Lesbianclub.ro

Lust.net
1.
Lust.net
Lust.net
  • Platformă de divertisment pentru adulţi
  • Discuţii în timp real
  • Conversaţii discrete şi private
21+
vârsta ideală
9 410 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

Lesbianclub.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
5,0/10
60 000+ / 30+
Lesbianclub.ro

Utilizare și caracteristici site: 4,8/10

Siguranța datelor: 5/10

Informații și claritate profil: 4,8/10

Potențialul de găsire a unui partener: 4,8/10

Suport pentru clienți: 5,3/10

Preț: 5,3/10

Lesbianclub.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

Lesbianclub.ro – clubul lesbienelor care are peste 60.000 de membrii

Site-ul Lesbianclub.ro face parte din rețeaua de site-uri erotice sau matrimoniale deținută de Erotic Club. Chiar de pe prima pagină vedem acest lucru – în partea stângă avem un banner destul de mare pentru Erotic24.ro care este un sex shop online. Tot pe prima pagină avem și câteva date despre site, cum ar fi numărul de mesaje trimise, numărul de utilizatori, de poze și de câți ani există site-ul pe piața din România. Cu 15 ani de existență și un număr semnificativ de membrii, site-ul invită utilizatorii existenți să facă login și vizitatorii să-și deschidă un cont.

Creează un cont nou pe Lesbianclub.ro

Atunci când apăsăm butonul de creează un cont nou de pe prima pagină suntem redirecționaț într-o pagină unde vedem un formular care trebuie completat. Datele solicitare sunt în primul rând username, parolă și email, dar urmează mai multe câmpuri precum gen, orientare sexuală, județ, data nașterii, interese. Înainte de finalizarea procesului de înscriere este necesar să fiți de acord cu termenii și condițiile site-ului prin bifarea unei căsuțe. După completarea formularului, în partea de sus a paginii veți vedea un mesaj care spune că acum sunteți membru în Clubul LesbianClub.ro și că trebuie să validați adresa de email pe care ați oferit-o la înregistrare. După ce dați click pe linkul din email, contul se activează automat și poate fi folosit.

Contul Premium este necesar pentru a utiliza facilitățile site-ului

Imediat după logarea în site veți vedea profile ale membrilor înregistrați. Deși site-ul se vrea o comunitate a lesbienelor din România, este evident încă de la început că sunt și bărbați, și cupluri și persoane bi sau transexuali înscriși aici. Cu alte cuvinte, nișa de lesbiene nu este deloc evidențiată o dată ce accesați site-ului. Pentru a putea contacta alți utilizatori veți vedea că este nevoie să aveți un cont premium. Mesajul cu necesitatea contului premium apare de fiecare dată când încercați să faceți o acțiune care nu e permisă utilizatorilor cu cont gratuit, totuși e destul de dificil de găsit secțiunea din site unde chiar puteți să faceți upgrate la un cont premium. Există posibilitate să achiziționați un cont premium doar dacă mergeți la editare profil, în meniul din partea stângă, în zona în care puteți să schimbați și parola. Contul premiul poate fi plătit prin SMS, card sau chiar bitcoin și costă doar 2.8 lei pe lună (6 euro + tva pentru 12 luni).

Lesbianclub.ro Caracteristici

Profilul meu

Poate una dintre cele mai importante secțiuni de pe site este cea de Profilul meu. Aici puteți trece la un cont de utilizator premium, dar vă puteți și schimba parola, actualiza datele personale sau chiar să accesați toate celelalte facilități ale site-ului care sunt sub această umbrelă.

Mesaje

Pentru a putea trimite mesaje utilizatorilor înregistrați este nevoie de un cont premium. Fiindcă upgrade-ul la acest tip de cont costă doar 6 euro+ tva pentru 12 luni, mulți aleg să facă acest lucru chiar de la început.

Urmăritori

În această pagină veți găsi paginile de profil ale persoanelor care au decis să vă urmărească activititatea pe site, manifestându-și în acest fel interesul pentru a vă cunoaște.

Urmăriți

Așa cum dvs. apăreți în lista celor care au decis să vă urmărească, și dvs. aveți posibilitatea de a adăuga persoane pe care doriți să le urmăriți. În această secțiune veți găsi o poză, scurtătura spre profilul lor.

Poze

Imediat după logarea pe site veți vedea că cele mai multe profile care sunt listate au poze cu conținut sexual explicit sau nud ca poză de profil. Puteți adăuga și dvs. poze din pagina de profil. Acest lucru cu siguranță va face profilul dvs. mai apreciat de ceilalți membrii.

Favorite

Profilele favorite vor apărea în această zonă a site-ului, astfel încât să aveți întotdeauna posibilitatea să le accesați rapid și chiar să intrați în legătură cu persoanele care v-au atras atenția.

Useri online

Dacă nu aveți prea mult timp de pierdut atunci când accesați site-urile erotice sau de matrimoniale, este util să știți că există o secțiune unde vor fi listați membrii care sunt online în același timp cu dvs.

Lesbianclub.ro Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Răspuns la mesajele primite
Adăugarea de comentarii la poze
Trimiterea de cadouri online
Acces integral la facilitățile site-ului

Cont Premium

3,00 L (pe lună)

Plata se face prin SMS, card sau bitcoin

Lesbianclub.ro Pro și Contra

Avantaje

Profile cu poze și detalii interesante
Majoritatea membrilor caută pe cineva pentru sex
Posibilitatea de a comunica ușor cu contul Premium

Dezavantaje

Imposibilitatea de a trimite mesaje fără un cont premium
Dificultăți în accesarea contului premium
Site greoi de folosit

Lesbianclub.ro pentru utilizatori

Avantaje

Afișarea membrilor noi sau online
Persoane interesate de fantezii sexuale
Profile complete și cu poze
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Lesbianclub.ro

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul Lesbianclub.ro se autointitulează una dintre cele mai mari comunități de gen din România. Totuși, o dată accesat site-ul este foarte vizibil faptul că procentul de bărbați este de asemenea, semnificativ. Chiar și verificând profiluri care par a fi ale doamnelor, citim că de fapt este vorba de cupluri care caută o a treia femeie. Tot site-ul arată puțin ca un mare ziar de anunțuri, dar nu de matrimoniale, ci de sex. Dacă acest lucru vi se pare interesant, puteți face un cont premium pentru suma de 6 euro + tva pe an, sumă care se poate plăti prin sms, card sau chiar bitcoin. Doar astfel puteți lua legătura cu alte persoane cu care puteți eventual să vă și întâlniți ulterior. Site-ul nu este chiar o comunitate de lesbiene, din acest punct de vedere, utilizatorul se poate simți cumva înșelat atunci când îl accesează.

Lesbianclub.ro Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Dorina, 34 de ani

Site-ul se numește Lesbianclub.ro. Nu credeam că pe un site cum un nume atât de clar voi găsi atât de mulți bărbați și cupluri. Mi-a luat destul de mult timp să-mi dau seama care sunt femeile care chiar sunt interesate de relații cu alte femei, dar acum îl folosesc ocazional.

DA 0 NU 0
Ionuț, 40 de ani

Am intrat pe Lesbianclub.ro pentru că eram interesat de o relație cu un cuplu de lesbiene, dar nu mi-am dat seama că voi găsi atât de mulți bărbați și cupluri aici. Se pare că mai aveau și alții aceleași gânduri ca și mine. Lumea e foarte civilizată și chiar am întâlnit câteva persoane care merită toată atenția.

DA 0 NU 0
Alina, 42 de ani

Sunt căsătorită, dar soțul meu e foarte înțelegător și știe că am interese variate când vine vorba de sex. Nu e împotriva lor, dar nici nu vrea să participe, așa că eu intru pe Lesbianclub.ro și de fiecare dată când am chef de ceva deosebit, găsesc persoana sau persoanele potrivite aici.

DA 0 NU 0
Livia, 54 de ani

Mi-am dorit întotdeauna să am măcar o experiență homosexuală și după divorț am căutat acest lucru. Mi-am făcut cont și pe site-ul Lesbianclub.ro unde chiar am întâlnit femei interesante și care arată foarte bine. Ce-mi place cel mai mult este că nu costă foarte mult și pot vorbi liber despre lucrurile care mă interesează.

DA 0 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro