Comparație siteuri de matrimoniale

Recenzii și experiențe de la utilizatori

Recenzii recente

Raluca

Ce am apreciat încă de la început când m-am înscris pe acest site de dating este calitatea membrilor. Pe alte site-uri, majoritatea bărbaților sunt interesați numai de sex și trimit mesaje dezgustătoare. Aici am avut pentru prima dată conversații de suflet cu bărbați din toată țara. Asta e foarte important pentru o femeie ca mine și tocmai din acest motiv voi continua să folosesc site-ul și facilitățile sale pe termen lung. Simt că aici îmi pot găsi pe cineva cu care să rezonez într-adevăr și să am o experiență pozitivă.

23. 7. 2019
DA 55 NU 7
Georgiana

Când le-am spus prietenilor că m-am înscris pe site-ul acesta de dating, toți au întrebat de ce Singles 50 și nu altul. Răspunsul, în opinia mea, e unul evident. Eu îmi doream să cunosc un bărbat matur și pe picioarele lui, independent financiar și care să știe ce vrea de la viață. Nu sunt interesată de tineri care vor doar să experimenteze, prefer pe cineva mai copt care este stabil din toate punctele de vedere, inclusiv emoțional. Am găsit pe acest site tot ce am căutat și chiar mai mult, aș putea spune, făcând o recenzie sumară. Facilitățile pentru membrii Premium sunt principalul beneficiu oferit de site, pe lângă faptul că nu se pot înscrie decât persoane peste 40 de ani.

24. 6. 2019
DA 40 NU 4
Maria

Cred că am intrat prima dată pe sentimente acum vreo 5 ani, după o relație cu năbădăi care s-a terminat repede. Atunci căutam pe cineva care să mă ajute să-mi revin și nu neapărat o relație de durată. Site-ul era fain încă de atunci, dar nu l-am folosit prea mult. Am fost așa surprinsă să văd câte facilități noi au dezvoltat între timp și pot spune că abia acum înțeleg și apreciez cu adevărat multe dintre ele. Îmi place mult mesageria care chiar face ca lucrurile să meargă repede dacă ai cunoscut pe cineva interesant, fără să fie nevoie să dai datele de contact, cum ar fi numărul de telefon. Alt detaliu important e că ai deplină libertate să te manifești în conformitate cu stilul tău. Eu prefer să folosesc facilitățile de navigare fără ca profilul meu să fie afișat ca fiind online. Cei care se ocupă de site au mereu grijă ca profilurile fake să dispară și toată lumea să fie politicoasă și civilizată. Sentimente, în opinia mea, e cel mai bun site de dating din România, și asta fără urmă de dubiu.

25. 5. 2019
DA 42 NU 3

Împărtășiți experiența dvs și altora

Utilizare și caracteristici site
Siguranța datelor
Informații și claritate profil
Potențialul de găsire a unui partener
Suport pentru clienți
Preț

Vă este de folos pagina?
Vă place conținutul?
2 0

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro