Milffinder

Milffinder Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
8,0/10
65 000+ / 30+
Milffinder

Utilizare și caracteristici site: 9,2/10

Siguranța datelor: 9,3/10

Informații și claritate profil: 9,8/10

Potențialul de găsire a unui partener: 8,8/10

Suport pentru clienți: 9,1/10

Preț: 9,3/10

Poze ale
utilizatorilor online
14381 oameni sunt online

Gabriel
Gabriel, Vârstă: 23
Lara
Lara, Vârstă: 26
Lucian
Lucian, Vârstă: 26

Milffinder Recenzii complete, păreri și experiențe

Conectează-te cu femei mature și cu experiență pe un site de matrimoniale

Termenul de MILF este prea bine cunoscut, chiar și pentru cei care nu sunt cunoscători de limbă engleză. Termenul este un acronim la niște cuvinte englezești și în putem traduce cu aproximație în femei mature și cu experiență. Site-ul Milffinder.com este în limba engleză, dar este ușor de navigat și explică clar ce înseamnă termenii folosiți. Chiar pe prima pagină, veți găsi definiții scurte pentru termeni ca MILF, Cougar și Toyboy. Dacă sunteți o femeie matură și vă plac bărbații mai tineri sau cei experimentați, acest site este pentru dumneavoastră. În același timp, cu siguranță veți găsi aici profile interesante dacă sunteți bărbați interesați de femei cu experiență. Relațiile cu femei cu experiență sunt definite de alte criterii, după cum spun specialiștii. Femeile mature sunt mai echilibrate, știu ce vor și au noțiunea valorii de sine. Ele sunt, de cele mai multe ori, mai relaxate în prezența bărbaților fiindcă nu mai au nimic de demonstrat. Relația cu o astfel de femeie poate fi cu adevărat o plăcere pentru orice fel de bărbat. Mai mult decât atât, femeile mature știu să aibă grijă de ele, dar și să ofere dragoste și atenție partenerului lor. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre ce înseamnă o relație cu o femeie matură, puteți accesa site-ul de matrimoniale Milffinder.com.

Creearea unui cont de utilizator pe Milffinder.com este gratuită

Nu cred ca există printre noi persoane cărora să le facă plăcere să plătească pentru un serviciu despre care nu au toate detaliile, mai ales când vine vorba despre relații și matrimoniale. Cei care au creat site-ul Milffinder.com au fost conștienți de acest lucru, așa că au făcut înregistrarea gratuită pentru contul de utilizator. Acest lucru înseamnă că tot ce aveți de făcut pentru a accesa site-ul de matrimoniale Milffinder.com este să completați formularul de pe prima pagină cu datele dumneavoastră. În primul rând, trebuie să selectați dacă sunteți bărbat sau femeie, să vă alegeți un nume de utilizator, o parolă și să introduceți adresa de email. Atunci când apăsați butonul de înregistrare gratuită confirmați automat că ați citit și sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului. Ca să aflați exact despre ce e vorba, puteți găsi termenii și condițiile în josul paginii. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe link și o fereastră pop-up cu detalii se va deschide. Dacă agreați cele menționate în termenii și condițiile site-ului, puteți trece la pasul următor.

Verificarea adresei de email este necesară pentru activarea contului

După ce ați optat pentru înregistrarea gratuită prin apăsarea butonului de pe prima pagină, veți fi redirecționat pe site, unde veți vedea o fereastră cu numele de utilizator și adresa de email la care a fost trimis emailul de activare. Pentru a activa contul, trebuie să verificați emailul primit și să dați click pe linkul de activare. Este important de menționat faptul că emailul vine de la o adresă de email aparținând site-ului mDates.com și datele de contact din email sunt ale aceluiași site. După confirmarea adresei de email, puteți accesa site-ul de matrimoniale Milffinder.com.

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Ultima actualizare
18. 1. 2022

Milffinder Caracteristici

Likes

În secțiunea de Likes veți găsi profilele persoanelor la care le-ați dat like. Astfel, vă puteți ține favoriții aproape și îi puteți găsi ușor atunci când vreți să trimiteți un mesaj. Când intrați prima dată pe site și nu aveți persoane favorite, veți vedea în pagina aceasta profiluri ale persoanelor din zona dumneavoastră geografică.

Favorites

În zona de Favorites e ușor de intuit ce se întâmplă – aici veți găsi profilele persoanelor pe care le-ați adăugat ca favorite. Atunci când nu aveți adăugați favoriți, site-ul va afișa în pagina aceasta persoane din zona dumneavoastră cu care puteți intra în contact.

Visitors

Vizitatorii profilului pot fi găsiți în această pagină. Aceștia sunt cei care au ajuns pe pagina dumneavoastră, deci sunt interesați de profilul dvs. Îi puteți contacta, le puteți trimite cadouri sau îi puteți adăuga la favoriți.

Gifts

Vreți să îi trimiteți persoanei de care sunteți interesați un cadou haios? Atunci aveți nevoie de Gifts. Puteți trimite inimioare, ursuleți sau sticle de șampanie virtuale. Ce e important de reținut este că aceste cadouri sunt contra cost. Prețurile sunt între 60 și 180 de coins.

Chats

Încă de la prima conectare la site veți vedea că vi se deschid câteva căsuțe de chat în partea din jos a ecranului. Este simplu să vă conectați cu persoane interesante folosind această opțiune de comunicare. Pentru a trimite mesaje aveți nevoie de coins.

Milffinder Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Comunicare nemijlocită
Interacțiune folosind chats
Trimitere cadouri virtuale
Răspuns la mesaje în inbox

110 coins

9,99 L

include 10 coins bonus

440 coins

29,99 L

include 40 coins bonus

3410 coins

199,99 L

include 310 coins bonus

Milffinder Pro și Contra

Avantaje

Posibilitatea de a interacționa cu femei mature
Posibilitatea de a cumpăra ușor credite
Profile multiple și interesante

Dezavantaje

Se poate comunica doar cu credite
Creditele sunt destul de scumpe
Site-ul este în limba engleză

Milffinder pentru utilizatori

Avantaje

Primirea de mesaje imediat după accesarea site-ului
E simplu și sigur să cumperi coins
Profile interesante
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Milffinder.com

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Sunt câteva lucruri care trebuie menționate chiar de la început când vine vorba de site-ul de matrimoniale Milffinder.com. Să începem cu faptul că deși site-ul se numește Milffinder.com, mailul de confirmare, precum și conținutul pe care îl accesați ulterior înregistrării sunt de la site-ul mDates. Dacă nu vă deranjează acest lucru, puteți continua să vă bucurați de profilele întâlnite aici. Pentru a comunica cu persoanele care v-au atras atenția, site-ul vă pune la dispoziție 100 de coins gratuit la înregistrare. Acest lucru înseamnă că puteți trimite 2 mesaje pe chat sau un cadou unei persoane care vă interesează, după care este necesar să cumpărați coins. Puteți folosi cardul de credit, paypal sau paysafe pentru a achiziționa coins, procesul este destul de facil și ușor de înțeles. În concluzie, dacă nu vă deranjează să plătiți pentru câteva coins, puteți comunica cu femei mature și cu experiență sau cu bărbați interesați de acest gen de femei pe site-ul Milffinder.com.

Milffinder Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Tudor, 27 de ani

Dacă îți plac femeile mai experimentate, cel mai mare succes îl ai pe un site de genul acesta. Ce mi-a plăcut cel mai mult e că nu riști nimic. În același timp nu pot să zic nici că e prea diferit de alte site-uri care au același profil. Depinde de gusturi până la urmă.

DA 0 NU 0
Monica, 53 de ani

Am intrat pe Milffinder.com mai mult de curiozitate. Mi-a plăcut ideea că există un site pentru femeile mature și cu experiență. La vârsta mea prefer ca lucrurile să fie clare, și să cunosc bărbați care chiar asta vor, ceea ce am eu de oferit.

DA 0 NU 0
George, 22 de ani

Prima dată când am intrat pe site am primit multe mesaje, dar nu îmi pot da seama dacă toate profilele sunt reale sau nu. Parcă totuși mi-au scris prea multe tipe mișto. Nu am putut continua discuția cu ele pentru că nu am putut atunci să cumpăr credite. O să mai încerc, site-ul chiar pare interesant.

DA 1 NU 0
Liviu, 32 de ani

Eu știu că în viața de zi cu zi e greu să-i spui unei femei că o apreciezi tocmai pentru maturitatea și experiența ei. Acest lucru e simplu pe Milffinder.com pentru că toată lumea știe clar despre ce e vorba. Eu recomand site-ul tuturor celor care vor ceva mai deosebit. Chiar merită, fără discuție! Și unele profile sunt super, m-aș putea îndrăgosti aici!

DA 2 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro