Site-ul de matrimoniale Simpatie

Lust.net
1.
Lust.net
Lust.net
  • Platformă de divertisment pentru adulţi
  • Discuţii în timp real
  • Conversaţii discrete şi private
21+
vârsta ideală
9 410 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

Simpatie Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
2,0/10
100 000+ / 18+
Simpatie

Utilizare și caracteristici site: 3,5/10

Siguranța datelor: 5/10

Informații și claritate profil: 3/10

Potențialul de găsire a unui partener: 3/10

Suport pentru clienți: 5/10

Preț: 6/10

Simpatie Recenzii complete, păreri și experiențe

Promisiuni (neîmplinite) pentru utilizatori

Site-ul de matrimoniale Simpatie.ro promite o înregistrare rapidă și acces la o bază de date impresionantă de utilizatori. Chiar și fără a fi logat în site sau membru înregistrat poți vedea profiluri ale utilizatorilor. Site-ul a fost lansat în anul 2005 și pare actualizat la zi, dacă ar fi să analizăm cum arată prima pagină și paginile de profil. Mai mult decât atât site-ul arată câți utilizatori online sunt la acel moment (1209 utilizatori online acum) precum și care sunt sărbătoriții zilei. În cazul în care veți vrea să-i contactați pe oricare dintre utilizatorii care par a fi online folosind oricare dintre facilitățile oferite de site-ul Simpatie.ro, veți avea surpriza să primiți un mesaj care menționează ca utilizatorul nu este online sau nu dorește să fie contactat. Acest lucru înseamnă că, în ciuda faptului că site-ul de matrimoniale Simpatie.ro promite chat cu utilizatorii chiar și fără să-ți deschizi un cont pe site, nu vei putea face asta, oricât ai încerca.

La fiecare profil de utilizator site-ul Simpatie.ro oferă, în teorie, și informații despre data ultimei activități a utilizatorului. Dacă veți încerca mai multe profiluri veți observa că, deși toate informațiile sunt publice, data ultimei autentificări în site este ascunsă.

Înregistrarea pe site-ul de matrimoniale Simpatie.ro

Flirt, aventuri fierbinți, relații ocazionale și chat, dar și relații serioase, asta este ceea ce proprietarii site-ului Simpatie.ro vor să crezi că vei găsi pe site.

Totul pare transparent și atrăgător iar opțiunile de interacționare cu ceilalți utilizatori sunt chiar interesante. Dar în realitate, dacă veți încerca înregistrarea pe site-ul Simpatie.ro veți avea o serie de surprize neplăcute.

Pentru a deveni membru, site-ul va solicita un nume de utilizator, o parolă și o adresă de e-mail. După ce veți completa formularul simplu de înregistrare veți primi un mail la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o, dar un mail în care nu este niciun link pentru activarea contului sau orice detaliu despre site. Mail-ul vine de la adresa webmaster@simpatie.ro și are subiectul Validare adresa de email. Textul este nimic mai mult decât: Bună ziua! Acest mesaj este pentru a verifica adresa dvs. de email. Mulțumim.

Dacă veți încerca să accesați site-ul după acest pas, vi se va solicita să trimiteți un SMS cu textul SIMPATIE la numărul 7505. Veți fi notificați că prețul SMS-ului este de 6 euro în rețelele de telefonie mobilă, dar atunci când veți trimite SMS-ul veți afla că prețul real este 6.1 euro +TVA. Dacă credeți că acum sunteți gata să vă bucurați de simpatie pe site-ul Simpatie.ro, urmează încă o surpriză neplăcută. Atunci când veți încerca să vă autentificați cu adresa de e-mail, veți primi un mesaj că ea nu există în baza de date și același lucru se va întâmpla dacă veți folosi numele de utilizator și parola. Recuperarea parolei este imposibilă pentru că adresa de e-mail nu vă este recunoscută.

Simpatie Pro și Contra

Avantaje

Nu există avantaje

Dezavantaje

Site-ul e o fraudă
Nu există cont gratuit pe Simpatie, se solicită un SMS de 6.1 euro +TVA

Simpatie pentru utilizatori

Avantaje

Niciun avantaj
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Simpatie

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Din păcate, la momentul acesta, site-ul de matrimoniale și flirt Simpatie.ro este doar un instrument de făcut bani pentru proprietarii săi. Nu veți primi absolut nimic de contravaloarea banilor pe care îi veți plăti pentru SMS și, mai mult decât atât, dacă aveți nevoie de ajutor sau suport pentru clienți, veți vedea că aveți la dispoziție doar o adresă de e-mail (webmaster@3x.ro) la care nu răspunde nimeni.
Nu recomandăm site-ul Simpatie.ro, este o fraudă. Crezând că veți găsi un flirt fierbinte aici veți rămâne doar cu o gaură în buget. La o simplă căutare pe net veți găsi numeroase plângeri precum și persoane nemulțumite, cu diferite experiențe neplăcute pe site-ul Simpatie.ro. Fie că au reușit sau nu să acceseze contul, părerea generală este că site-ul Simpatie.ro e o fraudă și banii s-au pierdut degeaba, conturile de pe site fiind toate false.
Dacă vă aflați în căutare de o relație ocazională sau doar un flirt, trebuie să știți că există multe alte site-uri care ar putea fi potrivite pentru dvs, Simpatie.ro vă vrea doar banii și nu vă va oferi nimic în schimbul lor. Total nerecomandat și de evitat!

Simpatie Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (6)
Recenzii pozitive (2)
Recenzii negative (4)
EU

Siteul este foarte peste mana, nu sunt criterii amanuntite de cautare, si multe altele.... de cand a fost facut cred ca a ramas lafel, fara nici o imbunatatire tipic 2005... Siteul functioneaza, intradevar trebui platiti acei 6 euro, problema e ca peste 80% din profilele de femei sunt fake!!!!

DA 7 NU 0
Fara nume

De mai bine de 6 luni nu am mai putut sa intru in cont si totuși vad ca apar online și apar prieteni. E ilegal sa vorbiti in numele meu. Va rog sa remediați situația!

DA 2 NU 1
Lili, 43 de ani

Am dat banii degeaba, nu am putut să folosesc site-ul. E incredibil că se pot da asemenea țepe în zilele noastre.

DA 15 NU 0
Mirel, 28 de ani

Îmi aduceam aminte că am intrat pe site acum câțiva ani și era ok, dar se pare că m-am înșelat. Am dat SMS-ul și site-ul tot nu merge, nu poți face nimic pe el.

DA 32 NU 1
Ionuț, 31 de ani

M-au atras pozele și am zis că e un site chiar mișto dacă nu cauți o relație serioasă. Pozele sunt probabil furate de pe net, am fost păcălit grav.

DA 21 NU 0
Elena, 22 de ani

Mi-am luat și eu țeapă, îmi pare rău că nu am căutat înainte pe net să văd părerile altora înainte să dau banii. Sper să-i reclame cineva să se potolească cu mizeria asta.

DA 25 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro