Site-ul de matrimoniale Erotic-flirt

Erotic-flirt Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
9,4/10
279 000+ / 20+
Erotic-flirt

Utilizare și caracteristici site: 5,5/10

Siguranța datelor: 6,6/10

Informații și claritate profil: 5,4/10

Potențialul de găsire a unui partener: 6,5/10

Suport pentru clienți: 6,2/10

Preț: 6,2/10

Poze ale
utilizatorilor online
61726 oameni sunt online

Marian
Marian, Vârstă: 22
Carmen
Carmen, Vârstă: 22
Cristian
Cristian, Vârstă: 26

Erotic-flirt Recenzii complete, păreri și experiențe

Flirt fierbinte sau chat ocazional

Erotic-flirt.ro este site-ul de matrimoniale care se focusează pe un target de femei şi bărbaţi interesaţi să-şi petreacă timpul online sau offline flirtând. Site-ul este potrivit pentru cei care caută relaţii de scurtă durată sau chiar o aventură de o noapte. De asemenea, site-ul de matrimoniale oferă facilităţi complexe de comunicare, acest lucru făcând ușoară integrarea în comunitate precum şi găsirea persoanelor cu interese comune. Membrii VIP pot participa la jocuri şi pot evalua profilele membrilor noi înscrişi pe site. Dacă tot ceea ce vă interesează acum este o discuţie fierbinte sau un flirt de calitate, aici puteţi găsi partenerul potrivit pentru aşa ceva.

În zilele noastre nu toţi căutăm relaţii de lungă durată sau foarte serioase. Sunt persoane care vor doar să se distreze ocazional cu alţi oameni care simt şi gândesc la fel ca ei. Site-ul de matrimoniale Erotic-flirt este dedicat acestor oameni interesaţi de flirt şi aventuri.

Înregistrare gratuită în mai puţin de 1 minut

Nu este deloc complicat să te înregistrezi pe site-ul Erotic-flirt. În primul pas al înregistrării veţi fi rugat să selectezi genul tău apoi ce gen cauţi pentru partenerul tău şi adresa de e-mail. Pentru a putea utiliza site-ul, va fi nevoie să activaţi contul creat fie dând click pe un link ce va apărea după ce aţi introdus datele cerute. Linkul de activare îl veţi primi apoi pe mail.

După activarea contului, veţi fi invitat să completaţi un formular cu mai multe date personale precum oraşul de reşedintă şi o scurtă descriere. De asemenea, site-ul va cere să postaţi şi o poză, dar puteţi sări peste acest pas şi să reveniţi la el ulterior. Fiindcă site-ul nu îşi doreşte nici un profil feminin fals, va trebui să vă confirmaţi identitatea. Ca mulţumire, site-ul vă oferă cont VIP gratuit pe viaţă dacă sunteţi de acord cu verificarea profilului. Pentru a vă verifica identitatea, trebuie să scrieţi numele de utilizator pe o foaie şi să faceţi o poză cu ea pe care o urcaţi pe site.

Abonament VIP contra cost pentru bărbaţi şi gratuit pentru femei

Femeile care îşi fac cont pe site-ul Erotic-flirt şi acceptă să îşi valideze identitatea beneficiază de avantajul de a putea folosi toate opţiunile site-ului de comunicare şi socializare în mod gratuit. Bărbaţii care se înregistrează pe site au posibilitatea să plătească pentru un cont VIP. Contul VIP le dă acces la trimiterea de mai multe de cereri de chat (30 de cereri de chat pe zi). De asemenea, membrii VIP pot trimite mesaje nelimitate în cadrul conversaţiilor active şi pot evalua 40 de profiluri în cadrul jocului Potrivirea Perfectă. Este important de menţionat că membrii VIP au access la toate paginile şi facilităţile site-ului.

Contul de membru gratuit nu le permite bărbaţilor trimiterea de mesaje şi nici interacţiunea cu membrii VIP.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
12. 2. 2020

Erotic-flirt Caracteristici

Echipă de asistenţă dedicată

Site-ul oferă suport non-stop celor care se confruntă cu probleme în accesarea facilităţilor sau au nevoie de lămuriri suplimentare.

Statistici utilizatori în timp real

Pe lângă numărul total de utilizatori înscrişi, poţi vedea tot timpul câţi membri sunt activi pe site la un moment dat şi câţi membri noi s-au înscris în ziua respectivă.

Jocul Potrivirea perfectă

În funcţie de tipul de cont pe care îl aveţi pe site, gratuit sau VIP, aveţi acces la un anumit numar de profiluri în jocul Potrivirea perfectă. Jocul a fost creat pentru a creşte şansele de a cunoaşte persoana potrivită pentru dvs.

Lista fierbinte

Folosind această opțiune poţi adăuga în lista ta persoanele pe care le consideri interesante şi vrei să le ai în vedere pentru conversaţii ulterioare.

Cine mă vrea

Şansele de a cunoaşte persoana potrivită cresc când aveţi acces să vedeţi cine vă vrea şi căror persoane li se pare interesant profilul dvs. Pentru a vă creşte lista de admiratori, trebuie să adăugaţi poze de calitate şi să completaţi datele personale din profil.

Chat

Facilitatea de chat în timp real oferă membrilor înregistraţi posibilitatea de a flirta live cu persoanele care li se par interesante. Acest lucru duce la o cunoaștere mai bună a celuilalt, într-un timp mai scurt.

Membrii din apropiere

Dacă sunteţi curios să vedeţi doar membrii care se află în apropierea locului în care vă aflaţi dvs., site-ul oferă şi această facilitate. În acest fel puteţi alege cu cine interacţionaţi în funcţie de localitatea în care se află.

Membrii noi

Dacă vrei să vezi tot timpul cine e nou pe site, poţi arunca o privire în pagina de membri noi. În această pagină poţi selecta să vezi membrii înscrişi în ziua curentă, cu o zi înainte sau în ultima săptămână şi poţi intra în legătură cu ei imediat.

Erotic-flirt Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Conversaţii nelimitate
Filtru de căutare avansat
Vizualizare vizitatori profil
Vizualizare cine v-a adăugat în lista fierbinte

1 lună VIP

10,90€

Conversaţii nelimitate
Filtru de căutare avansat
Vizualizare vizitatori profil
Vizualizare cine v-a adăugat în lista fierbinte
Cea mai bună ofertă

3 luni VIP

8,90€ (pe lună)

Conversaţii nelimitate
Filtru de căutare avansat
Vizualizare vizitatori profil
Vizualizare cine v-a adăugat în lista fierbinte

12 luni VIP

4,90€ (pe lună)

Conversaţii nelimitate
Filtru de căutare avansat
Vizualizare vizitatori profil
Vizualizare cine v-a adăugat în lista fierbinte

Erotic-flirt Pro și Contra

Avantaje

279.847 utilizatori activi
Raportul bărbați / femei este de 57:43
Profiluri feminine verificate telefonic
Peste 1000 de membri noi zilnic
Conexiune securizată SSL

Dezavantaje

Facilităţile VIP sunt gratuite doar pentru femeile care îşi verifică identitatea
Prețul abonamentelor variază în funcţie de perioadă
Costul abonamentului VIP este ridicat comparativ cu alte site-uri similare
Bărbaţii nu pot răspunde la mesaje dacă au cont gratuit

Erotic-flirt pentru utilizatori

Avantaje

Dacă sunteţi femeie puteţi folosi toate opţiunile site-lui gratuit după validarea profilului
Aici veţi găsi doar persoane interesate de flirt şi chat ocazional
Puteţi contacta membrii noi şi evalua profile diferite în fiecare zi
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Erotic-flirt

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Erotic-flirt este unul dintre site-urile cele mai utilizate de persoanele interesate de flirt şi chat ocazional. Site-ul oferă acces de membru VIP gratuit doamnelor care se înregistrează. Acest efort lăudabil face ca site-ul să nu aibă niciun cont fals de membru de gen feminin, ceea ce este foarte rar pe piaţa de matrimoniale din România. Dacă vreţi să ştiţi cum se crează un cont de membru, acest lucru nu durează mai mult de 1 minut, fie că sunteţi femeie sau bărbat. Site-ul mai oferă şi opţiuni de comunicare interesante şi posibilitatea de a contacta un anumit număr de membri noi pe site, în funcţie de tipul de cont pe care îl aveţi, gratuit sau contra cost. În concluzie, site-ul poate fi interesant pentru cei care nu îşi doresc o relaţie de durată şi vor doar un flirt sau chat ocazional. Instrucţiunile de utilizare ale site-ului sunt clare şi poate fi un loc în care să vă distraţi de minune!

Erotic-flirt Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (4)
Recenzii negative (0)
Natalia, 32 de ani

Nu credeam să fie chiar atât de simplu să cunoşti oameni noi în zilele noastre. Înainte să intru pe erotic-flirt.ro am fost câteva luni pe alt site unde am plătit un abonament scump, dar nu am cunoscut nici o persoană interesantă. Aici parcă am mai mult noroc!

DA 66 NU 13
Nini, 24 de ani

Până am descoperit site-ul acesta credeam că toate site-urile de matrimoniale vor doar să îţi ia banii fără să ofere mare lucru în schimb. Acum am o cu totul altă părere şi mă bucur mult că aici chiar am cunoscut pe cineva cu care am început o relaţie de câteva săptămâni.

DA 42 NU 9
Rodica, 34 de ani

Ce e deosebit la acest site e că sunt foarte serioşi când vine vorba de verificările conturilor şi chiar dau telefon să confirme profilul. E singurul site de acest gen care am auzit să facă asta. Site-ul e uşor de folosit, indiferent de câtă experienţă ai în lucrul cu calculatorul şi îmi place că îmi oferă exact facilităţile de care am nevoie.

DA 72 NU 11
Crina, 27 de ani

Mă despărţisem de fostul meu prieten de mai mult de şase luni şi în tot acest timp nu avusesem nicio altă întâlnire. O prietenă bună mi-a recomandat să intru pe erotic-flirt.ro şi am avut trei întâlniri chiar în prima săptâmână. Dacă chiar vrei să cunoşti oameni faini şi să ieşi mai des din casă, site-ul acesta chiar te poate ajuta.

DA 56 NU 10

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro