Site-ul de matrimonial Cuplari

Lust.net
1.
Lust.net
Lust.net
  • Platformă de divertisment pentru adulţi
  • Discuţii în timp real
  • Conversaţii discrete şi private
21+
vârsta ideală
9 410 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
3.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri

Cuplari Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
4,9/10
64 000+ / 23+
Cuplari

Utilizare și caracteristici site: 5,4/10

Siguranța datelor: 4,4/10

Informații și claritate profil: 5,4/10

Potențialul de găsire a unui partener: 5/10

Suport pentru clienți: 4,4/10

Preț: 4,8/10

Cuplari Recenzii complete, păreri și experiențe

Site de matrimoniale pentru cei care vor să se cupleze

Un site înființat în anul 2006, Cuplari.ro este dedicat celor care vor să își găsească perechea online, oriunde s-ar afla în România. Cuplari.ro vă oferă posibilitatea de a vă crea un profil original, care să vă ajute în mod real să cunoașteți oameni care să vă placă. Fie că sunteți în căutarea unui partener de viață sau doar a unui prieten bun, site-ul de matrimoniale Cuplari.ro vă poate ajuta.

Înregistrare cu Facebook sau nume de utilizator și parolă

E simplu să vă înregistrați pe site-ul de matrimoniale online Cuplări.ro. Site-ul oferă opțiunea de a vă înregistra cu contul de Facebook, astfel încât nu veți pierde timp deloc. Dacă nu doriți înregistrarea cu contul de Facebook, este necesar să completați un formular în care trebuie să introduceți adresa de e-mail, un nume de utilizator și parola, precum și alte informații ca numele complet, țara de reședință și orașul. Pentru ca înregistrarea să fie completă, trebuie să bifați și căsuța unde scrie că sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului.

Pentru a vă bucura de avantajele site-ului, trebuie să validați contul dând click pe linkul pe care îl veți primi pe e-mail. Validarea contului prin e-mail înseamnă că este esențial să completați formularul cu o adresă de e-mail validă, la care aveți acces. La pasul următor, va fi nevoie să scrieți o scurtă descriere și să urcați o poză.

Cuplari VIP pentru acces nelimitat

Site-ul de matrimoniale Cuplari.ro poate fi folosit doar cu un cont gratuit de membru. Totuși, dacă vreți să aveți acces nelimitat la site și la toate opțiunile pe care acesta le oferă, un cont VIP este recomandat. Contul VIP costă doar 3 euro pe lună și plata se poate face foarte simplu printr-un SMS la numărul 1570 cu textul PAD. Contul VIP pentru 180 de zile costă doar 18 euro și poate fi achitat cu cardul sau prin intermediul PayPal. Există o serie de beneficii la accesarea contului VIP precum mesaje nelimitate, prioritate la căutări și posibilitatea de a trimite cadouri virtuale.

Cuplari Caracteristici

Chat

În secțiunea de chat veți avea acces să răspundeți la postări sau să creați postări noi după ce pozele dvs. vor fi validate.

Forum

În secțiunea de forum puteți discuta cu membrii înregistrați despre lucrurile care vă interesează sau vă fac plăcere.

Adaugă un sondaj

E simplu să aflați ce cred ceilalți utilizatori de pe site-ul de matrimoniale Cuplari.ro despre lucrurile care vă interesează, tot ce trebuie să faceți este să adăugați un sondaj.

Căutare

Există posibilitatea să căutați un utilizator după numele pe care îl folosește pe site, dar și după locație, vârstă și alte criterii. Puteți vedea utilizatorii care lucrează într-un anumit domeniu de activitate sau au un nivel de studii dorit de dvs.

Cereri de prietenie

Cea mai simplă modalitate să intrați în legătură cu persoanele care au un profil atrăgător este să le cereți prietenia. În profilul contului gratuit de pe site-ul de matrimoniale Cuplari.ro puteți vedea cine v-a cerut prietenia.

Useri favoriți

În profilul personal de pe site-ul Cuplari.ro aveți acces la lista cu persoanele care v-au adăugat la favoriți dar și cu utilizatorii pe care dumneavoastră i-ați adăugat în lista de favoriți. Acest lucru facilitează contactul cu persoane care deja vă consideră profilul interesant.

Cuplari Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Mesaje în masă
Acces la setările de intimitate
Vezi cine te are la favoriți
Prioritate în rezultatele căutării

Cuplari VIP 1 lună

3,00€

Mesaje în masă
Acces la setările de intimitate
Vezi cine te are la favoriți
Prioritate în rezultatele căutării

Cuplari VIP 180 zile

3,00€ (pe lună)

Mesaje în masă
Acces la setările de intimitate
Vezi cine te are la favoriți
Prioritate în rezultatele căutării

Cuplari Pro și Contra

Avantaje

Utilizatori de peste tot din țară
Acces facil cu contul de Facebook
Posibilitatea de a discuta pe forum și chat
Căutare după multiple criterii

Dezavantaje

Nu toți utilizatorii site-ului de matrimoniale au poză la profil
Site-ul nu are un design foarte modern
Anumite facilități sunt disponibile doar pentru membrii VIP

Cuplari pentru utilizatori

Avantaje

Simplu de utilizat, chiar și cu contul de Facebook
Chat și forum pentru o mai bună cunoaștere
Căutare simplificată
Screenshot

În cele din urmă, opinia mea cu privire la Cuplari

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Site-ul Cuplari.ro are o istorie de mai bine de zece ani pe piața de matrimoniale online din România. Site-ul pare dedicat să asigure siguranța și confortul membrilor utilizați, astfel încât vă puteți înregistra și intra în contact cu alte persoane fără teama că cineva se va folosi de datele dvs. personale. Facilitățile de chat și forum sunt interesante pentru cei care vor să cunoască oameni noi, dar și pentru cei care doresc să socializeze sau să-și facă prieteni. Puteți cunoaște persoane doar din zona geografică în care vă aflați sau din toată țara. Părerea mea este că site-ul Cuplari.ro are multe de oferit și merită testat.

Cuplari Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (5)
Recenzii pozitive (4)
Recenzii negative (1)
alex

un site in care iti poti gasi un partener foarte usor. Nu stiu de ce altii se inscriu pe alte site-uri in care nu prea poti sa trimiti mesaje fara abonament. Recomand.

DA 0 NU 0
Luminița, 26 de ani

Nu sunt de mult timp pe site, dar îmi place mult și intru aproape zilnic. Cel mai mult îmi place să stau pe chat sau pe forum, sunt multe persoane interesante aici. Nu am luat contul VIP, dar merită și cred că voi face asta în curând.

DA 1 NU 0
Lorena, 38 de ani

Am auzit de Cuplari.ro de la o prietenă și am zis să încerc și eu. Sunt mutată recent într-un oraș nou cu muncă și chiar aveam chef de ceva socializare, nu neapărat să mă cuplez. Dar dacă s-ar întâmpla asta, nu aș zice nu!

DA 7 NU 4
Simona, 32 de ani

M-am logat ușor cu contul de Facebook și am găsit aici multe persoane interesante și cu chef de vorbă. Nu pot spune că sunt aproape să-mi găsesc marea dragoste, dar nici nu am intrat regulat.

DA 7 NU 6
Reli, 29 de ani

Îmi place Cuplari.ro pentru că nu e strict pentru cuplări, chiar dacă numele asta spune. Aici poți scrie pe forum și să vorbești cu oameni, fără să te vezi musai cu ei. E super pentru socializare.

DA 11 NU 6

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro