Site-ul de matrimoniale Richmeetbeautiful

Richmeetbeautiful Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,0/10
2 000 000+ / 23+
Richmeetbeautiful

Utilizare și caracteristici site: 5/10

Siguranța datelor: 5,1/10

Informații și claritate profil: 4,6/10

Potențialul de găsire a unui partener: 4,2/10

Suport pentru clienți: 5/10

Preț: 4,5/10

Poze ale
utilizatorilor online
442478 oameni sunt online

Cristian
Cristian, Vârstă: 32
Ariana
Ariana, Vârstă: 23
Roxana
Roxana, Vârstă: 26

Richmeetbeautiful Recenzii complete, păreri și experiențe

Site-ul numărul 1 de Millionaire Dating

Dacă vrei să-ți găsești dragostea, dar ai criterii foarte stricte vis a vis de cum ar trebui să fie partenerul ideal, site-ul de matrimoniale Richmeetbeautiful poate fi soluția ideală pentru tine. Site-ul aduce împreună femei și bărbați educați, care arată bine și au o anumită poziție socială. Site-ul le oferă membrilor înregistrați posibilitatea să intre în legătură cu persoane cu o poziție și interese similare în deplină siguranță.

Înregistrare cu contul de facebook sau cu adresa de email

Richmeetbeautiful vă oferă posibilitatea să încercați serviciul de matrimoniale gratuit și în mod anonim. Înregistrarea este facilă și se poate face cu contul de facebook sau cu o adresa de email și parolă. Când veți începe procesul de înregistrare va trebuie să selectați dacă sunteți bărbat sau femeie și dacă sunteți în căutarea unui bărbat sau a unei femei. După ce veți selecta și locația în care vă aflați, vi se cere să dați mai multe detalii despre statusul relației în care vă aflați. Vor urma întrebări legate de aspectul fizic precum înălțime, greutate, culoarea ochilor și a părului, apoi vi se va solicita o adresă de email și stabilirea unei parole.

Așa cum este cazul multor alte site-uri de matrimoniale, contul de pe Richmeetbeautiful trebuie activat. Veți primi un email cu un buton de verificare pe care trebuie să dați click. Dacă emailul nu ajunge în câteva minute, aveți opțiunea să cereți retrimiterea emailului.

Pentru ca profilul să fie verificat, va fi nevoie să adăugați numărul de telefon la care veți primi un cod din patru cifre care trebuie introdus în pagină și încă o modalitate de verificare cum ar fi contul de facebook sau google. Verificarea profilului este importantă dacă doriți să vă găsiți partenerul de vis.

Adaugă credite la profil pentru a utiliza facilități în plus

Dacă sunteți femeie, cu creditele achiziționate pe Richmeetbeautiful puteți cumpăra cadouri pe care să le trimiteți persoanelor de care sunteți interesată. Prețurile creditelor variază între 0.10 euro și 0.17 euro pentru 1 credit și puteți cumpăra pachete de 150, 550 și 1100 de credite. Cel mai avantajos pachet este cel cu 1100 de credite. Plata se poate face prin card bancar, Neteller sau Paysafecard.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
18. 1. 2022

Richmeetbeautiful Caracteristici

Cadouri

În această pagină puteți vedea care sunt utilizatorii care v-au trimis cadouri. Nu uitați să le trimiteți un mesaj de mulțumire!

Favoriți

Cei care v-au adăugat deja în lista de Favoriți sunt ușor de găsit și la îndemână mereu, îi veți găsi în această pagină.

Winks

Ai chef să faci cu ochiul cuiva care ți se pare interesant? Poți face asta utilizând opțiunea winks. În această pagină veți găsi și utilizatorii care v-au făcut cu ochiul.

Private Keys

Pentru a putea vedea pozele private ale utilizatorilor este nevoie de acceptul lor. După ce solicitați acceptul, puteți vedea permisiunile primite în această pagină.

Vizite

În această pagină puteți vedea atât persoanele care v-au vizitat profilul cât și profilele pe care le-ați vizitat dvs. recent.

Richmeetbeautiful Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Trimite cadouri

3 luni VIP

29,99€ (pe lună)

Trimiterea și citirea mesajelor
Urmărire vizite profile
Trimitere cadouri
Permisiuni Private Keys

6 luni VIP

19,99€ (pe lună)

Trimiterea și citirea mesajelor
Urmărire vizite profile
Trimitere cadouri
Permisiuni Private Keys

12 luni VIP

14,99€ (pe lună)

Trimiterea și citirea mesajelor
Urmărire vizite profile
Trimitere cadouri
Permisiuni Private Keys

Richmeetbeautiful Pro și Contra

Avantaje

Posibilitatea de a cunoaște persoane din toată lumea
Profile verificate prin două metode
Doar membrii cu un anumit status social și financiar

Dezavantaje

Site-ul nu este tradus în limba română
Raport inegal de sexe
Utilizatorii pot avea poza de profil blurată pentru condifențialitate

Richmeetbeautiful pentru utilizatori

Avantaje

Contul gratuit permite folosirea multor facilități
Se pot trimite cadouri virtuale contra cost
Puteți cunoaște persoane cu un status social similar

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Richmeetbeautiful

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Deși inițial s-ar putea crede că site-ul de matrimoniale online Richmeetbeautiful este un site de Sugar dating, lucrurile nu stau chiar așa. Site-ul încurajează persoanele cu o anumită educație și nivel social să își deschidă cont și se bucură de un procentaj de 70 la 30 femei din numărul total de utilizatori. Pentru a trimite cadouri virtuale va fi necesar să achiziționați credite. În rest site-ul este serios și ușor de folosit, un site cunoscut peste tot în lume. Dacă vreți să cunoașteți pe cineva pentru o relație de lungă durată care să aibă un statut social ridicat, site-ul Richmeetbeautiful poate fi cea mai înțeleaptă decizie pentru dvs.!

Richmeetbeautiful Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Carina, 31 de ani

A aflat de site-ul Richmeetbeautiful de la o prietenă care a intrat pe el câteva luni după care s-a căsătorit cu un bărbat cunoscut aici și s-a mutat în Austria. Îmi place că pot cunoaște oameni din toată lumea și că nu există nici un dubiu legat de potențialul lor financiar.

DA 2 NU 0
Louisa, 27 de ani

Nu știam la ce să mă aștept când am intrat prima dată aici. Mă gândeam că poate bărbații nu sunt foarte politicoși sau așteaptă anumite lucruri. Acum pot spune cu certitudine că am cunoscut doar gentlemani aici și m-am simțit super de fiecare dată când am intrat.

DA 7 NU 3
Ioni, 46 de ani

Femeile pe care le-am găsit aici par puțin interesate de statutul financiar, dar până la urmă poate că e normal, ținând cont de numele site-ului. Dar am cunoscut doar persoane politicoase, foarte educate și mereu dornice de o discuție interesantă.

DA 7 NU 9
Lara, 25 de ani

Pentru mine este site-ul ideal. Pe lângă designul care e foarte fain și faptul că e ușor de folosit de pe telefonul mobil, site-ul are exact genul de utilizatori pe care eu îi căutam pe un site de dating. Oameni maturi, realizați pe plan profesional, nu copii care nu știu încă ce vor. Recomand site-ul Richmeetbeautiful 100%!

DA 16 NU 9

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro