Site-ul de matrimoniale Sentimente

flirt.com
1.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
Erotic-flirt
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri

Sentimente Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,0/10
1 750 000+ / 18+
Sentimente

Utilizare și caracteristici site: 7,8/10

Siguranța datelor: 8,5/10

Informații și claritate profil: 7,8/10

Potențialul de găsire a unui partener: 7,8/10

Suport pentru clienți: 8/10

Preț: 8/10

Sentimente Recenzii complete, păreri și experiențe

Site cu renume pentru o poveste de dragoste pe viață

Sentimente este cel mai vechi site de dating de pe piața din România care a reușit cu succes să facă față cerințelor celor peste un milion și jumătate de membri activi înscriși pe site. Site-ul este dedicat persoanelor de vârste diferite, cu venituri și educație de nivel mediu spre înalt și care sunt interesate de prietenii și relații de lungă durată. Acest site de dating este un loc bun pentru a întâlni oameni cu interese similare care își doresc la rândul lor o relație, fie ea de iubire sau prietenie. Baza impresionantă de membri a site-ului face ușoară cunoașterea unui partener potrivit. Utilizatorii pot alege dintre multipli parametri de căutare și își pot defini chiar ei parametrii pentru a ajunge să se conecteze cu persoane exact așa cum își doresc. Sentimente.ro este probabil site-ul cu cele mai multe povești de succes și care vă poate ajuta să vă cunoașteți jumătatea online.

Înregistrare facilă indiferent de nivelul de cunoaștere a mediului online

Înregistrarea pe Sentimente nu durează mult timp și este la îndemâna oricui, indiferent de cât de experimentat este în folosirea Internetului. Veți fi invitat să dați cât mai multe detalii despre personalitatea, dorințele și așteptările dvs. și este important să oferiți date corecte și concrete. Aceste informații din testul de personalitate vor fi ulterior folosite pentru a primi recomandări de parteneri.

Odată completate datele personale și adăugarea unei poze, profilul dvs. va fi complet și veți putea începe să folosiți o parte din facilitățile site-ului care sunt disponibile gratuit membrilor înregistrați. Fotografiile din contul personal pot fi făcute vizibile tuturor utilizatorilor sau doar celor aleși de dvs. Calitatea pozelor este importantă pentru a atrage partenerul potrivit.

Tipuri de abonamente diferite pentru nevoile tale de comunicare

Sentimente oferă diferite tipuri de abonamente pentru membrii care vor să beneficieze la maxim de toate facilitățile site-ului. Abonamentele se pot achiziționa pentru o perioadă de o lună și până la șase luni. Utilizatorii care plătesc abonamentele tind să fie mai consecvenți când vine vorba de folosirea site-ului și găsirea unei relații serioase. Printre facilitățile de care puteți beneficia doar la plata unui abonament putem enumera navigarea printre profiluri în mod invizibil, precum și posibilitatea de a trimite mesaje doar membrilor Premium Plus sau VIP.

Sentimente Caracteristici

Căutare complexă

Căutarea se poate face după filtre complexe și parametri individuali. Puteți alege 10 sau chiar 20 de parametri după care să căutați partenerul potrivit, nu doar sex, locație și vârstă.

Profil vizibil în Spotlight VIP

Profilul tău va fi clar evidențiat în rezultatele căutării și toți utilizatorii care folosesc mesageria instant vor vedea că ești online.

Controlul vizibilității pe site

Poți alege modul “Ascuns” la navigarea pe Sentimente, acest lucru îți oferă control absolut asupra vizibilității profilului tău pe site. Poți alege să contactezi membrii cu care dorești să intri în legătură fără ca ei să vadă că ești online.

Contact doar de la utilizatorii cu poză VIP

Folosind această opțiune le dai ocazia doar acelor membri înregistrați care au poză la profil să intre în legătură cu tine.

Contact+ Premium Plus

Puteți contacta orice utilizator înregistrat pe site, chiar dacă acesta are doar un profil Basic (cont gratuit). Astfel aveți șanse mai mari să cunoașteți pe cineva potrivit.

Mesageria instant

O facilitate interesantă, mesageria instant vă oferă posibilitatea să discutați în timp real cu utilizatori care sunt online în același timp cu dvs. Acest lucru duce la o cunoaștere mai bună a celuilalt, într-un timp mai scurt.

Vezi cine e online

Dacă aveți la dispoziție un timp limitat pe care îl puteți petrece pe site și dacă preferați discuțiile în timp real, e important să puteți vedea cine e online la un moment dat. Acest lucru vă arată că utilizatorul respectiv este interesat de comunicare chiar acum.

Trimiterea a 100 de mesaje o dată

Dacă la rezultatele căutării ai găsit mai multe persoane care par a avea interese similare cu tine, le poți trimite mesaj tuturor odată. Așa economisiți timp și puteți vedea care dintre potențialii parteneri a avut cel mai interesant răspuns.

Sentimente Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Vezi cine te-a vizitat
Vizualizezi profiluri membrii
Folosești căutarea cu filtre
Trimiți 100 de mesaje

1 lună VIP

5,00€

Vezi cine te-a vizitat
Vizualizezi profiluri membrii
Folosești căutarea cu filtre
Trimiți 100 de mesaje
Cea mai bună ofertă

3 luni VIP

3,00€ (pe lună)

Vezi cine te-a vizitat
Vizualizezi profiluri membrii
Folosești căutarea cu filtre
Trimiți 100 de mesaje

6 luni VIP

1,83€ (pe lună)

Vezi cine te-a vizitat
Vizualizezi profiluri membrii
Folosești căutarea cu filtre
Trimiți 100 de mesaje

Sentimente Pro și Contra

Avantaje

1.75 milioane utilizatori activi
Raportul bărbați / femei este de 59:41
Sfaturi pentru siguranța ta
Sistem de mesagerie în timp real
Căutare după 20 de parametri

Dezavantaje

Unele opțiuni sunt disponibile numai după plata unui abonament
Nu toți membrii sunt serioși
Media de vârstă este între 30 și 55 de ani
Prețul abonamentelor variază în funcție de opțiuni

Sentimente pentru utilizatori

Avantaje

Puteți folosi mesageria în timp real pentru a contacta persoane care vă interesează
Vă puteți abona la planul Premium, Premium Plus sau VIP care oferă beneficii diverse
Aveți acces la informații care vor garanta siguranța dvs. online. Site-ul oferă o secțiune de blog cu sfaturi și informații utile pentru utilizatori.
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Sentimente

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Sentimente.ro este probabil site-ul cu cea mai mare vechime pe piața din România și numărul cel mai mare de utilizatori înscriși. Facilitățile oferite sunt diferite comparativ cu alte site-uri de dating și oferă chiar și sfaturi despre cum poți obține o întâlnire mai repede și cum să te comporți pe un site de acest gen ca să ai succes. Este evident că Sentimente investește mult în siguranța membrilor și este strict când vine vorba de confidențialitatea datelor. Costurile pentru abonamentul Premium și VIP sunt clare și transparente. Notabil este faptul că aici poți plăti cu telefonul, o opțiune interesantă. Sentimente este un site care are multe de oferit, aceasta este opinia mea.

Sentimente Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Ionuț, 44 de ani

Eu sunt o persoană mai introvertită și credeam că mediul online este singurul unde voi putea găsi o relație. Dar după câteva experiențe nasoale cu alte site-uri de dating unde am găsit numai femei ușoare care voiau bani mă gândisem să renunț. Am citit despre Sentimente și i-am acordat o șansă și bine am făcut. Pe Sentimente mă simt cu adevărat în siguranță și știu că datele mele sunt protejate. Îmi place mult că pot plăti cu telefonul, nu sunt prea dornic să-mi dau datele de la card pe orice site. Una peste alta, Sentimente e site-ul care răspunde tuturor cerințelor mele, e ușor de utilizat, simplu de făcut plata și persoanele întâlnite aici chiar par interesate de relații serioase și nu sunt așa superficiale.

DA 95 NU 12
Cătălin, 52 de ani

Folosesc Sentimente de vreo 10 ani să fiu sincer, cu întreruperi. Am cunoscut două persoane pe acest site cu care am avut relații chiar de durată după divorț. Pe cea de-a doua am cunoscut-o acum vreo două luni și dacă lucrurile vor merge în continuare ca și până acum între noi voi suspenda din nou contul pentru că voi fi într-o relație serioasă! Recenzia mea e că site-ul e foarte bun, în special dacă ești în căutare de o relație de calitate.

DA 25 NU 5
Maria, 31 de ani

Cred că am intrat prima dată pe sentimente acum vreo 5 ani, după o relație cu năbădăi care s-a terminat repede. Atunci căutam pe cineva care să mă ajute să-mi revin și nu neapărat o relație de durată. Site-ul era fain încă de atunci, dar nu l-am folosit prea mult. Am fost așa surprinsă să văd câte facilități noi au dezvoltat între timp și pot spune că abia acum înțeleg și apreciez cu adevărat multe dintre ele. Îmi place mult mesageria care chiar face ca lucrurile să meargă repede dacă ai cunoscut pe cineva interesant, fără să fie nevoie să dai datele de contact, cum ar fi numărul de telefon. Alt detaliu important e că ai deplină libertate să te manifești în conformitate cu stilul tău. Eu prefer să folosesc facilitățile de navigare fără ca profilul meu să fie afișat ca fiind online. Cei care se ocupă de site au mereu grijă ca profilurile fake să dispară și toată lumea să fie politicoasă și civilizată. Sentimente, în opinia mea, e cel mai bun site de dating din România, și asta fără urmă de dubiu.

DA 43 NU 4
Corina, 34 de ani

Ce m-a convins pe mine să îmi fac cont pe Sentimente sunt poveștile de succes. E așa rar în zilele noastre să auzi povești de dragoste frumoase, faptul că pe site s-au cunoscut atât de multe cupluri care au rămas împreună mi-a dat încredere să-i dau o șansă. Site-ul are multe opțiuni și, după părerea mea, nu toate sunt foarte utile, dar probabil fiecare îl folosește cum consideră și pentru ce are nevoie. Ce am apreciat este faptul că nu primesc mailuri de la site decât cu mesaje de la potențiali parteneri și nu e spam. Totuși sunt cam multe profiluri la care nu sunt poze.

DA 6 NU 2

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro