Intalniriamoroase.ro

Flirturilocale.com
1.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
flirt.com
2.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri
Erotic-flirt
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri

Intalniriamoroase.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
4,7/10
1 700 000+ / 30+
Intalniriamoroase.ro

Utilizare și caracteristici site: 5,3/10

Siguranța datelor: 4,5/10

Informații și claritate profil: 4,8/10

Potențialul de găsire a unui partener: 4,8/10

Suport pentru clienți: 4,3/10

Preț: 4,5/10

Intalniriamoroase.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

Site pentru chat ocazional și flirt fierbinte

Vă doriți să cunoașteți pe cineva pentru un flirt fierbinte, pentru momente de pasiune online? Sau poate doar doriți să discutați cu cineva care chiar vă înțelege din când în când? Site-ul Intalniriamoroase.ro vă promite chiar aceste lucruri. Contact garantat cu persoane cu care puteți discuta după pofta inimi sau cu care puteți flirta fără teama de a fi descoperit. Site-ul mai promite și comunicare sub protecția anonimatului, și toți știm că acest lucru este foarte important când vine vorba despre relații în afara relației oficiale sau a căsătoriei. De pe prima pagină, site-ul de matrimoniale Intalniriamoroase.ro vă invită printr-un banner de tip pop up să vă înregistrați complet anonim pentru a cunoaște femei și bărbați reali care locuiesc chiar în zona dvs.

Înregistrarea este gratuită pe Intalniriamoroase.ro

Cu peste 1.690.000 de utilizatori înregistrați (după cum putem citi pe prima pagină), site-ul Intalniriamoroase.ro pare chiar interesant pentru cei care vor să simtă fiorul pasiunii online. Și ținând cont de faptul că nu trebuie să băgați mâna după portofel pentru a face înregistrarea fiindcă e total gratuită, merită să mergem la pasul următor și să vedem cât de facilă este deschiderea unui cont de membru gratuit. Site-ul care spune despre el că este “cel mai mare secret al internetului” promite o înregistrare în nu mai mult de 1 minut. Ce trebuie menționat încă de la început este că făcând click pe butonul de Continuă de pe prima pagină, înseamnă că vă dați acordul cu folosirea site-ului așa cum este ea descrisă în Termenii și Condițiile afișate. Puteți citi mai multe detalii despre acestea în pagina dedicată. Aveți nevoie de o adresă de email validă, și înregistrarea gratuită poate începe. Imediat după introducerea adresei de email și click pe butonul Continuă sunteți redirecționat într-o pagină a site-ului unde sunteți invitat să activați profilul prin click pe linkul de activa din mail.

Informațiile personale sunt necesare pentru accesarea site-ului

Apreciem sau nu un site de matrimoniale sau orice platformă de socializare și comunicare în funcție nu numai de numărul membrilor, dar și în funcție de cât de complete sunt profilele utilizatorilor. Astfel încât un site precum Intalniriamoroase.ro nu poate fi decât de apreciat atunci când impune completarea unor date personale esențiale înainte de a permite accesul la facilitățile site-ului. Printre datele pe care trebuie să le completați sunt data nașterii, genul, ce căutați, regiunea, orașul, dar și o scurtă descriere. Formularul continuă pe încă 4 pagini, dar după prima pagină aveți opțiunea de a sări peste alți pași dacă sunteți curioși să utilizați deja facilitățile site-ului.

Intalniriamoroase.ro Caracteristici

Profilul meu

Secțiunea de profilul utilizatorului de pe site-ul Intalniriamoroase.ro este foarte amplă. Aici puteți adăuga informații precum zodie, orientare sexuală, înălțime, greutate și culoarea ochilor. Fotografia de profil, precum și descrierea pot fi modificate sau actualizate în această secțiune.

Setări profil

Aceasta este poate zona cea mai importantă a site-ului din punct de vedere al confidențialității. Dacă pentru dvs. e important să nu primiți notificări pe adresa de email de la birou sau cea personală atunci când vă contactează cineva pe site, de aici puteți seta notificările, statusul și cine vă poate contacta.

Mesaje

Probabil că nu există nici un site de matrimoniale care să nu aibă implementată o facilitate care să permită comunicarea între membrii înregistrați. Pe site-ul Intalniriamoroase.ro aveți atât o secțiune de chat, precum și una de mesaje în interiorul zonei de chat.

Vizitatori de profil

Vreți să vedeți cine sunt cei interesați de profilul dvs.? Tot ce trebuie să faceți este să mergeți în pagina de vizitatori de profil și, dacă aveți cont VIP puteți vedea clar cine sunt cei care v-au vizitat pagina personală de pe site.

Cine mă vrea

Acum nu trebuie să vă mai gândiți dacă o persoană pe care ați cunoscut-o pe site-ul Intalniriamoroase.ro vă place sau nu. Știți clar lucrul acesta dacă vizitați secțiunea Cine mă vrea din site.

Potrivirea perfectă

Un lucru pe care toți ni-l dorim, indiferent de tipul de relație care ne interesează este un partener cu care să ne potrivim perfect. Iar jocul Potrivirea Perfectă tocmai pentru acest lucru a fost conceput. Jocul prezintă o poză, cu un nume de utilizator, vârstă și descrierea profilului în partea de jos a paginii. Și aveți posibilitatea de a da like sau dislike profilului respectiv. În același timp, există și opțiunea de a raporta profilul respectiv, de a-l adăuga la Lista fierbinte și de Chat.

Rezultate potrivirea perfectă

Aveți întotdeauna la îndemână profilurile cu care v-ați potrivit perfect atunci când ați jucat jocul despre care tocmai am vorbit. Acest lucru este la îndemână dacă doriți să contactați doar persoanele despre care știți sigur că v-au plăcut și ele la rândul lor.

Intalniriamoroase.ro Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Contact cu 30 utilizatori noi pe zi
Aprecierea a 40 de profile zilnic
Căutarea după criterii avansate
Acces la toate profilurile

VIP - 1 luna

49,00 L

VIP

VIP - 3 luni

39,50 L (pe lună)

VIP

VIP - 6 luni

29,50 L (pe lună)

VIP

Intalniriamoroase.ro Pro și Contra

Avantaje

Posibilitatea de a vedea profiluri ale persoanelor din apropiere
Jocul Potrivirea Perfectă
Adăugarea favoriților în Lista Fierbinte

Dezavantaje

Mesajele se pot trimite doar contra cost pentru membrii bărbați
Contul VIP are costuri destul de ridicate pe 1 lună
Nu se pot vedea profilele care v-au accesat pagina fără cont VIP

Intalniriamoroase.ro pentru utilizatori

Avantaje

Profile cu poze și informații complete
Opțiuni de comunicare interesante
Rezultatele jocului Potrivirea Perfectă
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Intalniriamoroase.ro

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Cel mai bine secret al internetului! Acesta este site-ul Intalniriamoroase.ro, un site de matrimoniale dedicat celor interesați de relații intime sau flirt fierbinte cu membrii cu interese asemănătoare. Site-ul este gratuit pentru femei care primesc automat opțiunea de cont VIP, dar bărbații beneficiază doar de câteva credite pe care le pot consuma pentru a trimite mesaje. Când creditele s-au terminat, pentru a continua comunicarea trebuie upgradat abonamentul la un cont VIP. Acest abonament se poate plăti pe o săptămână, o lună sau diferite perioade de până la un an, prin card de credit. Site-ul Intalniriamoroase.ro merită înregistrarea, mai ales dacă sunteți pasionat de flirt fierbinte sau chat ocazional.

Intalniriamoroase.ro Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Luiza, 32 de ani

Multe dintre profilurile pe care le-am văzut la început pe site arată parcă prea bine pentru a fi adevărate. Adevărul este că site-ul pare pe bune, unele femei mi-au răspuns, altele probabil nu m-au considerat suficient de interesant. E bine și că sunt multe informații despre persoanele la care te uiți, îți poți face o idee.

DA 0 NU 0
Linda, 47 de ani

Eu chiar recomand site-ul Intalniriamoroase.ro din toate punctele de vedere. Site-ul nu e deloc greu de folosit, are toate facilitățile pe care mi le-aș putea dori și chiar nu ai cum să te plictisești aici. Intru frecvent și îmi place mult jocul Potrivirea Perfectă.

DA 0 NU 0
Ioana, 37 de ani

Sunt căsătorită de multă vreme, dar sunt într-o relație în care doar ne creștem copiii împreună, dar nu există nici pasiune, nici prea mult sex. Aveam nevoie să mă simt femeie din nou, dar nu sunt pregătită să-l înșel pe soțul meu. Aici pot flirta cu alți bărbați fără să mă simt prea vinovată.

DA 0 NU 0
Corina, 22 de ani

Lucrul care mi-a plăcut încă de la început este că nu e nevoie să dai nici un ban dacă ești femeie. Am avut acces la toate secțiunile site-ului fără să plătesc, dar știam că bărbații trebuie să dea bani. Acest lucru mi-a dat impresia de seriozitate. Dacă trebuie să plătească să trimită mesaje, probabil bărbații sunt mai serioși aici.

DA 0 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro