GayClub.ro

flirt.com
1.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
Erotic-flirt
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri

GayClub.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
4,9/10
60 000+ / 30+
GayClub.ro

Utilizare și caracteristici site: 4,5/10

Siguranța datelor: 5/10

Informații și claritate profil: 4,8/10

Potențialul de găsire a unui partener: 5/10

Suport pentru clienți: 5/10

Preț: 5/10

GayClub.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

O comunitate deschisă bărbaților care doresc să cunoască alți bărbați

Autodefinindu-se drept una dintre cele mai mari comunități de gen, GayClub.ro te invită chiar din primul ecran al paginii de start să te înscri pe site pentru a putea accesa conținutul. Și, pentru a ste convinge că te afli pe site-ul potrivit pentru tine, iti sunt prezentate câteva statistici: 15 ani de existenta, peste 60.000 membrii, peste 35.000 de poze, peste 3 milioane de mesaje. Conținutul de pe GayClub.ro este destinat strict persoanelor de peste 18 ani, iar acest lucru este clar enunțat încă de pe homepage. Iar enunțul acesta este susținut chiar de profilele aleatoare prezentate în cel de al doilea ecran al homepage-ului. Parte a rețelei de site-uri EroticClub.ro, site-ul GayClub.ro este optimizat pentru dispozitivile mobile și face înțeles rapid și cât se poate de clar că este un site destinat preponderent persoanelor gay (indiferent dacă sunt bărbați sau femei) în căutare de relații sexuale sau, de ce nu, o eventuală relație.

Este necesar un upgrade la contul premium pentru a trimite mesaje

Deși contul pe GayClub.ro este absolut gratuit, având în vedere că poți trimite mesaje doar dacă ai cont premium, multe persoane preferă să facă un upgrade la acest tip de cont. Firește, primirea mesajelor de la alți utilizatori este gratuită, însă cum contul premium costă doar 6 Euro + TVA pentru un an întreg (ceea ce înseamnă aproximativ 2,8 RON/lună), contul premiul devine o opțiune accesibilă. Plata pentru contul premium se poate face ușor, prin SMS și card (sau, dacă doriți, aveți și posibilitatea de a plăti în bitcoin).

Nu costă nimic să-ți faci cont de utilizator pe GayClub.ro

Formularul de înregistrare este simplu de completat: alegi numele de utilizator și parola, iar după ce completezi adresa de email, alegi genul (bărbat sau femeie) și tipul de profil în care te încadrezi (bărbat, femeie, cuplu, gay, lesbian, bi), iar apoi orientarea sexuală (straight, bi, gay). De aici, lucrurile continuă asemănător oricărui site de dating; completezi câmpurile corespunzătoare țării, județului, orașului și data nașterii, iar în final alegi categoriile care te interesează (bărbați, cupluri, femei, grupuri sau petreceri – pot fi alese mai multe interese în același timp) și te declari de acord cu termenii și condițiile de utilizare a site-ului. Singura parte ușor enervantă este aceea că, pentru a demonstra că ețti o persoană reală, site-ul folosește, asemeni multor altor site-uri, recaptcha. Sau altfel spus, în ultimul pas al procesului de înregistrare trebuie să alegi o serie de imagini în conformitate cu un cuvânt cheie propus. După completarea formularului de înregistrare un link va fi trimis pe adresa de email pe care ați adăugat-o la înregistrare. Trebuie să faceți click pe acest link pentru a activa contul.

GayClub.ro Caracteristici

Profilul meu

În această pagină găsiți informațiile referitoare la contul personal, dar și numărul de vizualizări (de câte ori profilul a fost vizualizat), câte persoane au început să urmărească profilul, câte aprecieri ai primit, dar și notificările și comentariile primite. Tot aici se află și căsuțele de căutare în site (poți căuta fie după numele de utilizator, fie după județ și tipul de profil) și linkuri pentru utlizatorii care sunt online și utilizatorii noi.

Membrii noi

Secțiunea membrii noi este integrată în pagina ta de profil: 12 dintre profilele celor mai noi membri care s-au alăturat comunității îți sunt prezentate în mod permanent.

Mesaje

În această pagină, vei putea vedea mesajele primite de la utilizatorii site-ului care au cont premium. Adesea, aceste mesaje conțin și numărul de telefon al persoanei ce a trimis mesajul.

Galerie

Fie că e vorba de pozele tale sau de poze cu lucrurile pe care ți le dorești în pat, aici poți adăuga pozele preferate.

Urmăritori

În această pagină sunt prezentate profilele celor care te urmăresc. Profilele sunt vizibile și celorlalți utilizatori.

Favorite

În zona de Favorite veți găsi fotografiile pe care le-ați adăugat ca favorite.

GayClub.ro Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Comunicare cu ceilalți membrii
Vizualizare conținuturi anunțuri
Urcare fotografii
Blog

Cont premium

3,00 L (pe lună)

plătibili prin SMS, card sau in bitcoin.

GayClub.ro Pro și Contra

Avantaje

Profil personal cu multe opțiuni interesante
Utilizatorii postează conținut care e public
Abonamentul premium are costuri reduse

Dezavantaje

Prezența persoanelor feminine cu orientare gay este doar declarativă
Căutarea în site nu merge în parametrii optimi

GayClub.ro pentru utilizatori

Avantaje

Diferite tipuri de conținut postate de utilizatori
Posibilitatea de a cunoaște persoane gay
Galerie de imagini și blog incluse în contul basic
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre GayClub.ro

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Pentru cei care nu sunt obișnuiți cu site-urile și platformele comunității gay, primul contact cu GayClub.ro poate fi o experiență surprinzătoare: chiar înainte de logare (cu atât mai mult după aceea), vei vedea profile ale membrilor înregistrați și, în majoritatea cazurilor, vorbim despre conținut care se adresează în exclusivitate adulților. Dacă ești însă interesat de comunitatea gay (și mai ales dacă ești bărbat) și ești interesat de sex, de flirt sau, pur și simplu încerci să îți lărgești cercul de prieteni, GayClub.ro este pentru tine: ai la dispoziție o mulțime de opțiuni gratuite pentru a-ți face cunoscute interesele, ia abonamentul de membru premium – abonament care îți permite să trimiți mesaje oricui dorești – are un cost scăzut.

GayClub.ro Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Denis, 28 de ani

De când mă știu am fost interesat de comunitatea gay. Pentru persoanele ca mine este destul de greu de găsit un partener de vreme ce societatea în care trăim nu dorește să ne accepte. Pe GayClub.ro poți întâlni bărbați asemeni ție, aflați ca și tine în cautarea unui partener sexual. Comunitatea este destul de mare și destul de bine înghegată, însă dacă dorești ceva mai mult decât sex, lucrurile sunt mai complicate. Însă, în cele din urmă, așa este aproape peste tot.

DA 0 NU 0
Mihai, 30 de ani

Site-ul de dating GayClub.ro poate fi dificil de navigat, mai ales dacă dorești să cauți ceva anume. Cel puțin așa a fost pentru mine, care am intrat pe site pentru a găsi persoane de sex feminin interesate de alte persoane de sex feminin. În cele din urmă a trebuit să mă resemnez la gândul că fie nu există utilizatori de acest gen, fie îmi este mie imposibil să îi găsesc. Așa că am renunțat. Însă, pentru bărbații gay sunt o mulțime de opțiuni de tot felul și cred că ei găsesc cu destulă ușurință ceea ce îi interesează. la început.

DA 0 NU 0
Mihnea, 41 de ani

Pentru persoanele gay, este locul potrivit. Și, dacă ești cu adevărat interesat de acest mod de viață, poți să îți construiești propriul grup de prieteni. Sau, dacă vreți, propria comunitate. Din păcate secțiunea de bloguri nu este prea des folosită, însă, având în vedere fotografiile utilizatorilor, nu cred că e cineva care să se plângă de acest lucru.

DA 0 NU 0
Ion, 32 de ani

GayClub.ro nu este deloc un loc pentru persoanele pudice! Iar dacă ești interesat de sex, acest lucru nu poate decât să te bucure. Practic, poți să găsești pe cineva din orice colț al țării. Din păcate persoanele active sexual sunt mai greu de găsit, dar asta se întâmplă cam pe orice site de profil. În definitiv, știți cum se spune: un bărbat bun este greu de găsit... Recomand cu mare plăcere acest site!

DA 0 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro