Site-ul de matrimoniale Elmaz

Erotic-flirt
1.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

Elmaz Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,3/10
3 000 000+ / 35+
Elmaz

Utilizare și caracteristici site: 7,5/10

Siguranța datelor: 9/10

Informații și claritate profil: 7,8/10

Potențialul de găsire a unui partener: 8,8/10

Suport pentru clienți: 8,8/10

Preț: 8/10

Elmaz Recenzii complete, păreri și experiențe

Întâlneşte dragostea pe Elmaz

Pentru cei care nu au renunţat să caute iubirea, Elmaz este site-ul de matrimoniale care le oferă o şansă în plus. Foar uşor de folosit, cu un design tradiţional şi intuitiv, Elmaz matrimoniale este o alegere potrivită atât pentru persoanele de sex feminin cât şi pentru cele de sex masculin. Sunt multe modalităţi de a interacţiona cu persoane cu interese similare pe site-ul acesta de matrimoniale. Listele de membri clasificaţi în funcţie de diferite criterii oferă un instrument în plus care poate fi un sprijin real pentru găsirea unui partener pentru o relaţie. Dacă credeai ca dragostea nu navighează online, încearcă site-ul de matrimoniale Elmaz şi poate îţi vei schimba părerea.

Site-ul este un mediu sigur în care poţi cunoaşte oameni noi şi interesanţi, mai ales că sunt peste 3 milioane de membri înregistraţi în momentul acesta. Membri noi se înscriu în fiecare zi şi îi puteţi contacta pentru o discuţie online sau adăuga în listele dvs.

Înregistrare gratuită şi rapidă

Pentru a deveni membru înregistrat pe site-ul Elmaz, procedura care trebuie îndeplinită e simplă şi durează foarte puţin. Un beneficiu important este că vă puteţi inregistra ca membru pe site fără să plătiţi nimic chiar şi folosind contul de Facebook. După completarea a câteva informaţii esenţiale, veţi primi un link de activare la adresa de e-mail pe care aţi adăugat-o la datele pentru cont. Un click pe linkul respectiv va conduce la activarea profilului dvs. şi veţi putea începe să folosiţi facilităţile oferite de site care nu sunt contra cost.

Sunt numeroase opţiuni de care puteţi beneficia fără să fie nevoie să scoateţi niciun leu din buzunar. După activare puteţi adăuga mai multe informaţii în profilul personal sau puteţi folosi căutarea pentru a descoperi persoane compatibile pe site-ul de matrimoniale. Pozele de calitate sunt esenţiale pentru un profil care va fi bine cotat.

Elmaz Extra şi servicii VIP pentru membrii

Site-ul de matrimoniale Elmaz poate fi folosit complet gratuit sau membrii înregistraţi pot alege să plătească pentru servicii în plus. Contul Elmaz Extra oferă avantaje de comunicare speciale cum ar fi chat personal cu utilizatorii online, stocarea a 1000 de mesaje pe perioadă nelimitată şi vizualizarea pozelor utilizatorilor la dimensiunea lor reală. Costurile pentru abonamentul Elmaz Extra se poate face prin SMS pentru o perioadă de 28 de zile contra sumei de 5 euro. Serviciul poate fi activat şi pentru o perioadă de 30, 90 sau 180 de zile prin intermediul PayPal, Skrill sau SafeCharger la preţuri cuprinse între 3.21 şi 12 euro.

Pentru membrii cu nevoi speciale de comunicare există şi serviciile VIP care pot fi achitate cu credite. Serviciile sunt VIP mesaje, VIP profil şi VIP bandă şi creditele pot fi achiziţionate prin aceleaşi metode menţionate pentru Elmaz Extra.

Elmaz Caracteristici

Galerie femei şi bărbaţi

Membrii înregistraţi pe site pot fi sortaţi în funcţie de vârstă, ultima logare pe site, localitate şi dacă sunt noi pe site sau nu.

Întâlneşte dragostea

Elmaz vine în sprijinul celor care vor o modalitate simplă şi eficientă să întâlnească persoane cu care să se placă. Jocul Întâlneşte Dragostea presupune vizualizarea profilelor şi posibilitatea de a-i da profilului o inimioară sau de a trece la profilul următor.

Sărbătoriţi

În lista cu sărbătoriţi veţi găsi persoanele înregistrate pe site care îşi sărbătoresc ziua de naştere în acest moment precum şi informaţii despre locaţia lor, poză şi dacă sunt online sau offline. Aşa puteţi sparge gheaţa cu un sincer La mulţi ani!

Listă cu utilizatori care vă plac

Ce ar fi dacă în loc să fie nevoie să vedeţi dvs. zeci de profile să vedeţi dacă găsiţi persoane interesante aţi avea posibilitatea să vedeţi o listă cu persoane care au declarat deja că vă plac? Asta cu siguranţă ar face lucrurile mai simple, nu-i aşa? Pe Elmaz aveţi această opţiune!

Mesaje personale

Pe site-ul de matrimoniale Elmaz puteţi susţine conversaţii prim email cu persoanele care vi se par interesante, fără să fie nevoie să vă daţi adresa de email personală. În inbox-ul de pe site veţi găsi atât mesajele de la alţi membri precum şi comunicările din partea site-ului.

Ajustare cont

Din această pagină vă puteţi administra setările contului, inclusiv cele legate de înştiinţări şi notificări dar şi alte opţiuni de vizualizare a facilităţilor din site.

Top clasament

Dacă sunteţi curios să vedeţi care sunt cei mai votaţi membri înregistraţi pe site, puteţi accesa această pagină. Pe lângă numele de utilizator, poză şi vârstă, veţi vedea şi poziţia în clasament. Prietenii online vizibili în toate paginile din site E simplu să comunici când vezi în orice moment şi în orice pagină te-ai afla prietenii care intră online şi aşa le poţi scrie imediat.

Elmaz Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Vedeţi cine şi de câte ori a vizualizat profilul
Vedeţi dacă mesajul trimis de dvs. a fost citit de destinatar
Vedeţi prietenii online în toate paginile
Chat cu utilizatorii online
Cea mai bună ofertă

1 lună VIP

3,21€

Vedeţi cine şi de câte ori a vizualizat profilul
Vedeţi dacă mesajul trimis de dvs. a fost citit de destinatar
Vedeţi prietenii online în toate paginile
Chat cu utilizatorii online

3 luni VIP

3,00€ (pe lună)

Vedeţi cine şi de câte ori a vizualizat profilul
Vedeţi dacă mesajul trimis de dvs. a fost citit de destinatar
Vedeţi prietenii online în toate paginile
Chat cu utilizatorii online

6 luni VIP

2,00€ (pe lună)

Vedeţi cine şi de câte ori a vizualizat profilul
Vedeţi dacă mesajul trimis de dvs. a fost citit de destinatar
Vedeţi prietenii online în toate paginile
Chat cu utilizatorii online

Elmaz Pro și Contra

Avantaje

Peste 3 milioane de utilizatori activi
Raportul bărbați / femei este de 52:48
Pagină cu sărbătoriţii zilei
Servicii VIP cu plata prin SMS sau PayPal
Liste cu utilizatori în funcţie de anumite criterii

Dezavantaje

Serviciile VIP trebuie plătite, la fel ca şi accesul la contul Elmaz Extra
Site-ul afişează publicitate, ceea ce poate fi deranjant
Profilele membrilor sunt publice şi apar la căutarea în motoarele de căutare

Elmaz pentru utilizatori

Avantaje

Multe dintre facilităţile interesante şi utile ale site-ului pot fi accesate din contul de membru Elmaz gratuit
Listele de membri vă pot ajuta să găsiţi un partener mai uşor şi după criterii diverse
Puteţi folosi aplicaţia Elmaz matrimoniale gratis pe telefon
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Elmaz

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Elmaz matrimoniale este un site care oferă opţiuni interesante atât membrilor care vor să plătească pentru servicii VIP cât şi pentru cei ce caută site-uri de matrimoniale gratuite. Printre beneficiile notabile pe care le-am remarcat la matrimoniale Elmaz.ro este faptul că plata pentru serviciile Elmaz Extra şi VIP se poate face prin SMS sau PayPal, SafeCharge şi Skrill. Faptul că nu este nevoie să faceţi plăţi lunare folosind un card bancar, poate fi de mare interes pentru cei care nu au prea multă încredere în site-urile de matrimoniale. Acest lucru înseamnă, de asemenea, ca este simplu să renunţaţi la facilităţile contra cost fiindcă abonamentul nu se reînnoieşte automat. Elmaz matrimoniale e potrivit atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, site-ul este intuitiv şi simplu de utilizat. În concluzie, îi puteţi da o şansă dacă vreţi un site comod, simplu şi cu facilităţi multiple.

Elmaz Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (4)
Recenzii negative (0)
Nona, 24 de ani

Chiar înainte să-mi fac cont am citit instrucţiunile pe care le oferă ei legate de siguranţa contului, multe lucruri interesante pe care nu le ştiam şi acum le voi folosi tot timpul. Site-ul e serios, eu îl folosesc acum tot timpul şi îmi place mult. Plata pentru serviciile VIP se face prin SMS, ceea ce e super simplu şi la îndemână.

DA 29 NU 1
Radu, 36 de ani

Comparativ cu alte site-uri de matrimoniale şi socializare care sunt folosite acum, Elmaz are un design mai vechi, şi nu pare aşa de actual. Iniţial credeam că nu are mulţi membri, dar după ce am intrat am fost plăcut surprins. Site-ul e chiar ok, îl recomand!

DA 47 NU 4
Sorina, 31 de ani

Site-ul Elmaz e super atât pentru socializare şi chiar şi dacă cauţi ceva mai serios. Îmi plac facilităţile, sunt unele care pot fi accesate gratuit şi alte câteva pe bani. Merită să dai banii pe serviciile VIP dacă chiar eşti serios referitor la ceea ce cauţi. Eu am găsit pe cineva şi stăm de vorbă în fiecare zi acum, dar încă nu am apucat să ne cunoaştem.

DA 61 NU 2
Lavinia, 22 de ani

Site-ul Elmaz e diferit de tot ce am mai vâzut până acum. Am cunoscut bărbaţi drăguţi şi cu doi dintre ei am ieşit şi în oraş, chiar dacă nu erau nici măcar din localitatea mea, au venit să ne cunoaştem. E un loc super unde intru aproape zilnic!

DA 42 NU 3

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro