Relatii.ro

flirt.com
1.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
Erotic-flirt
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri

Relatii Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
3,5/10
0+ / 21+
Relatii

Utilizare și caracteristici site: 3,5/10

Siguranța datelor: 3,5/10

Informații și claritate profil: 3,5/10

Potențialul de găsire a unui partener: 3,8/10

Suport pentru clienți: 3,3/10

Preț: 3,3/10

Relatii Recenzii complete, păreri și experiențe

Site de matrimoniale pentru persoane din România și Moldova

Site-ul Relații.ro se focusează în special pe relații de socializare între femei și bărbați din România și Moldova. Facilitățile site-ului pot fi folosite atât de cei căsătoriți cât și de cei singuri și în căutarea unei relații. Deși pe site se menționează în descriere că acesta nu se vrea neapărat un site de matrimoniale, la înscriere se accentuează ideea că aici este locul unde trebuie să fii dacă cauți o relație serioasă. Site-ul se dorește a fi o rețea de socializare unde membrii înregistrați să poată găsi de la relații serioase, până la aventuri și chiar un loc de promovare a afacerii.

Înregistrare simplă cu adresa de email

Înregistrarea pe site-ul de matrimoniale Relații.ro se face completând câteva câmpuri cu date precum sexul, adresa de email, scurtă descriere și numele de utilizator ales și o parolă. După ce agreați termenii și condițiile prin bifarea căsuței aferente, puteți finaliza înregistrarea.

După ce a-ți da click pe butonul de Înregistrează se poate să vă încurce puțin faptul că nu veți fi redirecționați în altă pagină, ci veți vedea un mesaj scris cu roșu deasupra formularului completat cu datele dvs. Deși mesajele scrise cu roșu sunt în general un semn de alertă că înregistrarea nu e completă, acest mesaj vă spune chiar opusul. Textul pe care îl veți citi este următorul: „Inscrierea s-a efectuat cu succes. In 2-3 minute veti primi Linkul de Activare pe adresa de email introdusa. Verificati mesajele din email, inclusiv in Spam”.

Completați profilul și adăugați poze

Imediat după confirmarea adresei de email veți ajunge în pagina de profil unde sunteți rugat să urcați o poză. Țineți cont de faptul că pozele indecente vor fi șterse și profilul la fel. Accesul dvs. la site-ul de matrimoniale Relații.ro va fi blocat. La pasul următor vi se va cere numele complet și numărul de telefon, precum și alte informații despre dvs. Nu veți putea trece mai departe dacă nu completați toate câmpurile. Atunci când completați câmpurile vedeți utilizatorii online. Se poate întâmpla să nu fie nici un utilizator online și ultima persoană logată a fost acum o lună pe site. Designul site-ului este o copie după Facebook.com.

Relatii Caracteristici

Albume

Ca și pe Facebook.com, aici puteți crea albume cu poze. Toate facilitățile site-ului sunt copiate și funcționează similar cu cele de pe Facebook.com.

Blog

În această pagină veți putea vedea postări de la alți membri care sunt sub formă de blog. Majoritate sunt în limba engleză și despre subiecte nefirești pentru un site de socializare.

Forum

După înregistrarea pe site veți fi automat înregistrați și pe forumul site-ului Relații.ro unde puteți discuta cu alți membrii.

Explorează

În această pagină puteți vedea profile ale altor membrii înregistrați pe care îi puteți adăuga ca prieteni. Majoritatea nu au nici poză de profil, nici informații despre utilizator.

Relatii Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Membru recomandat
Vezi când s-au conectat
Postări promovate
Eticheta verificat

Star

12,00€

Membru recomandat
Vezi când s-au conectat
Postări promovate
Eticheta verificat

Hot

8,00€

Membru recomandat
Vezi când s-au conectat
Postări promovate
Eticheta verificat

Ultima

7,42€ (pe lună)

Membru recomandat
Vezi când s-au conectat
Postări promovate
Eticheta verificat

VIP

259,00€

Membru recomandat
Vezi când s-au conectat
Postări promovate
Eticheta verificat

Relatii Pro și Contra

Avantaje

Site-ul Relații.ro este o copie Facebook.com, nu oferă nici un avantaj comparativ cu site-ul copiat.

Dezavantaje

Site-ul cere numărul de telefon (obligatoriu la înregistrare)
Multe profile sunt aproape goale

Relatii pentru utilizatori

Avantaje

Nu vedem avantaje la utilizarea acestui site
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Relatii

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Într-o primă fază, un utilizator nu foarte avansat în ceea ce privește mediul digital, ar putea considera că a ajuns pe un site de matrimoniale serios. Dar site-ul Relații.ro este de fapt o copie a cunoscutei rețele de socializare Facebook.com. Mai mult decât atât, deși pare că site-ul are postări vechi de câteva zile, arată că ultimul membru s-a logat acum o lună de zile și pare de fapt să fie un administrator al site-ului. Datorită faptului că lucrurile sunt destul de neclare din punct de vedere al confidențialității datelor și fiindcă site-ul este o copie Facebook, nu este unul dintre site-urile de pe lista de site-uri de matrimoniale recomandate.

Relatii Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (0)
Recenzii negative (4)
Mimi, 29 de ani

Am ajuns aiurea pe site-ul Relații.ro și credeam că e un site de matrimoniale pe care merită să mă înscriu. M-am înșelat. Am tot văzut o postare veche de anul 7 luni cu un bărbat din Elveția care cică vrea să se însoare, dar în profilul lui apare că e deja căsătorit. Super ciudat.

DA 2 NU 2
Mirela, 37 de ani

Mi-am făcut și eu cont pe site-ul Relații.ro, dar până la urmă s-a dovedit a fi doar o pierdere de vreme. Nu pare să fie nimeni online niciodată, majoritatea profilelor sunt goale și blogurile sunt în engleză despre păpuși gonflabile și siguranța muncii. Chiar nu merită.

DA 4 NU 3
Lucian, 32 de ani

Singurul profil care pare real din tot site-ul este al unui tip Ionuț, în profilul lui scrie că lucrează la site-ul Relații.ro și are un post în care amenință utilizatorii fără poză și fără descriere că le șterge profilul. Sincer, mi s-a luat de tot de site după ce am citit asta.

DA 7 NU 7
Adina, 29 de ani

Nu mi-am dat seama decât după ce am terminat cu înregistrarea că sunt pe un fel de clonă Facebook, doar că fără prea mulți utilizatori. Sincer, n-am găsit nimic din ce căutam aici. Dacă voiam să stau pe Facebook, intram acolo, nu pe Relații.ro. Nu recomand.

DA 12 NU 8

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro