Intalnirifemei.com

Lust.net
1.
Lust.net
Lust.net
  • Platformă de divertisment pentru adulţi
  • Discuţii în timp real
  • Conversaţii discrete şi private
21+
vârsta ideală
9 410 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

Intalnirifemei.com Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
1,2/10
0+ / 21+
Intalnirifemei.com

Utilizare și caracteristici site: 2/10

Siguranța datelor: 2/10

Informații și claritate profil: -/10

Potențialul de găsire a unui partener: -/10

Suport pentru clienți: -/10

Preț: 2/10

Intalnirifemei.com Recenzii complete, păreri și experiențe

Site pentru cei care caută femei pentru sex

Site-ul Intalnirifemei.com are o primă pagină destul de descriptivă pentru ce își propune site-ul. Pe prima pagină vei găsi mesajul “Cu cine dorești să faci sex?” și patru poze cu femei dezbrăcate. Ținând cont de faptul că este vorba despre nuditate cu accent pe organele sexuale, prima pagină a site-ului poate fi ușor asimilată unui site XXL. Fiecare poză are un buton de Alege-mă și nu există nici o altă opțiune în pagină.

Poze cu organele sexuale ale femeilor și întrebări

După ce ai ales o poză, aceasta se mărește, astfel încât să acopere tot monitorul. Peste poză se afișează un mesaj: înainte de a-ți afișa poze cu femeile din jurul tău care vor sex imediat, trebuie să răspunzi la câteva întrebări. După ce apeși butonul ok vei avea de răspuns la patru întrebări. Prima se referă la disponibilitatea ta de a păstra confidențialitatea acestor femei în condițiile în care ele pot fi mame singure sau soții ale cunoștințelor tale. A doua întrebare îți cere acceptul pentru o relație fără atașamente, doar sex, cu aceste femei, menționând că ele își doresc acest lucru. A treia întrebare se referă la folosirea prezervativului atunci când întâlnești femeile cunoscute pe acest site. Ultima întrebare se referă la vârsta ta care trebuie să fie de măcar 24 de ani pentru că așa preferă femeile de aici.

Intră în contact cu femei din zona ta pentru sex

După ce ai răspuns la cele patru întrebări vei primi un mesaj de mulțumire, precum și mențiunea că acum poți intra în contact cu femei din zona ta pentru sex. Toate aceste sunt însoțite și de cerința de a păstra secretă identitatea femeilor de pe site. Dacă apeși și acum butonul continuă, vei fi invitat să-ți lași numărul de telefon pentru a finaliza înregistrarea și a confirma că ai cel puțin 18 ani. Vei primi un pin de 4 cifre la numărul de telefon pe care l-ai furnizat care trebuie introdus în câmpul special pentru validarea înregistrării. Din păcate, nici după acești pași nu vei putea vedea profilele femeilor promise în prima pagină, ci vei primi mesaje pe telefon la care ești invitat să răspunzi. Primirea mesajelor de la numărul scurt 1566 nu costă nimic, în schimb trimiterea de sms-uri la acest număr de telefon este taxată cu 2 euro + tva. Există un disclaimer la înregistrare care specifică, cu litere mici, că fiind un serviciu virtual de divertisment discuțiile, locurile, personajele și situațiile in cadrul serviciului pot fi inventate. Cu alte cuvinte, sunt șanse reale să plătești cu 2 euro + tva niște sms-uri cu un robot. Serviciul este oferit de Traffic Manager Limited din Malta care poate fi contactat la email premiumservices@kugo.cc

Intalnirifemei.com Prețuri abonament VIP

SMS

2,00€

Fiecare sms trimis către numărul scurt 1566 costă 2 euro + tva

Intalnirifemei.com Pro și Contra

Avantaje

Site-ul nu are nici un avantaj pentru persoanele care caută servicii matrimoniale.

Dezavantaje

Factura de telefon încărcată, în cazul în care se trimit mesaje la numărul scurt 1566.

Intalnirifemei.com pentru utilizatori

Avantaje

Nu există nici un avantaj pentru utilizatori.

În cele din urmă, recenzia mea despre Intalnirifemei.com

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul Intalnirifemei.com promite posibilitatea găsirii unor femei din zona ta care sunt interesate să facă sex imediat. Simpla formulare a mesajului site-ului ar trebui să pună pe gânduri pe oricine. Mai mult decât atât, procesul de înregistrare necesită răspunderea la niște întrebări care să te convingă că site-ul este serios, dar vocabularul folosit care este nu foarte elevat de genul “mamele singure sunt disperate după sex” ne conduc din nou spre ideea unui serviciu neserios. Așa cum menționează și ei în disclaimer, discuțiile între utilizatorii înregistrați și aceste așa zise femei care vor sex imediat, se fac prin sms-uri care costă 2 euro + tva ca să fie trimise. Acesta pare un serviciu care doar strânge numere de telefon și face bani din persoanele care plătesc pentru aceste mesaje, ceea ce noi vă recomandăm să nu faceți.

Intalnirifemei.com Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (0)
Recenzii negative (4)
Liviu, 29 de ani

Site-ul te încântă cu poze cu femei frumoase și dacă mai citești și mesajele mai că te grăbești să sari în duș că pare că urmează să faci sex chiar acum. De fapt e doar o glumă proastă făcută să se îmbogățească niște băieți deștepți.

DA 3 NU 0
Florin, 41 de ani

De la început mi s-a părut că site-ul parcă prea arată poze cu femei goale și ce femeie ar accepta să apară așa doar ca să facă sex. Plus că e greu de crezut că dacă o femei e așa frumoasă trebuie să intre pe site-uri de matrimoniale ca să-și găsească bărbat pentru sex. Mă rog, s-a dovedit a fi o altă fraudă online în care dai banul și rămâi cu buza umflată.

DA 7 NU 1
Ștefan, 32 de ani

Cred că am făcut înregistrarea mai mult la mișto, adică tipele de pe prima pagină erau prea mișto și prea dezbrăcate ca să nu fie vedete porno. Chiar eram curios ce o să găsesc pe site, dar din păcate nu e nici un site, doar dai mesaje care costă o grămadă de bani ca să vorbești cu un robot probabil.

DA 13 NU 3
Doru, 38 de ani

Site-ul Intalnirifemei.com este pentru toți cei care cred că tot ce zboară se mănâncă, cum am fost și eu la un moment dat. Femeile mișto din zona ta nu stau pe site-uri să intri tu să faci sex imediat cu ele, asta trebuie să înțeleagă bărbații. Iar Intalnirifemei.com doar se îmbogățește din dorința voastră de a face sex.

DA 16 NU 5

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro