TransexClub.ro

Flirturilocale.com
1.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
2.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri
Erotic-flirt
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri

TransexClub.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
4,9/10
40 000+ / 30+
TransexClub.ro

Utilizare și caracteristici site: 4,5/10

Siguranța datelor: 5,3/10

Informații și claritate profil: 5/10

Potențialul de găsire a unui partener: 5/10

Suport pentru clienți: 5/10

Preț: 4,8/10

TransexClub.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

O comunitate destinată unui alt tip de femei și bărbaților care le îndrăgesc

TransexClub.ro se poziționează ca fiind „una dintre cele mai mari comunități” de gen, afirmație care, ținând cont de profilul site-ului, este atât de vagă încât nu poate fi contrazisă. Chiar și așa, statisticile aduse în față de administratori sunt destul de impresionante: 15 ani de existenta, peste 40.000 membri, peste 30.000 de poze, peste 2 milioane de mesaje. Încă de la început ești avertizat că TransexClub.ro are conținut dedicat doar persoanelor adulte. Parte a rețelei de site-uri EroticClub.ro, site-ul este optimizat și pentru dispozitivele mobile. TransexClub.ro te invită chiar de la început să îți faci cont pentru a putea accesa conținutul. Și, pentru a te convinge că ar trebui să faci acest lucru, pe prima pagină sunt prezentate un număr de nouă profile aleatoare.

Cont premium pentru mai a trimite mesaje

Contul pe TransexClub.ro este absolut gratuit, însă, având în vedere că poți trimite mesaje doar dacă ai cont premium, multe persoane preferă să facă acest upgrade la acest tip de cont. Costul unui cont premium este de 6 Euro + TVA pentru un an întreg (ceea ce înseamnă aproximativ 2,8 RON/lună). Deși opțiunea de primire a mesajelor de la alți utilizatori este gratuită, dat fiind costul redus al contului premium, destui de mulți utilizatori aleg această opțiune. Plata pentru contul premium se poate face ușor, prin SMS și card (sau, dacă doriți, aveți și posibilitatea de a plăti în bitcoin).

Nu costă nimic să-ți faci cont de utilizator și ai la îndemână o mulțime de opțiuni

Formularul de înregistrare este asemănător formularelor prezente pe orice site de dating și este destul de ușor de completat. Mai întâi, alegi numele de utilizator și parola, iar după ce completezi adresa de email, alegi genul (bărbat sau femeie) și tipul de profil în care te încadrezi (bărbat, femeie, cuplu, gay, lesbian, bi). După aceasta, alegi orientarea sexuală (straight, bi, gay), iar apoi tot ce îți mai rămâne de făcut este să completezi câmpurile corespunzătoare țării, județului, orașului și data nașterii, să alegi categoriile care te interesează (bărbați, cupluri, femei, grupuri sau petreceri – pot fi alese mai multe interese în același timp) și să te declari de acord cu termenii și condițiile de utilizare a site-ului. Pentru a demonstra că ești o persoană reală, site-ul folosește, asemeni multor altor site-uri, recaptcha: în ultimul pas al procesului de înregistrare trebuie să alegi o serie de imagini în conformitate cu un cuvânt cheie propus, fapt ce poate fi ușor enervant pentru utilizatorii mai grăbiți.

TransexClub.ro Caracteristici

Profilul meu

Practic, aceasta este pagina de start pe TransexClub.ro. În această pagină găsiți informațiile referitoare la contul personal, dar și numărul de vizualizări (de câte ori profilul a fost văzut de către alți membri ai comunității), câte persoane au început să urmărească profilul, câte aprecieri ai primit, notificările și comentariile primite. Tot aici se află și căsuțele de căutare în site (poți căuta fie după numele de utilizator, fie după județ și tipul de profil) și linkuri pentru utlizatorii care sunt online și utilizatorii noi.

Cadouri primite

Din păcate, această opțiune încă nu este implementată.

Membrii noi

Secțiunea membrii noi este integrată în pagina ta de profil: 12 dintre profilele celor mai noi membri care s-au alăturat comunității îți sunt prezentate în mod permanent.

Mesaje

În această pagină, vei putea vedea mesajele primite de la utilizatorii site-ului care au cont premium. Adesea, aceste mesaje conțin și numărul de telefon al persoanei ce a trimis mesajul.

Galerie

În această pagină poți încărca fotografiile pe care le dorești: pot fi fie fotografiile tale, fie fotografii care descriu ceea ce ești sau ce dorești sau, pur și simplu fotografii care îți plac. Pentru fiecare fotografie din galerie poți alege dacă este publică (poate fi văzută de toți membrii comunității) sau privată. Fotografiile publice pot fi adăgate la favorite de către alți utilizatori și pot fi votate – pozitiv sau negativ – de către aceștia. Pentru fiecare fotografie în parte îți este prezentat numărul de vizualizări.

Urmăriți

În această pagină sunt prezentate profilele urmărite de tine. Profilele pe care le urmărești sunt vizibile și celorlalți utilizatori.

Urmăritori

În această pagină sunt prezentate profilele celor care te urmăresc. Profilele sunt vizibile și celorlalți utilizatori.

TransexClub.ro Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Primire mesaje de alți membri
Vizualizare conținuturi anunțuri
Blog
Votare fotografii ale membrilor

Cont premium

3,00 L

plătibili prin SMS, card sau in bitcoin.

TransexClub.ro Pro și Contra

Avantaje

Profil personal cu multe opțiuni interesante
Conținut public de la mulți utilizatori
Blog
Galerie personală
Serviciu de tip chat
Costuri reduse pentru abonamentul premium

Dezavantaje

Motorul de căutare este greoi, iar rezultatele oferite de acesta pe criterii specificate sunt oarecum dezamăgitoare

TransexClub.ro pentru utilizatori

Avantaje

Diferite tipuri de conținut postate de utilizatori
Posibilitatea de a lega prietenii repede
Opțiunea de a-ți modifica profilul
Galerie de imagini și blog incluse în contul basic
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre TransexClub.ro

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Conținutul site-ului TransexClub.ro este destinat exclusiv adulților: imediat după logare vei vedea profile ale membrilor înregistrați și, în majoritatea cazurilor, vorbim despre conținut având caracter pornografic. Dacă ai ajuns însă pe un astfel de site (și ai mai făcut și efortul de a te înregistra), se presupune că ești o persoană deschisă la minte, care nu ar trebui să se simtă ofensată de astfel de imagini. Fie că ești interesat de flirt sau de sex, în cazul în care ești o persoană transex sau interesată de persoanele transex, pe TransexClub.ro există o bună posibilitate să găsești ceea ce te interesează, măcar la nivel declarativ. Nu în ultimul rând: contul gratuit are o mulțime de opțiuni, majoritatea pozelor urcate de utilizatori sunt la o calitate decentă, iar contul premium este la un cost pe care cam toată lumea și-l poate permite.

TransexClub.ro Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Florry, 32 de ani

Dintotdeauna m-am considerat femeie. Simt că așa m-am născut și, cumva, trupul meu nu este deloc cel potrivit. Pentru cele ca mine, presiunea socială este extrem de mare. Iar faptul că există platforme și site-uri de dating ca TransexClub.ro este pentru noi de un real ajutor. Nu neapărat doar pentru sex (deși, să recunoaștem, cele mai multe dintre noi suntem aici exact pentru asta), ci și pentru faptul că văzând că mai există o mulțime de persoane asemeni ție, te mai liniștești, simți că îți mai sunt luate poverile de pe suflet.

DA 0 NU 0
Carmen, 50 de ani

Deși sunt o persoană căsătorită, simt o atracție greu de explicat pentru transexuali și travestiți. Este marele meu secret și nu este deloc ușor de purtat. Mă bucur că există site-uri ca TransexClub.ro pentru că, prin intermediul lor, poți găsi ceea ce cauți, păstrând discreția în limite rezonabile.

DA 0 NU 0
Crina, 36 de ani

TransexClub.ro este un site de dating dedicat unor persoane speciale. Și, ceea ce este, poate, cel mai special: printre persoane care au, mai mult sau mai puțin, aceleași interese ca și tine, te simți o persoană normală, în căutarea unei alte persoane normale, care a decis să încerce să își trăiască viața și să vadă ce va fi pe mai departe. Recomand!

DA 0 NU 0
Gabriela, 28 de ani

Intenția site-ului este foarte bună, instrumentele puse la dispoziție sunt mulțumitoare, iar costurile scăzute. Cu toate acestea este destul de dificil să găsești persoanele care te interesează, chiar și după criterii de căutare destul de simple. În plus, sunt destul de mulți curioși, destule de multe profile care declară ceva, dar atunci când vine vorba unei întâlniri reale devin temătoare. Dar asta nu ține de structura site-ului și, oarecum, este de înțeles. Una peste alta, este un site bun și îl recomand.

DA 0 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro