CougarCrush.com

CougarCrush.com Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
7,7/10
2 870 000+ / 23+
CougarCrush.com

Utilizare și caracteristici site: 5,7/10

Siguranța datelor: 6,6/10

Informații și claritate profil: 5,4/10

Potențialul de găsire a unui partener: 5,4/10

Suport pentru clienți: 4,4/10

Preț: 4,5/10

Poze ale
utilizatorilor online
634956 oameni sunt online

Sabin
Sabin, Vârstă: 29
Elena
Elena, Vârstă: 26
Florin
Florin, Vârstă: 27

CougarCrush.com Recenzii complete, păreri și experiențe

Site de matrimoniale pentru cei care caută femei mature pentru a avea relaţii sexuale

CougarCrush.com este un site de matrimoniale care se prezintă ca fiind cea mai mare comunitate unde care poţi întâlni femei mature interesate de relaţii sexuale. Încă de prima pagina sunt listate beneficiile principale ale înscrierii în această comunicate. Milioane de membri activi din toată lumea, un sistem de chat în timp real între membri precum şi înregistrarea gratuită sunt doar câteva dintre motivele prezentate. Dacă doriţi să cunoaşteţi femei mature interesate de sex, site-ul de matrimoniale CougarCrush.com ar putea fi locul potrivit pentru dvs.

ÎAlătură-te comunităţii şi caută printre milioane de profile

Pentru a lua legătura cu femei mature interesate de sex şi flirt pe site-ul de matrimoniale CougarCrush.com trebuie să te înregistrezi ca membru. Formularul de înregistrare poate fi găsit pe prima pagină a site-ului. Poţi începe prin a selecta dacă eşti bărbat sau femeie şi care este vârsta dvs.

La pasul următor veţi vedea precompletat oraşul sau localitatea unde vă aflaţi. Puteţi schimba localitatea dacă nu vă doriţi să apăreţi ca fiind în zona respectivă. Emailul, numele de utilizator şi parola sunt de asemenea necesare pentru a merge mai departe cu procesul de înregistrare.

Spune câteva lucruri despre tine în profilul tău

Pentru a avea cea mai bună experienţă online pe site-ul de matrimoniale CougarCrush.com este important să aveţi un profil complet. Acest lucru este subliniat şi de faptul că imediat după înregistrare sunteţi redirecţionat într-o pagină în care sunteţi invitat să completaţi un formular cu data naşterii, locul unde vă aflaţi şi o scurtă descriere. După ce aţi completat şi aceste date, trebuie să confirmaţi că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile site-ului şi că doriţi ca profilul dvs. să intre în sistemul Icebreaker pentru ca site-ul să vă găsească potriviri. De asemenea, trebuie să confirmaţi ca aveţi peste 18 ani pentru a utiliza facilităţile acestui site de matrimoniale.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
23. 12. 2020

CougarCrush.com Caracteristici

Feed

Similar cu feed-ul de pe cunoscuta reţea de socializare, aici veţi găsi noutăţile postate de alţi membri activi pe site-ul CougarCrush.com. Tot aici puteţi comenta sau da o inimioară la postările care vă interesează. Feed-ul poate fi personalizat pentru a vedea doar postările prietenilor sau ale tuturor membrilor activi.

Poză sau Postare

Legat de opţiunea de Feed care este specifică reţelelor de socializare, aveţi şi opţiunea de a scrie şi publica o postare sau o poză nouă. Este simplu să împărtăşeşti cu ceilalţi membri sau cu prietenii tăi noutăţile din viaţa ta sau pozele interesante.

Mesaje

În Inbox-ul tău de pe site-ul CougarCrush.com vei găsi mesajele primite de tine şi trimise altor membri. Este important de ştiut că pentru a trimite şi citi mesaje trebuie să aveţi un cont de membru premium.

Cereri de prietenie

Dacă vrei să vezi care sunt membrii activi interesaţi să ia legătura cu tine, poţi verifica acest lucru în pagina cereri de prietenie. Tot aici poţi accepta sau refuza cererile de prietenie primite. Pentru fiecare cerere primită vei vedea poza utilizatorului, vârsta, precum şi locaţia.

Cine m-a văzut

O facilitate interesantă atât pentru membrii cu experienţă pe site, precum şi pentru cei care abia acum descoperă ce are de oferit site-ul de matrimoniale, în secţiunea Cine m-a văzut puteţi vedea care sunt persoanele care v-au văzut profilul. Astfel, le puteţi contacta direct ştiind că ele deja ştiu despre ce este vorba.

Potriviri

În această secţiune veţi găsi listate profilele utilizatorilor cu care există o compatibilitate. Alege din lista de potriviri membrii care îţi plac şi începe să vorbeşti cu ei. Poţi contacta doar o parte dintre potrivirile tale sau chiar pe toate pentru a-ţi creşte şansele de a găsi pe cineva cu adevărat compatibil pe site-ul de matrimoniale CougarCrush.com.

Icebreaker

Dacă în momentul în care ai făcut înregistrarea ţi-ai dat acordul ca site-ul CougarCrush.com să folosească profilul tău în sistemul Icebreaker, şansele sunt să cunoşti mult mai repede persoane compatibile. Sistemul presupune ca site-ul să întreprindă anumite acţiuni în numele tău. De exemplu, sistemul va trimite cadouri sau mesaje, va comenta sau va da like-uri altor membri pentru a-ţi face experienţa pe site mai plăcută şi pentru a ajunge să interacţionezi cu alţi oameni interesanţi chiar dacă nu ai prea mult timp de petrecut online. Facilitatea este utilă celor care vor să cunoască cât mai multe persoane într-un timp cât mai scurt sau celor care sunt în general timizi când vine vorba de a iniţia comunicarea.

CougarCrush.com Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Vezi mesajele de la ceilalţi membri
Poti trimite cadouri nelimitate
Mai multă karma
Foloseşti opţiunea Icebreaker

VIP 1 lună

29,95 L

Vezi mesajele de la ceilalţi membri
Poti trimite cadouri nelimitate
Mai multă karma
Foloseşti opţiunea Icebreaker

VIP 3 luni

14,95 L (pe lună)

Vezi mesajele de la ceilalţi membri
Poti trimite cadouri nelimitate
Mai multă karma
Foloseşti opţiunea Icebreaker

CougarCrush.com Pro și Contra

Avantaje

Sistem exclusiv de chat între membrii
Confidenţialitate garantată
Site potrivit pentru heterosexuali, dar şi homosexuali şi lesbiene

Dezavantaje

Utilizarea anumitor facilităţi e condiţionată de plata unui abonament
Pentru anularea abonamentului trebuie contactat serviciul clienţi

CougarCrush.com pentru utilizatori

Avantaje

Chat în timp real
Milioane de membri din toată lumea
Compatibil cu tableta şi telefonul mobil
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre CougarCrush.com

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

CougarCrush.com este un site de matrimoniale care se adresează bărbaţilor şi femeilor care doresc să cunoască femei mature pentru a avea relaţii sexuale şi femeilor peste o anumită vârstă interesate de relaţii necomplicate. Ce e demn de menţionat referitor la acest site este faptul că pare total dedicat confidenţialităţii membrilor. Facilităţile site-ului sunt interesante, dar contul de membru premium este necesar pentru a putea iniţia comunicarea cu o persoană interesantă şi pentru a răspunde mesajelor primite de la alţi utilizatori. Site-ul este intuitiv şi oricine îl poate folosi cu uşurinţă. Detaliile despre plată şi facturare sunt clare şi se specifică exact ce trebuie făcut pentru întreruperea abonamentului premium în cazul în care nu doriţi să mai plătiţi. Dacă sunteţi o femeie matură în căutare de experienţe sexuale noi sau un bărbat care caută femei peste o anumită vârstă pentru sex, şansele sunt să fi ajuns pe site-ul potrivit.

CougarCrush.com Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Mirela, 42 de ani

Pentru o mamă singură cu trei copii destul de mari ca mine, site-ul de matrimoniale CougarCrush.com reprezintă o modalitate eficientă de a mă relaxa atunci când am puţin timp liber. Îmi place să intru aici şi să ştiu că întotdeauna găsesc pe cineva interesat de un flirt şi poate chiar mai mult. E un site perfect pentru femeile trecute de o anumită vârstă, nu mă simt niciodată nelalocul meu pentru că majoritatea femeilor sunt de-o seamă sau chiar mai în vârstă ca mine!

DA 4 NU 1
Florin, 27 de ani

Ce nu pot să spun că mi-a plăcut în mod deosebit când am intrat prima dată pe site-ul de matrimoniale CougarCrush.com este faptul că primeşti super multe mesaje imediat, dar nu poţi răspunde la ele şi nici măcar nu le vezi până nu îţi faci cont de membru premium. Asta e puţin dezamăgitor, dar după ce devi membru premium, totul e ok şi ai acces la toate facilităţile.

DA 7 NU 7
Rodica, 49 de ani

Când am încercat alte site-urile de matrimoniale m-au simţit nefiresc pentru că părea că mulţi membri erau mai tineri decât mine. Acest lucru nu se întâmplă pe CougarCrush.com! Aici femeile mature sunt la putere, sunt dorite şi sunt motivul pentru care bărbaţii intră aici. Mă simt minunat de fiecare dată când folosesc site-ul şi am avut numai experienţe pozitive cu bărbaţi din zona mea. Lumea este respectuoasă aici şi poţi purta lejer o conversaţie spumoasă cu un bărbat interesant!

DA 15 NU 5
Ioan, 34 de ani

Dacă nu ai chef să pierzi timpul aiurea pe site-uri de matrimoniale cu femei care nu ştiu ce vor şi doar pierd vremea, atunci sigur trebuie să încerci site-ul CougarCrush.com. Aici lucrurile sunt simple şi clare pentru toată lumea. Nu trebuie să stai o lună de vorbă cu o femeie s-o convingi să iasă la o cafea. Aici sunt femei mature care ştiu ce vor şi în general vor sex. Pozele sunt super tari, vezi clar dacă îţi place cineva sau nu, chiar în cele mai mici detalii, chiar înainte de a intra în vorbă cu persoana respectivă. Din punctul meu de vedere asta e genial. Nu aş mai încerca alt site de matrimoniale acum, găsesc aici tot ce îmi doresc şi chiar mai mult!

DA 21 NU 11

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro