Ro kontakty

Cine suntem

Suntem Lovino! Un comparator de site-uri de matrimoniale care vă ajută să alegeți site-ul de matrimoniale potrivit pentru fiecare în parte. Comparatorul se bazează pe o echipă de oameni care și-au împărțit sarcinile foarte exact. Esenţa este conținutul site-ului care este actualizat în fiecare zi. Rețeaua socială, activitățile de marketing și alte activităţi organizaționale concentrate în jurul site-ului îl fac pe Lovino cel mai bun!

Cum a apărut Lovino?

Lovino a fost creat ca urmare a unei idei spontane a doi prieteni, care au discutat într-o seară despre cât e de dificil să alegi site-ul de matrimoniale potrivit. Ca o posibilă soluție, a apărut ideea unui portal care să compare site-urile de matrimoniale pentru a ajuta la alegerea celui mai bun. După o scurtă analiză a pieței, s-a dovedit că există portaluri similare în străinătate, dar numai câteva în România, și acelea nu foarte bune. După un scurt timp de gândire, s-a decis că cel mai bine ar fi crearea unui portal care să ne ajute atât pe noi, cât și pe toți ceilalți, să rezolvăm o problemă cu care ne confruntăm frecvent.

Categorii de matrimoniale

Site-urile de matrimoniale sunt diferite și diferențiate. Prin urmare, există mai multe categorii pe web care prezintă site-uri de matrimoniale care se încadrează în aceste clase. Deci, matrimonialele pot fi clasificate în mai multe categorii deoarece unele site-uri de matrimoniale se specializează în diferite grupuri de utilizatori.

Comparație de site-uri de matrimoniale

Comparația sau mai degrabă prezentarea site-urilor individuale de matrimoniale și a ratingurilor ar trebui să ajute la alegerea celui mai bun pentru fiecare vizitator. Recenzia individuală prezintă apoi punctele forte, slăbiciunile, reprezentarea de gen, evaluările, întrebările frecvente, numărul de utilizatori, argumentele pro și contra, dar și prețul pentru abonamentul de membru Premium sau VIP.

Recenzii matrimoniale

Fiecare site de matrimoniale este evaluat de către vizitatorii site-ului și este definit de numărul de stele, de la 1 la 5. Editorul site-ului selectează şi analizează caracteristicile pozitive și negative ale fiecărui site de matrimoniale în recenzia în sine.

Date de contact

Operatorul Lovino.ro este:

ATOKADO INC.
  • Numărul de înregistrare al companiei: 91973
  • Adresa: Trust Company Complex, Ajeltake Road, Insula Ajeltake, Majuro, Insulele Marshall
  • Cod poștal: MH 96960
  • Stat: Insulele Marshall

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro