BeNaughty.com

BeNaughty Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,4/10
1 000 000+ / 23+
BeNaughty

Utilizare și caracteristici site: 8,3/10

Siguranța datelor: 8,5/10

Informații și claritate profil: 8,3/10

Potențialul de găsire a unui partener: 8,3/10

Suport pentru clienți: 8,5/10

Preț: 8,5/10

Poze ale
utilizatorilor online
221239 oameni sunt online

Nicu
Nicu, Vârstă: 32
Iris
Iris, Vârstă: 30
Alex
Alex, Vârstă: 24

BeNaughty Recenzii complete, păreri și experiențe

Site de matrimoniale pentru cei care nu vor să fie cuminți

Numele site-ului de matrimoniale BeNaughty.com sugerează că ar fi dedicat persoanelor cu simț al umorului și care sunt în căutarea unei aventuri sau o relație cu o persoană cu interese similare. Relațiile care încep online pe un site de matrimoniale pot fi chiar mai de succes decât relațiile care încep în mod tradițional pentru că mediul online oferă posibilitatea cunoașterii mai bine a celuilalt, chiar înainte de o întrevedere față în față propriu zisă. De cele mai multe ori, acesta este un lucru benefic pentru că atunci când întâlnești persoana de care ești interesat deja știi câteva lucruri despre ea și preferințele ei și asta ar trebui să fie de ajutor pentru o primă întâlnire de succes.

Înregistrare simplă și gratuită

În momentul în care sunteți pregătit să vă înregistrați pe site-ul de matrimoniale BeNaughty.com trebuie să știți că aveți de completat un formular simplu care cere câteva date personale precum adresa de email, parola și locația dvs.

Va fi necesar, de asemenea, să vă declarați vârstă și să menționați ceea ce căutați, de exemplu “sunt bărbat și caut femeie„. Există opțiuni aici și pentru persoanele interesate de relații cu persoane de același sex, cum ar fi “sunt femeie caut femeie” sau “sunt bărbat și caut bărbat”. O dată ce dați click pe butonul Alătură-te acum, agreați termenii și condițiile site-ul, așa că trebuie să vă asigurați că le-ați citit și știți la ce să vă așteptați. Pentru a utiliza contul de pe site-ul de matrimoniale BeNaughty.com, acesta trebuie activat cu un cod pe care îl veți primi pe adresa de email furnizată în formular.

Încărcați o poză pentru a apărea în rezultatele căutării

După ce contul va fi activat, puteți urca o poză pentru profilul dvs. sau puteți face o poză chiar în acel moment, folosind camera de la telefon sau laptop. În același timp, aveți posibilitatea să săriți momentan peste acest pas și să scrieți mai multe detalii despre dvs. în profil.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
16. 2. 2022

BeNaughty Caracteristici

Flirtcast

Utilizatorii înregistrați pot trimite Flirtcast persoanelor de care sunt interesate care sunt și ele înregistrate pe site-ul de matrimoniale.

Online acum

Dacă vreți să vedeți doar persoanele care sunt online în momentul în care intrați și dvs. pe site, puteți face asta ușor folosind facilitatea online acum.

Sortare în funcție de popularitate

Puteți sorta membrii înregistrați pe site în funcție de popularitate, data ultimei accesări a site-ului sau distanță.

Membrii noi

Aici veți găsi ultimii membrii înregistrați pe site-ul de matrimoniale BeNaughty.com, îi puteți saluta și începe astfel o conversație.

Fotografii și videoclipuri în chat

Nu-i așa că e minunat când aveți la dispoziție toate instrumentele posibile pentru a vă exprima într-o conversație cu cineva care vă interesează? Aici puteți trimite foto și video pe chat.

BeNaughty Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Discuții nelimitate
Poze la rezoluție mare
Asistență premium
Căutare extinsă

3 zile de încercare gratuită

3,13 L

Discuții nelimitate
Poze la rezoluție mare
Asistență premium
Căutare extinsă

1 lună

48,56 L

Discuții nelimitate
Poze la rezoluție mare
Asistență premium
Căutare extinsă

3 luni

31,41 L (pe lună)

Discuții nelimitate
Poze la rezoluție mare
Asistență premium
Căutare extinsă

BeNaughty Pro și Contra

Avantaje

Site-ul de matrimoniale BeNaughty.com are mulți membri cu poze la profil
Facilități interesante de comunica
Posibilitatea de a împărtăși foto și video în chat

Dezavantaje

Pe prima pagină, sub formular, textul este în limba engleză
Pentru conversații nelimitate e nevoie să faceți upgrade

BeNaughty pentru utilizatori

Avantaje

Multe persoane cu profile interesante pe site
Opțiuni de căutare variate
Posibilități de sortare numeroase
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la BeNaughty

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Deși site-ul de matrimoniale BeNaughty.com vă poate face să vă gândiți că este un site care se adresează persoanelor vorbitoare de limba engleză, adevărul este că site-ul și toate facilitățile lui sunt traduse în limba română. Mai mult decât atât, site-ul oferă posibilitatea sortării membrilor în funcție de distanța la care se află de dvs., ceea ce e un lucru minunat dacă doriți să vă găsiți un partener din zona în care locuiți. Alt lucru interesant la site-ul de matrimoniale BeNaughty.com este faptul că puteți trimite poze și video atunci când aveți un chat cu cineva pe site. Părerea mea este că site-ul de matrimoniale BeNaughty.com este un site serios care vă poate ajuta să vă cunoașteți viitorul partener!

BeNaughty Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Marie, 35 de ani

Deși site-ul de matrimoniale BeNaughty.com nu m-a inspirat prea mult la început, după ce mi-am făcut cont am fost surprinsă să găsesc aici multe profiluri cu poze și detalii și oameni chiar serioși. Până la urmă e adevărat că surprizele vin de unde nu te aștepți! Foarte bun site-ul, eu chiar îl recomand la toată lumea!

DA 3 NU 0
Sofia, 22 de ani

Eu nu prea sunt genul de naughty, mai degrabă de fată cuminte și chiar nu voiam să ajung pe un site cu prostii. Site-ul mi l-a recomandat o prietenă bună care și-a găsit iubitul aici și acum au nuntă în toamnă. Am intrat și eu de câteva săptămâni și îmi place mult. Mulți bărbați interesanți cu care am vorbit. Deocamdată nu am ieșit la nici o întâlnire, dar cred că urmează în curând.

DA 9 NU 3
Florin, 31 de ani

Sincer, nu prea știu ce să zic despre site-ul de matrimoniale BeNaughty.com. Am ajuns aici întâmplător, de pe google, pe prima pagina ba scrie în română, ba în engleză, mi s-a părut puțin confuză treaba. După ce mi-am făcut cont am ajung într-o pagină cu o mulțime de femei foarte frumoase, dar parcă mi-e greu să cred că sunt toate poze reale. O să mai verific.

DA 6 NU 6
Diana, 28 de ani

Nu aveam așteptări prea mari de la site-ul de matrimoniale BeNaughty.com când mi-am făcut contul. Voiam mai mult să văd ce se întâmplă, așa, de curiozitate, nu credeam că fix aici o să-mi găsesc eu dragostea! Dar treaba e că chiar a găsit pe cineva cu care sunt atât de compatibilă că mă sperie! Am fost la câteva întâlniri deja și se pare că noi suntem o altă poveste de succes a site-ului de matrimoniale!

DA 10 NU 6

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro