Site-ul de matrimoniale be2

be2 Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
9,1/10
776 000+ / 20+
be2

Utilizare și caracteristici site: 7,6/10

Siguranța datelor: 7/10

Informații și claritate profil: 7/10

Potențialul de găsire a unui partener: 8,1/10

Suport pentru clienți: 8,1/10

Preț: 6,8/10

Poze ale
utilizatorilor online
171681 oameni sunt online

Florin
Florin, Vârstă: 23
Bianca
Bianca, Vârstă: 21
Lucian
Lucian, Vârstă: 21

be2 Recenzii complete, păreri și experiențe

Site modern de dating

Dating be2 este un site modern de dating, cu o prezență serioasă online și care reunește bărbați și femei de vârste diferite. Toți cei care caută o relație serioasă și nu mai vor să fie singuri se pot înregistra pentru a cunoaște oameni noi și a merge la întâlniri. Ambele sexe sunt reprezentate în mod aproximativ egal pe site-ul de dating. Acest lucru este va fi apreciat în principal de bărbați care se confruntă cu o lipsă de femei serioase pe alte site-uri de dating. Puteți să vă înregistrați gratuit pe be2 și să plătiți un abonament Premium cu o varietate de caracteristici, după cum vă este necesar. Acest site de dating este discret și îl puteți folosi în orice scop. Puteți să găsiți aici atât un partener de viață cât și un prieten bun. Nu mai trebuie să fii singur - be2 vă oferă șansa de a întâlni oameni noi.

Înregistrarea Be2 nu este dificilă!

Înregistrarea durează doar câteva minute. Pas cu pas, completați informațiile de bază despre dumneavoastră , care nu interferează cu confidențialitatea dvs. Merită să fiți complet sincer și să răspundeți conform convingerilor dvs., deoarece pe baza informațiilor pe care le introduceți, site-ul de dating va găsi parteneri interesanți care ar putea să vă intereseze. Mii de oameni au folosit deja facilitățile site-ul și au cunoscut partenerii potriviți pentru ei.

Înregistrarea la be2 este urmată completarea unui profil personal

be2 Dating vă va cere să încărcați o fotografie de profil. Alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine cu aspectul dvs. actual.

Înainte de a încărca fotografiile, puteți alege să faceți fotografiile disponibile pentru toți utilizatorii sau doar pentru cei pe care îi alegeți. Alți utilizatori vă vor vedea fotografiile neclare. Puteți completa apoi un test de personalitate care include opiniile, obiectivele și stilul de viață.

Be2 este o investiție bună

Pentru a utiliza toate facilitățile site-ului, be2 vă va oferi un abonament de membru Premium. Dacă sunteți neîncrezător, plătiți o lună și apoi decideți dacă să vă întrerupeți abonamentul sau să continuați ca membru Premium. De asemenea, site-ul vă permite să vă abonați pentru trei sau șase luni. Cu ajutorul serviciului Premium, puteți vedea care utilizatori au vizitat profilul dvs., să vizualizați mesajele primite, să adăugați contacte la favoriți sau să vizualizați fotografiile disponibile. Abonamentul de membru Premiul este reînnoit automat și nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu nimic.

Cum puteți anula un cont la be2?

Puteți anula contul de membru oricând. Dacă nu aveți activat abonamentul Premium, veți găsi "Dezactivare profil" în profilul dvs., în categoria Setări. Membrii Premium trebuie să-și înceteze calitatea de membru cel târziu cu 14 zile calendaristice înainte de expirarea termenului, trimițând o notificare semnată prin poștă sau fax la adresa companiei sau folosind link -ul corespunzător pe site-ul be2.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
18. 1. 2022

be2 Caracteristici

Faceți fotografiile disponibile pentru VIP

Puteți face fotografiile dvs. vizibile utilizatorilor individuali sau tuturor utilizatorilor de be2 dating.

Recomandări inteligente de parteneri

Tehnologia inteligentă de dating vă poate ajuta să găsiți parteneri cu aceleași interese, atitudini și valori similare. Tot ce trebuie să faceți este să completați informațiile despre dumneavoastră.

Completarea informațiilor personale

Pe site-ul be2 dating, puteți completa informațiile de bază despre persoana dvs., să vă exprimați opiniile, să vă dezvăluiți stilul de viață și să încărcați unele dintre cele mai bune fotografii ale dvs.

Căutare Premium pentru VIP

Căutați un potențial partener pe site-ul be2 după locație, vârstă, înălțime, educație, venit anual și alți parametri. În rezultatele căutării vor apărea membrii corespunzători.

Răsfoiți rapid profilurile Premium pentru VIP

be2 vă permite să răsfoiți profilurile altor utilizatori, să faceți publice datele personale și fotografiile pentru a ajunge să vă cunoașteți.

Dragostea la primul like Premium pentru VIP

be2 Dating este distractiv și are chiar și un joc pregătit pentru membri: vă va arăta profiluri pe care nu le ai pe lista de contacte recomandate. Dacă sunteți interesat, le dați un like. Dacă nu vă place, le dați un X.

Caracteristici Premium

Toți membrii care s-au înregistrat pe site-ul de dating pot plăti pentru calitatea de membru Premium. Acesta aduce multe facilități speciale utilizatorilor și simplifică și accelerează cunoașterea unui partener potrivit.

be2 Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Vezi vizitatorii profilului
Răsfoiți rapid profilurile
Mesaje nelimitate
Fotografii clar vizibile
Cea mai bună ofertă

1 mounth VIP

59,90 L

Vezi vizitatorii profilului
Răsfoiți rapid profilurile
Mesaje nelimitate
Fotografii clar vizibile

6 mounths VIP

99,90 L (pe lună)

Vezi vizitatorii profilului
Răsfoiți rapid profilurile
Mesaje nelimitate
Fotografii clar vizibile

1 year VIP

79,90 L (pe lună)

Vezi vizitatorii profilului
Răsfoiți rapid profilurile
Mesaje nelimitate
Fotografii clar vizibile

be2 Pro și Contra

Avantaje

776.000 de utilizatori activi
Reprezentarea aproximativ egală a bărbaților și a femeilor - 57:43
Vizualizați utilizatorii online
Recomandări inteligente ale potențialilor parteneri
Membru Premium opțional - cont cu taxă

Dezavantaje

Utilizatorii pot folosi toate caracteristicile de dating doar după ce au plătit un abonament
Poate dura un timp până să obțineți o întâlnire cu persoana compatibilă
Trebuie să vă notificați în scris site-ul când doriți rezilierea abonamentului Premium
Puteți să vizualizați fotografiile altor utilizatori doar după încărcarea propriilor dvs. fotografii

be2 pentru utilizatori

Avantaje

Puteți plăti pentru un abonament Premium cu multe beneficii și tehnologie inteligentă
Creați liste de favoriți în funcție de preferințe și faceți fotografiile accesibile doar persoanei pe care o considerați potrivită
Puteți vedea ce utilizatorii sunt online și îi puteți contacta imediat
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la be2

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul be2 Dating a stabilit exact care sunt regulile jocului. Veți învăța rapid cum să utilizați site-ul pentru dating și cum funcționează contul Premium. Am dat peste recenzii în care oamenii se plâng de practici neloiale, dar din propria experiență putem spune că termenii sunt clari și înțelegerea a cum funcționează contului Premium este ușoară, în ciuda neîncrederii inițiale. Pe site-ul acesta de dating veți găsi utilizatori care nu caută neapărat o relație de moment, ci una de durată. Opinia mea e că be2 nu te va surprinde cu nici o regulă greu de înțeles sau de acceptat, așa că l-am inclus în listă ca pe un site serios de dating cu termeni clari și beneficii multiple.

be2 Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Luiza, 36 de ani

Am citit multe recenzii care spun că prețul este prea mare pentru ce oferă site-ul și asta m-a făcut puțin reticentă să mă înscriu într-o primă fază. Acum, după ce am devenit și eu membru premium și plătesc abonamentul de vreo două luni pot da o opinie avizată. E păcat că oamenii nu citesc condițiile înainte să-ți introducă detaliile de plată. Scrie foarte clar acolo ce trebuie să faci, dacă ești de acord, plătești, dacă nu, nu te obligă nimeni, poți rămâne membru gratuit. Eu am citit tot cu atenție și mi-e clar ce trebuie să fac când vreau să renunț la contul premium. Site-ul îmi place și nivelul de seriozitate este mult peste alte site-uri pe care le-am încercat în trecut. Mi se pare normal să plătesc pentru un serviciu Premium și în felul acesta simt că mi se asigură și un nivel optim de confidențialitate și intimitate. După părerea mea, site-ul e ok, și chiar l-am recomandat prietenelor.

DA 38 NU 7
Elvira, 29 de ani

Site-ul be2 dating este primul de acest gen pe care îl folosesc, deci nu am prea mare experiență în domeniu. Ce pot spune însă este că este ușor de folosit, chiar și pentru cineva ca mine care nu excelează în utilizarea calculatorului. Îmi place că e privat și nu toată lumea poate vedea pozele mele și informațiile personale. Am cunoscut pe cineva aici, imediat după ce mi-am activat contul de membru Premium, și asta a fost chiar neașteptat pentru că s-a întâmplat foarte repede. Cred că tehnologia folosită de ei chiar e ceva special, în viața de zi cu zi este foarte greu, ca să nu zic de-a dreptul imposibil, să cunoști un bărbat care să știi de la început că are multe in comun cu tine.

DA 40 NU 2
Laurențiu, 41 de ani

Până acum nu am primit nici un mesaj gen spam de la site și nici oferte de la escorte care sunt din abundență pe alte site-uri de gen din România. Eu tot ce voiam e să întâlnesc pe cineva cu care sa pot întemeia o familie și se pare că acest site este potrivit pentru așa ceva. Sunt și femei care doresc doar relații de prietenie, dar și care vor relație serioasă și de lungă durată. Site-ul e ok, nu am plângeri.

DA 29 NU 0
Carmen, 44 de ani

O facilitate cu adevărat de apreciat ar fi fost să fi oferit contul de membru Premium gratuit pentru femei, mie așa mi se pare normal. Nu îmi place ideea că trebuie să plătesc ca să vad și să trimit mesaje nelimitate, dar până la urmă am zis să fac și asta pentru că mi se pare că bărbații sunt mai ok aici, adică nu vorbim doar de relații de o noapte, ci de relații de lungă durată. După ce te obișnuiești puțin cu site-ul, nu e greu de folosit și membrii chiar sunt din plin.

DA 17 NU 6

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro