont premium sau VIP, deci toate opțiunile pot fi folosite fără să fie nevoie să plătiți o taxă sau un abonament lunar.

Matri Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Marius, 28 de ani

E probabil unul dintre cele mai bune site-uri de matrimoniale din România, după părerea mea. Am găsit ușor femei din Ilfov, ceea ce mă interesa pe mine. Îmi place câteodată să mai citesc și blogurile, chiar interesante.

DA 4 NU 3
Carmen, 34 de ani

Matri.ro e unul dintre puținele site-uri de matrimoniale de la noi care sunt serioase în adevăratul sens al cuvântului. Oamenii par ok și chiar ai ce vorbi cu ei, cel puțin din experiența mea. Am auzit numai de bine, și pot spune numai de bine despre el.

DA 9 NU 7
Rodica, 37 de ani

Eu sunt interesată să cunosc doar bărbați din București și site-ul îmi oferă chiar lucrul ăsta. Când am intrat primele dăți îmi plăcea să mă joc cu căutarea, e foarte mișto că are atât de multe funcții pe care poți să le folosești dacă vrei.

DA 7 NU 5
Ionica, 41 de ani

Nu mă gândeam că după divorț voi ajunge să îmi petrec timpul pe un site de matrimoniale, dar niciodată să nu zici niciodată. Am cunoscut aici femei chiar sufletiste care mi-au dat încredere că nu e totul chiar așa negru cum credeam eu. Site-ul e ok.

DA 5 NU 6

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro