Romaniaerotica.ro

flirt.com
1.
flirt.com
flirt.com
  • Membri interesați de flirt fierbinte
  • Posibilitatea de upgrate pentru extra facilități
  • Distribuire foto și video în chat
21+
vârsta ideală
9 300 000+
membri
Flirturilocale.com
2.
Flirturilocale.com
Flirturilocale.com
  • Profilurile sunt parțial fictive
  • Site optimizat pentru tablete și telefoane mobile
30+
vârsta ideală
50 000+
membri
Erotic-flirt
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
  • Orientat către flirt și aventuri
  • Echipă de asistență dedicată, non-stop
  • Identitate verificată pentru profilurile feminine
20+
vârsta ideală
279 000+
membri

Romaniaerotica.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro
Evaluare generală
4,7/10
1 800 000+ / 30+
Romaniaerotica.ro

Utilizare și caracteristici site: 4,8/10

Siguranța datelor: 5/10

Informații și claritate profil: 4,8/10

Potențialul de găsire a unui partener: 4,8/10

Suport pentru clienți: 4,5/10

Preț: 4,5/10

Romaniaerotica.ro Recenzii complete, păreri și experiențe

Pentru un plus de erotism, Romaniaerotica.ro!

Poate vă doriți un plus de erotism în relația dumneavoastră. Sau poate că visați la un partener care să fie deschis fanteziilor dvs. Sau poate pur și simplu vreți să flirtați cu cineva ca atunci când aveați 20 de ani! Oricare ar fi situația, site-ul de matrimoniale Romaniaerotica.ro vă poate ajuta să vă îndepliniți dorințele! Site-ul oferă conținut și poze pentru utilizatorii interesați de chat ocazional, dar și de flirt fierbinte, așa cum se menționează încă de pe prima pagină. Și de aici până la o întâlnire față în față cu partenerul potrivit nu mai e decât un pas!

Este complet gratuit să vă faceți cont pe Romaniaerotica.ro

Formularul de înregistrare de pe prima pagină este simplu de completat și intuitiv. Ca să nu mai vorbim de butonul pe care scrie Continuă care clipește ca o invitație nerostită! După cum sugerează designul, înregistrarea gratuită are 3 pași. La primul pas, trebuie doar să alegeți sexul dvs. – femeie sau bărbat. La pasul următor sunteți invitat să spune dacă sunteți în căutare de femeie sau bărbat. Alegeți semnul potrivit și apăsați butonul Continuă. Nu mai rămâne decât să introduceți și o adresă de email validă la care să aveți acces pentru a finaliza procesul de înscriere. Țineți cont de faptul că atunci când apăsați butonul după al treilea pas sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre acestea, puteți accesa secțiunea dedicată de pe site care este accesibilă și de pe prima pagină. Validați profilul dând click pe linkul primit pe adresa de email și continuați să completați datele esențiale din pagina personală pentru a avea acces la facilitățile site-ului.

Contul VIP oferă accesul nerestricționat la facilități de interacțiune cu membrii

Contul gratuit de membru pe site-ul de matrimoniale Romaniaerotica.ro oferă accesul la anumite serviciile, dar pentru a vă bucura de toate facilitățile site-ului, va fi necesar să optați pentru contul VIP. Ușor de achiziționat atât cu plata prin SMS, cât și cu cardul de credit, contul VIP vă dă posibilitate să contactați 30 de membrii noi în fiecare zi, de a evalua 40 de profile zilnic, de a răspunde și trimite mesaje și de a vedea cine v-a adăugat la list fierbinte, dar și cine v-a vizualizat profilul. E mai simplu să fiți la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site cu contul VIP și prețurile sunt de 17 lei pentru o săptămână de acces, sau între 24.90 și 49.90 lei pentru o lună de acces (prețul depinde de perioada contractuală pentru care se face achiziția. Abonamentul pe 1 lună costă 49.90 lei, dar la plata unui abonament pe 12 luni veți plăti doar 24.90 lei pe lună).

Romaniaerotica.ro Caracteristici

Profilul meu

E important să aveți control asupra paginii personale de pe orice site de matrimoniale și exact acest lucru este oferit în secțiunea Profilul meu de pe Romaniaerotica.ro. Aici puteți edita informații personale, puteți modifica poza și puteți da mai multe detalii despre dvs. decât ați făcut la înregistrarea pe site.

Mesaje

Posibilitatea de a comunica cu alți membri înregistrați pe site este esențială pentru orice site de matrimoniale. Site-ul Romaniaerotica.ro oferă posibilitatea de a schimba mesaje cu persoanele care vă interesează în secțiunea de chat. Tot aici veți găsi și mesajele de la site și de la administratorii site-ului.

Vizitatori de profil

Aveți nevoie de un cont de membru VIP dacă vreți să vedeți care sunt membrii înregistrați care v-au vizualizat profilului. Totuși, chiar și fără un cont VIP puteți vedea numele de utilizator și vârsta celor care au trecut prin pagina dvs.

Cine mă vrea

Lucrurile ar fi atât de simple dacă persoanele care ne vor ne-ar declara acest lucru pur și simplu, încă din momentul în care ne-am cunoscut! Aceasta este una dintre facilitățile de pe site-ul Romaniaerotica.ro pe care cu siguranță o veți aprecia.

Potrivirea perfectă

Un joc interesant care vă permite să vă găsiți partenerul perfect apreciind pozele a 40 de persoane pe zi (disponibil cu contul VIP). Fiecare poză de profil va fi însoțită de o descriere și date personale (în josul paginii) și aveți opțiunea să spuneți că vă place profilul sau că nu vă place. De asemenea, există și opțiunile de chat cu profilul respectiv, dar și de adăugare la Lista fierbinte și de raportare.

Rezultate potrivirea perfectă

Vreți să aflați cine v-a plăcut dintre cei cărora le-ați dat like atunci când ați jucat Potrivirea Perfectă! Atunci trebuie să mergeți în secțiunea de Rezultate potrivirea perfectă și veți găsi profilele care v-au răspuns cu aceeași monedă la like!

Lista fierbinte

Cineva e fierbinte, fierbinte, fierbinte! În această secțiune puteți vedea cine consideră că sunteți atrăgător, dar puteți și adăuga profilele pe care dvs. le considerați atrăgătoare!

Romaniaerotica.ro Prețuri abonament VIP

Contul gratuit

Contact cu 30 utilizatori noi pe zi
Aprecierea a 40 de profile zilnic
Căutarea după criterii avansate
Prezentarea generală a utilizatorilor înregistrați

VIP - 1 luna

49,00 L

VIP

VIP - 3 luni

39,50 L (pe lună)

VIP

VIP - 6 luni

29,50 L (pe lună)

VIP

Romaniaerotica.ro Pro și Contra

Avantaje

Facilități interesante de interacțiune cu alți membrii
Profile complete și cu poze la rezoluție bună
Contact direct garantat

Dezavantaje

Necesitatea achiziționării unui cont VIP pentru mesaje nelimitate
Limitarea profilelor noi pe care le puteți evalua zilnic
Costuri relativ mari pentru 1 lună de abonament VIP

Romaniaerotica.ro pentru utilizatori

Avantaje

Jocul Potrivirea Perfectă cu rezultate în secțiune separată
Afișarea de membrii noi în secțiune aparte
Secțiune cu persoane din apropiere
Screenshot

În cele din urmă, recenzia mea despre Romaniaerotica.ro

redactor
Eliska Kolarova
Redactor șef Lovino.ro

Romaniaerotica.ro este unul dintre site-urile de matrimoniale din România care se focusează pe conținut oferit strict adulților. Cu alte cuvinte, sunt șanse mari să vă simțiți bine și să vă placă aici dacă doriți să vă vedeți potențialul partener dezbrăcat chiar înainte de a începe comunicarea cu ele. Pozele sunt de calitate bună și profilele utilizatorilor sunt destul de complete, ceea ce e important pentru că dă senzația de siguranță utilizatorului. Site-ul are metode simple de plată pentru contul VIP, care vă permite accesul nerestricționat la facilitățile site-ului. Romaniaerotica.ro este un site care merită încercat, cu siguranță!

Romaniaerotica.ro Recenzii și experiențe de la utilizatori

Toate recenziile (4)
Recenzii pozitive (3)
Recenzii negative (1)
Flori, 21 de ani

Am încercat mai multe site-uri de matrimoniale și nici acesta nu e cu mult diferit de altele, singura chestie e că e axat mai mult pe sex și flirt. Dar, până la urmă fiecare știe de ce e interesat și intră acolo unde crede că găsește ceea ce caută. Până la urmă am rămas și eu și intru din când în când.

DA 0 NU 0
Bogdan, 44 de ani

De când deschizi site-ul pentru prima dată vezi profile interesante fără să fie nevoie să cauți prea mult. Îmi place mult că femeile de aici știu ce vor și că pot vedea poze sexy cu ele chiar înainte să ne salutăm. Asta mă face să fiu mult mai încrezător că voi ajunge să am o relație cu femeia pe care eu mi-o doresc!

DA 0 NU 0
Misu, 31 de ani

Faptul că au o echipă de asistență dedicată a însemnat mult pentru mine, parcă mi-a dat mai multă încredere să plătesc abonamentul VIP încă de la început. N-aș fi vrut să fiu în situația să dau banii și să nu beneficiez de servicii fiindcă site-ul nu merge. Dar aici totul a fost ok, sunt chiar mulțumit!

DA 0 NU 0
Alex, 46 de ani

Dacă ești în căutare de ceva fierbinte, dar fără complicații sau promisiuni, sau tot felul de lucruri care pot strica tot farmecul flirtului, ești în locul potrivit pe Romaniaerotica.ro! Aici am găsit persoane cu care mă înțeleg foarte bine, din toate punctele de vedere și chiar m-am întâlnit cu cineva de câteva ori. Recomand, e un site bun!

DA 0 NU 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro