Matrimoniale3x.ro

Lust.net
1.
Lust.net
Lust.net
  • Platformă de divertisment pentru adulţi
  • Discuţii în timp real
  • Conversaţii discrete şi private
21+
vârsta ideală
9 410 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

Matrimoniale3x.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
5,0/10
190 000+ / 30+
Matrimoniale3x.ro

Utilizare și caracteristici site: 5/10

Siguranța datelor: 5,3/10

Informații și claritate profil: 5,3/10

Potențialul de găsire a unui partener: 5/10

Suport pentru clienți: 4,8/10

Preț: 5/10

Matrimoniale3x.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

Un site de matrimoniale pentru cei în căutarea unui partener

Matrimoniale3x.ro este un site de matrimoniale clasic, cu un design neactualizat recent. Site-ul este oferit în limba română, și acesta este unul dintre avantaje, mai ales dacă nu stăpâniți foarte bine limba engleză. Încă de pe prima pagină uitlizatorul primeşte informaţii clare, necesare pentru a se loga. Pentru aceasta sunt necesare un cont şi o parolă. Nu e deloc complicat să vă faceți cont pe platforma de dating Matrimoniale3x.ro. Pentru înregistrare, aveți două opțiuni pe prima pagină. În primul rând puteți da click pe linkul cu Înregistrare din meniul din partea de sus a site-ului, sau puteți da click pe linkul cu Vreau să mă înregistrez care este poziționat chiar sub formularul de logare în site. Dacă sunteți gata să faceți următorul pas în găsirea unui partener pentru o relație de durată, sau poate pentru ceva mai lejer, să trecem la pasul următor.

Detalii necesare pentru deschiderea unui cont pe siteul Matrimoniale3x.ro

Puteti crea un site de utilizator pe Matrimoniale3x.ro fie că sunteți femeie, bărbat sau cuplu. Acest lucru oferă multe posibilități celor care doresc să cunoască un partener sau chiar un cuplu pentru o relație de scurtă sau lungă durată. Site-ul Matrimoniale3x.ro are un proces de înregistrare facil, care nu durează decât câteva minute. Tot ce trebuie să faceți este să aveți o adresa de email validă, la care să aveți acces și să completați formularul din pagina de înregistrare. Este important de menționat că pentru a putea deveni membru pe site-ul de matrimoniale Matrimoniale3x.ro trebuie să aveți peste 18 ani și să fiți de acord cu termenii și condițiile site-ului pe care le veți găsi într-o pagină dedicată. După ce ați adăugat adresa de email, veți primi un mail de la office@matrimoniale3x.ro prin care vi se va mulțumi pentru interesul acordat site-ului. Dar procesul de logare și activare a contului nu este finalizat încă. În pagina de înregistrare trebuie să continuați să completați formularul cu date precum username și parolă, vărstă, sex și ce căutați pe site-ul Matrimoniale3x.ro.

Completarea profilului pe site-ul Matrimoniale3x.ro

După completarea formularului din pagina de înregistrare, sunteți automat transferat în pagina în care trebuie să vă completați profilul. Pentru activarea profilului, aveți de completat încă un formular cu patru pagini. Deși procesul pare ușor greoi, este specific unui site de matrimoniale care vrea ca utilizatorii săi să ofere cât mai multe date în pagina lor de pe site. De la județul în care locuiți până la inclusiv numărul de telefon, veți avea de completat destul de multe informații. Ceea ce este important de menționat este că doar o parte dintre acestea sunt obligatorii. Altele, cum este și numărul de telefon, de altfel, sunt doar cu caracter opțional. De asemenea, un lucru care vă va atrage atenția încă de la început este că site-ul Matrimoniale3x.ro vă va arăta mereu numărul utilizatorilor online, numărul celor logaţi şi al vizitatorilor, astfel veți știi întotdeauna câte persoane sunt conectate pe site. Acest lucru este util, mai ales dacă accesați site-ul la ore la care știți că multe persoane sunt la muncă, vedeți în timp real dacă aveți cu cine să vorbiți pe site sau nu.

Matrimoniale3x.ro Caracteristici

Treci în revistă

În secţiunea Treci în revistă vă veţi putea selecta preferinţele în legătură cu sexul şi vârsta potenţialului partener. Primul pas este să selectați intervalul de vârstă, apoi țara, apoi județul. După ce ați dat click pe județul care vă interesează, ajungeți într-o pagină unde sunt listate profilele interesante.

Mesagerie

Secțiunea de mesagerie de pe site-ul Matrimoniale3x.ro nu are nevoie de prea multe explicații. Aceasta este zona din site unde veți putea trimite și primi mesaje de la alți utilizatori cu care doriți să interacționați.

Useri favoriți

În secțiunea de utilizatori favoriți puteți salva profilurile care vă interesează pentru a ajunge la ele mai ușor ulterior. Astfel, aveți mereu la îndemână lista cu cei cu care vreți să comunicați.

Top bărbați/ femei

Vreți să vedeți care sunt utilizatorii cei mai votați, atât bărbați cât și femei? Nimic mai simplu! Pe site-ul Matrimoniale3x.ro găsiți topuri cu cei mai votați bărbați și cele mai apreciate femei.

Useri blocați

Nu-i așa că ar fi minunat dacă ați putea să puneți rapid pe lista neagră utilizatorii care v-au deranjat și cu care nu doriți să mai comunicați? Aici aveți posibilitatea să blocați useri.

Cine e online

Așa cum spune și numele, în această secțiune puteți vedea cu ușurință cine este online în momentul în care intrați și dumneavoastră. Astfel, nu mai trebuie să pierdeți vremea încercând să contactați utilizatori care nu știți dacă sunt activi în aceeași perioadă cu dumneavoastră. Aveți acces la lista de utilizatori care este online chiar acum, așa că va fi mult mai simplu să vă găsiți partenerul dorit.

Potrivire de caracter

Cum ar fi dacă ați primi un mail de fiecare dată când un potențial partener intră online? Un partener care are exact atributele pe care le căutați? Sună foarte bine, nu-i așa? Și este posibil dacă folosiți opțiunea Potrivire de caracter de pe site-ul Matrimoniale3x.ro. Contul de membru gratuit trebuie upgradat pentru a avea acces la această facilitate a site-ului.

Matrimoniale3x.ro Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Acces la facilitatea de Potrivire de caracter
Vizionare poze private (nuduri)
Prioritate la chat
Promoții speciale pentru membrii premium

40 zile acces nelimitat

3,00€

VIP

12 luni acces nelimitat

18,00€

VIP

Matrimoniale3x.ro Pro și Contra

Avantaje

Profile completate într-o mare măsură
Costuri reduse pentru membrii premium
Site ușor de folosit

Dezavantaje

Pozele de mărime mare pot fi accesate doar de membrii premium
Formular de înregistrare greoi și destul de lung
Opțiuni care necesită abonament de membru premium

Matrimoniale3x.ro pentru utilizatori

Avantaje

Opțiuni interesante de comunicare
Profile multiple și cu multe informații
Multe liste de utilizatori pe vârstă, județ și alte criterii
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Matrimoniale3x.ro

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Cel mai important lucru care trebuie reţinut când vine vorba de Matrimoniale3x.ro este că profilurile oferă protecţia anonimatului şi aici puteţi întâlni numerosi parteneri pentru sex, prieteni sau persoane cu care să conversaţi. Unul dintre lucrurile care nu sunt de apreciat este formularul de înregistrare greoi care necesită ceva timp să fie completat. De asemenea, faptul că cele mai interesante facilități sunt doar pentru membrii premium poate fii neplăcut pentru cei care ar dori să le încerce. În concluzie, dacă aveți răbdare să completați un formular lung, puteți încerca să vă înregistrați pe site-ul Matrimoniale3x.ro și poate veți cunoaște aici pe cel sau pe cea care vă va face fericiți pe viitor. Plata pentru contul premium se poate face atât prin SMS, cât și prin card bancar.

Matrimoniale3x.ro Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Andrei, 35 de ani

Sincer să fiu nu mă aşteptam să întâlnesc atât de multe femei interesate să mă cunoască. Evident, nu toate discuţiile au mers unde îmi doream. Cu toate acestea, este un site potrivit, chiar dacă designul arată destul de depășit pentru vremurile în care trăim.

DA 0 NU 0
Dan, 22 de ani

Site-ul este foarte tare! Am întâlnit o mulţime de femei foarte atrăgătoare dornice de relaţii şi distracţie. Stiu că nu toate discuţiile duc la ceva serios, dar îmi place mult. Și, până la urmă, nu exclud nici ideea de a cunoaște aici chiar tipa cu care să încep ceva serios.

DA 0 NU 0
Andreea, 40 de ani

E minunat că există un astfel de site, nu doar pentru întâlniri, dar şi pentru discuţii despre câte în lună și în stele. Sunt mai încrezătoare şi mă simt mai atrăgătoare de când am descoperit această platfomă de întâlniri și chiar simt că sunt aproape să-mi găsesc viitorul partner.

DA 0 NU 0
Dorina, 27 de ani

Îmi place mult că site-ul Matrimoniale3x.ro e în limba română. Acest lucru chiar mă ajută pentru că eu nu vorbesc engleza. Îmi place să ma uit la topul cu bărbați, și chiar am cunoscut câțiva destul de interesanți aici.

DA 0 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro