Site-ul de matrimoniale Singles 50

Singles 50 Recenzii complete, păreri și experiențe

Doar peste 40 ani
redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,9/10
256 200+ / 40+
Singles 50

Utilizare și caracteristici site: 7,3/10

Siguranța datelor: 8,4/10

Informații și claritate profil: 7,7/10

Potențialul de găsire a unui partener: 7,2/10

Suport pentru clienți: 7,9/10

Preț: 8,5/10

Poze ale
utilizatorilor online
56681 oameni sunt online

Cristian
Cristian, Vârstă: 58
Luiza
Luiza, Vârstă: 46
Marian
Marian, Vârstă: 34

Singles 50 Recenzii complete, păreri și experiențe

Singles50 se prezintă ca un site exclusiv de dating online pentru persoanele peste o anumită vârstă. Site-ul permite înregistrarea ca membru doar a persoanelor care au împlinit vârsta de 40 de ani. Acest site de dating pentru cei singuri și în căutarea dragostei este un loc minunat pentru a întâlni oameni de vârstă mijlocie și maturi, dornici de o experiență de dating completă. Site-ul are o bază relativ largă de utilizatori de ambele sexe și înregistrarea este gratuită. Acesta garantează confidențialitatea nu numai atunci când se afișează fotografii, ci și atunci când partajați mesaje cu alți utilizatori cu care ați v-ați conectat. Dacă nu mai credeați că veți întâlni un partener de viață la vârsta dvs., Singles 50 vă va convinge de opusul.

Înregistrarea se face într-un timp relativ scurt și este facilă chiar și pentru cei care nu stăpânesc foarte bine Internetul. Cu cât dezvăluiți mai multe informații despre personalitatea dumneavoastră, cu atât mai mare este șansa ca site-ul de dating să vă găsească un potențial partener. Site-ul de dating este o modalitate dovedită de găsi persoane cu care să mergeți la întâlniri. La final veți oferi informațiile de bază despre dvs. și înregistrarea este finalizată.

După înregistrare, site-ul de dating vă solicită să încărcați fotografia de profil. În același timp, vă va oferi o opțiune la îndemână : puteți face vizibile fotografiile dvs. către toți utilizatorii de sex opus sau le puteți pune la dispoziția partenerilor selectați de dumneavoastră. Alți utilizatori vă vor vedea fotografiile neclare. Apoi puteți completa un test de personalitate pentru a primi recomandări de potențiali parteneri care împărtășesc aceleași interese și valori.

Singles50 oferă o un abonament de membru Premium pentru toți utilizatorii care doresc să se înscrie. Puteți plăti o lună, trei luni sau șase luni. Această caracteristică vizează eliminarea profilurilor frauduloase și a utilizatorilor care nu sunt serioși în legătură cu întâlnirile. În plus, numai cu Premium puteți trimite și primi mesaje nelimitate sau puteți vedea utilizatorii care v-au vizitat profilul. Reînnoirea calității de membru Premium se face automat de site-ul de dating, dar îl puteți anula în perioada de notificare.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
18. 1. 2022

Singles 50 Caracteristici

Căutare Premium pentru VIP

Puteți căuta un partener potrivit după vârstă, înălțime, educație, venit anual, locație și alți parametri. Veți vedea contacte noi recomandate după salvarea căutării.

Faceți fotografii disponibile

Fotografiile tale pot fi vizualizate de toți utilizatorii sau le poți face vizibile doar pentru utilizatori selectați de tine.

Tehnologie inteligentă de recomandări

Site-ul folosește o tehnologie inteligentă care recomandă partenerii cu interese similare, obiective de viață și valori. Completați informațiile personale și tehnologia inteligentă vă va găsi partenerul perfect.

Răsfoiți rapid profilurile Premium pentru VIP

Fiecare utilizator al site-ului de dating poate naviga în mod liber profilurile celorlalți utilizatori, poate citi datele despre profiluri și, în funcție de preferințe, poate contacta alți membrii.

Dragoste la primul like Premium pentru VIP

Pe site-ul de dating, puteți participa la un joc în timpul căruia descoperiți profiluri care nu au ajuns la lista dvs. de contacte recomandate. Dacă cineva vă place, puteți să-i dați un like.

Funcție Premium pentru VIP

Caracteristica premium este concepută pentru a elimina profilurile de utilizatori frauduloase și profilurile persoanelor care nu sunt serioase. În plus, oferă o serie de facilități care cresc șansele de a vă cunoaște cu un potențial partener mai ușor.

Abonament Premium opțional

Fiecare utilizator poate decide sa activeze un abonament de membru Premium pentru o luna (59.90 lei/ lună), trei luni (99.90 lei / lună) sau șase luni (79.90 lei / lună). Acest abonament aduce un număr semnificativ de beneficii utilizatorilor și permite citirea și transmiterea de mesaje.

Completarea informațiilor personale.

Singles50 oferă suficient spațiu pentru exprimarea personalității dvs. Puteți să încărcați mai multe fotografii în contul dvs. de utilizator și să creșteți șansele de cunoaștere a unui partener completând un chestionar de personalitate și un test distractiv.

Singles 50 Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Vizualizare imagini clare
Trimitere mesaje nelimitate
Vizualizare vizitatori ai profilului
Adăugare contacte la favoriți
Cea mai bună ofertă

1 lună Premium

59,90 L

Vizualizare imagini clare
Trimitere mesaje nelimitate
Vizualizare vizitatori ai profilului
Adăugare contacte la favoriți

3 luni Premium

99,90 L (pe lună)

Vizualizare imagini clare
Trimitere mesaje nelimitate
Vizualizare vizitatori ai profilului
Adăugare contacte la favoriți

6 luni Premium

79,90 L (pe lună)

Vizualizare imagini clare
Trimitere mesaje nelimitate
Vizualizare vizitatori ai profilului
Adăugare contacte la favoriți

Singles 50 Pro și Contra

Avantaje

256 mii utilizatori activi
Raportul bărbați / femei este de 51:49
Răsfoiți rapid profilurile
Recomandări inteligente de partener
Abonament Premium opțional

Dezavantaje

Unele funcții sunt disponibile numai după ce ați plătit abonamentul Premium
Numai utilizatorii cu vârsta peste 40 de ani se pot înregistra
Cei mai mulți utilizatori caută o relație serioasă și pe termen lung
Abonamentul Premium nu poate fi întrerupt direct din setările contului

Singles 50 pentru utilizatori

Avantaje

Puteți face fotografiile dvs. vizibile pentru oricine sau doar pentru anumiți membri
Vă puteți abona la planul Premium, care oferă numeroase beneficii
Veți completa numai informațiile pe care le considerați adecvate. Cu cât oferiți mai multe detalii, cu atât sunt mai mari șansele de a cunoaște pe cineva
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Singles 50

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul Singles 50 are toate premisele pentru a deveni cel mai popular site de dating pentru utilizatorii de 40+ ani. Vă ajută să găsiți noi parteneri și să vă conectați cu oameni cu vârstă și interese similare. Dacă într-adevăr căutați un partener de viață, merită să plătiți un abonament de membru Premium, cu care aveți șanse mari de a vă familiariza rapid, în opinia mea. Acest site de dating este serios și nu ascunde surprize neplăcute, ca alte site-uri de dating care sunt prezente pe piață! Site-ul oferă o experiență de calitate și merită cu siguranță încercat, acestea sunt concluziile după recenzia făcută de mine.

Singles 50 Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Elena, 62 de ani

Când vecina mea a venit cu ideea să-mi pun profilul pe un site de dating, nu știam exact ce mă așteaptă. Credeam că o să fie dificil să învăț să folosesc aplicația și că voi găsi aici numai tineri. Mă bucur să văd că opinia mea inițială despre acest site a fost una eronată. Eram de mai puțin de 2 săptămâni pe site când am ieșit la prima întâlnire și am cunoscut un domn cu adevărat remarcabil. Nu aș fi crezut că pe Internet poți găsi așa oameni cumsecade și educați și serioși. Mă bucur că am intrat aici și îl voi folosi și pe viitor, la vârsta noastră e greu să cunoști oameni noi.

DA 67 NU 12
Georgiana, 47 de ani

Când le-am spus prietenilor că m-am înscris pe site-ul acesta de dating, toți au întrebat de ce Singles 50 și nu altul. Răspunsul, în opinia mea, e unul evident. Eu îmi doream să cunosc un bărbat matur și pe picioarele lui, independent financiar și care să știe ce vrea de la viață. Nu sunt interesată de tineri care vor doar să experimenteze, prefer pe cineva mai copt care este stabil din toate punctele de vedere, inclusiv emoțional. Am găsit pe acest site tot ce am căutat și chiar mai mult, aș putea spune, făcând o recenzie sumară. Facilitățile pentru membrii Premium sunt principalul beneficiu oferit de site, pe lângă faptul că nu se pot înscrie decât persoane peste 40 de ani.

DA 43 NU 8
Leonard, 51 de ani

Am vrut să încerc Singles 50 pentru că oferă posibilitatea să faci pozele vizibile numai pentru anumite contacte și pentru că mi-a plăcut ideea de a lua legătura cu femei mature, nu cu fete. Aveam așteptări relativ mari de la site, prețul abonamentului nu e foarte mare, dar când sunt atâtea care sunt gratuite, ar trebui să poți vedea rezultate mai repede când dai banii. Deocamdată nu sunt în poziția să recomand site-ul, am avut doar două întâlniri de când sunt înscris și speram să fie mult mai multe.

DA 13 NU 5
Teodor, 57 de ani

După decesul soției nu credeam că voi mai avea niciodată o deschidere spre o relație nouă. După o vârstă, când ai trăit atât de mult timp cu cineva și te-ai obișnuit cu viața așa, e greu să vrei chiar și să încerci să dai o șansă altei relații. Dar copiii sunt mari, și după o perioadă intervine nevoia să schimbi o vorbă cu cineva, să ieși din casă să te vezi cu cineva. Din dorința de a-mi face prieteni noi și poate de a întâlni pe cineva cu care să-mi refac viața pe viitor, am intrat pe site-ul Singles50.ro. Ceea ce m-a făcut să am încredere este faptul că pozele pot fi ascunse și le faci tu vizibile când și cui consideri că e necesar. Eu am o funcție publică în localitate și chiar nu aș fi vrut ca pozele mele să apară peste tot și să fie văzute de oricine. Celălalt lucru care m-a făcut să-i dau o șansă acestui site de dating este faptul că se adresează exclusiv persoanelor mature. Chiar nu mi-aș fi dorit să am profilul pe un site un majoritare sunt persoane sub 40 de ani. Eu sunt obișnuit cu folosirea internetului în viața de zi cu zi, așa țin legătura cu copiii mei care sunt plecați din țară, așa că nu am întâmpinat nici un fel de problemă la completarea profilului și urcarea pozelor. Folosesc site-ul de mai mult de trei luni și am luat un abonament Premium încă de la început pentru că voiam să maximizez timpul petrecut pe site și chiar să cunosc doamne cu care să mă potrivesc din mai multe puncte de vedere. Dacă ar fi să-i fac o recenzie site-ului și până la urmă și opinia mea personală este că își merită banii pe deplin. Am avut câteva întâlniri și oamenii sunt foarte serioși aici. Recomand cu încredere!

DA 35 NU 5

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro