Swing.net

Swing.net Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,2/10
1 550 000+ / 23+
Swing.net

Utilizare și caracteristici site: 5,4/10

Siguranța datelor: 6,3/10

Informații și claritate profil: 6/10

Potențialul de găsire a unui partener: 5/10

Suport pentru clienți: 3,8/10

Preț: 4,9/10

Poze ale
utilizatorilor online
342920 oameni sunt online

Denis
Denis, Vârstă: 25
Maria
Maria, Vârstă: 27
Bogdan
Bogdan, Vârstă: 19

Swing.net Recenzii complete, păreri și experiențe

În paşi de dans spre descoperirea unor noi parteneri pentru sex

Swingul ne duce pe mulţi dintre noi cu gândul la un dans, totuşi, pentru alte persoane are o cu totul altă însemnătate. În termeni sexuali, swinging este asociat cu cei care preferă sexul în care fac schimb de parteneri. Dacă peste tot în lume sunt cluburi celebre deschise special pentru persoanele cu această preferinţă sexuală, aici poate fi mai dificil să găseşti partenerii potriviţi pentru aşa ceva. Totuşi, pe site-ul de matrimoniale Swing.net ai ocazia să cunoşti persoane cu aceleaşi interese ca alte tale cu care te poţi vedea apoi şi offline, dacă îţi doreşti acest lucru.

Este simplu să obţii o întâlnire pe site-ul de matrimoniale Swing.net

Dacă pe site-urile de matrimoniale tradiţionale poate dura un timp până găseşti o persoană sau un cuplu care să-ţi împărtăşească interesele sexuale, aici lucrurile stau mult mai simplu. Persoanele care intră aici sunt clar interesate să facă sex şi să aibă conversaţii şi schimburi de mesaje cu alte persoane interesate să facă sex.

Este simplu şi la îndemână pentru orice să-şi facă un cont de membru pe site-ul de matrimoniale Swing.net. Mai mult decât atât, contul de membru este gratuit şi nu este necesar să plăteşti nici o taxă dacă doreşti să foloseşti doar serviciile de bază.

Cont premium pentru a utiliza serviciile premium

Aşa cum am menţionat deja, nu este necesar să bagi mâna în buzunar dacă vrei să te bucuri de opţiunile de bază ale site-ului Swing.net. Printre acestea putem enumera pozele şi postările membrilor înregistraţi, accesul la avizierele lor precum şi la modulul de căutare. Totuşi, pentru cei care vor să maximizeze şansele de a cunoaşte alte persoane cât mai repede, există şi posibilitatea de upgradare la un abonament premium. Pentru o anumită sumă pe lună, membrul premium beneficiază de mai multe opţiuni de comunicare şi profilul lui este mai bine promovat în site.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
18. 1. 2022

Swing.net Caracteristici

Icebreaker

Pentru a intra în contact cu cât mai mulţi oameni în timpul cel mai scurt, poţi alege să foloseşti sistemul Icebreaker. Asta înseamnă că site-ul va trimite altor utilizatori comentarii, aprecieri, cadouri şi va întreprinde şi alte acţiuni pentru ca tu să ai o vizibilitate mai bună în site şi să-ţi faci prieteni cât mai repede.

Pune profilul pe avizier

Opţiunea de a pune profilul pe avizier apare atunci când vizualizezi profilul unui membru. Folosind această opţiune vei avea întotdeauna la îndemână profilul persoanelor interesante pe care le-ai găsit în site, fără să fie nevoie să le ceri prietenia. În acelaşi timp e bine de menţionat că poţi adaugă în avizier şi poze şi bloguri ale altor membri care ţi-au atras atenţia.

Cereri de prietenie

Aşa cum este cazul pe multe site-uri de matrimoniale, şi pe Swing.net ai posibilitatea să trimiţi şi să primeşti cereri de prietenie de la persoane care vor să ia legătura cu tine. Toate cererile de prietenie pot fi gestionate din această secţiune. Poţi accepta toate cererile primite sau doar o parte din ele, rămâne la latitudinea ta.

Postări

Pentru a facilita cunoaşterea preferinţelor între membrii activi, site-ul pune la dispoziţia lor opţiunea de bloguri. Diferite de postările care apar în secţiunea de noutăţi, blogurile sunt postări mai lungi care sunt legate de profilul tău. Poţi scrie aici despre preferinţele tale, fanteziile tale erotice şi orice altceva îţi doreşti.

Noutăţi

Fiindcă tot am menţionat că există două tipuri diferite de postări şi una dintre ele apare în secţiunea de noutăţi, poate ar fi util să discutăm şi această opţiune. Noutăţile pot fi posturi noi, precum şi filmuleţe sau poze pe care le publici în profilul tău. Noutăţile tale pot apărea în feed-ul prietenilor tăi, dar şi ca şi conţinut public. Aici poţi fi tu şi poţi publica lucrurile care îţi plac, poze cu tine sau cu fanteziile tale, şi poţi primi aprecieri şi comentarii de la alţi membri.

Potriviri

E foarte simplu să găseşti partenerul sau cuplul potrivit atunci când verifici tot timpul ce recomandări ai în secţiunea de potriviri. Aici vei găsi sugestii de membri care pot fi interesanţi pentru tine, aşa că asigură-te că verifici secţiunea frecvent!

Cine m-a văzut

Pe site-ul de matrimoniale Swing.net ai la dispoziţie şi o secţiune în care poţi vizualiza profilele membrilor care ţi-au văzut profilul. Astfel poţi lua mai uşor legătura cu cei care îţi fac cu ochiul sau ţi se pare că ar fi potriviţi pentru tine.

Swing.net Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Mesaje nelimitate
Chat cu alţi membri
Cadouri pentru alţi membri
Un plus de karma

VIP 1 lună

$29,95

Mesaje nelimitate
Chat cu alţi membri
Cadouri pentru alţi membri
Un plus de karma

VIP 3 luni

$14,95 (pe lună)

Mesaje nelimitate
Chat cu alţi membri
Cadouri pentru alţi membri
Un plus de karma

Swing.net Pro și Contra

Avantaje

Confidenţialitatea datelor este garantată
Posibilitatea setării preferinţelor la noutăţi
Sistem de mesagerie în timp real

Dezavantaje

Conţinut doar pentru cei peste 18 ani
Redirecţionare ocazională la site-uri porno

Swing.net pentru utilizatori

Avantaje

Multe video-uri de la utilizatori
Conţinut public pentru adulţi
Multe opţiuni de iniţiere a conversaţiilor
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Swing.net

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul de matrimoniale online Swing.net este cu siguranţă unul interesant dacă e să discutăm din punct de vedere al conţinutului public afişat. Membrii pot opta pentru un cont gratuit pe care ulterior îl pot upgrada la un cont premium. Diferenţele principale între contul gratuit şi cel contra cost se referă la opţiunile de comunicare. Membrii premium pot comunica între ei şi prin intermediul chat-ului şi a mesajelor scrise, nu doar prin postări în secţiunea de noutăţi şi comentarii. Preţul abonamentului pe lună este unul destul de ridicat, dacă comparăm cu alte site-uri de matrimoniale din România. Totuşi, preţul scade semnificativ când se optează pentru plata abonamentului pe 3 luni, variantă care este clar mai avantajoasă pentru utilizatori. Este important de ştiut că abonamentul se va reînnoi automat şi poate fi oprit doar dacă contactaţi echipa de suport a site-ului. Pentru cei pasionaţi de conţinut de natură sexuală şi găsirea unui partener sau al unui cuplu pentru sex, site-ul Swing.net poate fi o alegere bună.

Swing.net Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Cecilia, 32 de ani

Sunt mulţi ani de când pozele mele nud nu au mai fost atât de apreciate! Îmi place să intru aici pentru că site-ul este bine moderat, şi chiar este o platformă de divertisment, aşa cum specifică de la început. Deşi e vorba de sex, oamenii sunt politicoşi şi sexy, nu mi s-a întâmplat niciodată să dau peste poze sau postări care să mă deranjeze. Este un site de care evident se ocupă administratorii şi ai multe opţiuni când vine vorba de public sau privat.

DA 1 NU 1
Delia, 39 de ani

La început mi-a fost greu să-mi dau seama din profile dacă e vorba de un bărbat sau de o femeie. Scrie clar lângă numele de utilizator ce caută, dar din pozele postate nu prea îţi dai seama cu cine vorbeşti pentru că mulţi pun poze cu fanteziile lor, nu cu ei. Cu timpul m-am obişnuit cu asta şi am ajuns să mă bucur de site mai mult.

DA 13 NU 12
George, 25 de ani

E un site foarte tare! Aici se urcă mereu poze, filmuleţe, bloguri, şi dacă nu vorbeşti cu alţi oameni, tot ai ce face. Şi oricum nu prea ai cum să nu vorbeşti, mai ales dacă te înscrii în sistemul Icebreaker pentru că abia poţi face faţă cu câte persoane te contactează. Îmi place că s-au gândit să facă sistemul ăsta şi pentru cei care nu sunt aşa deschişi din prima clipă. Eu recomand, e foarte tare, n-are cum să nu-ţi placă!

DA 17 NU 12
Codruţ, 34 de ani

Nu credeam că voi ajunge vreodată să intru pe un site de matrimoniale din România chiar în fiecare zi în condiţiile în care chiar nu sunt interesat de o relaţie stabilă acum! Şi totuşi, site-ul Swing.net este foarte diferit şi face toţi banii. Da, am ajuns destul de repede să plătesc abonamentul pentru membru premium pentru că era păcat să intru aici mereu şi să nu pot vorbi cu toate persoanele cu care voiam să vorbesc. Eu recomand site-ul tuturor celor care vor să se destindă sau să cunoască persoane care au aceleaşi interese ca ei.

DA 19 NU 7

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro