Cele mai bune site-uri în 2019

Selectează categoria
Ascunde
Cele mai bune site-uri matrimoniale
Cele mai bune site-uri matrimoniale
Site-uri de matrimoniale pentru gay
Site-uri de matrimoniale pentru gay

Cum funcționează site-urile de matrimoniale?

Vă doriți o relație adevărată bazată pe încredere reciprocă și respect, dar nu puteți găsi un partener potrivit? Este timpul să punem capăt dezamăgirilor și frustrării. Acum e momentul ideal de înregistrare pe un site pentru întâlniri online. Scăpați de prejudecăți și găsiți dragostea pe site-ul potrivit.

Trebuie să știi că persoanele de toate vârstele și statutele sociale caută relații online. Aceste site-uri au multe caracteristici pentru o cunoaștere mai rapidă, iar înregistrarea durează doar câteva minute. Nu crezi? Verifică chiar acum! Am pregătit pentru tine un ghid detaliat.

1.
Richmeetbeautiful
Richmeetbeautiful
 • Private Keys pentru a vedea conținut privat
 • Utilizatori cu un anumit nivel social și financiar
 • Anonimitatea garantată
2 000 000+
membri
23+
vârsta ideală
2.
Victoriamilan
Victoriamilan
 • Anonimitate și discreție garantată
 • Poze de profil blurate pentru siguranță
 • Utilizatori interesați de relații extraconjugale
5 000 000+
membri
21+
vârsta ideală
3.
Erotic-flirt
Erotic-flirt
 • Orientat către flirt și aventuri
 • Echipă de asistență dedicată, non-stop
 • Identitate verificată pentru profilurile feminine
279 000+
membri
20+
vârsta ideală
4.
Sentimente
Sentimente
 • Rată de succes mare
 • Orientat către relații serioase
 • Căutare după filtre complexe
1 750 000+
membri
18+
vârsta ideală
5.
Academic Singles
Academic Singles
 • Cea mai mare securitate
 • Înregistrare gratuită
 • Posibilitatea de a cunoaște persoane din toată lumea
240 000+
membri
27+
vârsta ideală
Recomanda
6.
Singles 50
Singles 50 Doar peste 40 ani
 • Găsiți partener de vârstă similară
 • Zece întâlniri garantate
 • 100% anonim
256 200+
membri
40+
vârsta ideală
7.
be2
be2
 • Nu este limitat doar la țara dvs
 • Chestionar structurat
 • Mediu plăcut și prietenos
776 000+
membri
20+
vârsta ideală

Cum alegem cel mai bun site de matrimoniale din România?

Suntem conștienți de faptul că este dificil să alegeți un site de matrimoniale din România unde nu veți investi în mod inutil energie și timp. Din acest motiv, am împărțit clar site-urile în opt categorii. Nu vă pierdeți timpul căutând pe internet despre site-urile de matrimoniale - aveți totul într-un singur loc. Am comparat site-urile individuale de matrimoniale pentru a putea găsi persoana potrivită pentru o relație din confortul casei dvs. și pentru a vă cunoaște reciproc cât mai curând posibil. Am trecut prin fiecare site și aplicație în parte și l-am clasificat cu atenție.

Folosind comparatorul de site-uri de matrimoniale din România este ușor să decizi care este site-ul potrivit pentru tine în funcție de ceea ce îți dorești. Aici vei găsi categorii de site-uri de matrimoniale din România precum matrimoniale pentru seniori, matrimoniale pentru lesbiene și gay, matrimoniale pentru sex și matrimoniale pentru o relație de lungă durată. Tot ce trebuie să faci este să arunci o privire la recenziile utilizatorilor înscriși pe site-ul care te interesează ca să vezi care a fost experiența lor în interacțiunea cu site-ul de matrimoniale din Romania.

Cum putem compara și cum luăm decizia?

Te întrebi cum comparăm site-urile individuale de matrimoniale din România? Am făcut treabă și ne-am înregistrat pe toate site-urile cu anunțuri matrimoniale gratis sau contra cost. Am testat ce presupune înscrierea și am explorat toate caracteristicile. Nu am lăsat nici o informație importantă deoparte despre modul în care site-ul ne-a impresionat. Și suntem fericiți să vă împărtășim rezultatele! Testarea este distractivă pentru noi și credem că va fi distractiv și pentru voi să citiți sugestiile noastre. Și cum evaluăm care sunt cele mai bune site-uri de matrimoniale din România? Foarte simplu: comparăm caracteristicile individuale care sunt fie gratuite, fie plătite.

Care sunt diferențele cele mai comune?

Fiecare site este original în felul său și vă oferă diverse beneficii și servicii. Ele diferă în ceea ce privește durata înregistrării, funcțiile VIP, atenția și serviciile de suport. Unele site-uri de matrimoniale sunt total gratuite, pentru altele trebuie să plătiți abonamentul de membru VIP sau Premium într-o singură tranșă sau în mod regulat. Citiți întotdeauna informațiile complete pe care le puteți găsi pe Lovino.ro

 • Modul Dating (anunțuri vs. sistem de potrivire)
 • Focus (flirt, socializare, relație serioasă)
 • Caracteristici (chat, știri, galerie foto, evaluări)
 • Restricții teritoriale - România sau internațional
 • Plătit sau gratuit
 • Suport pentru aplicații mobile
 • Focus pe orientarea sexuală
 • Statutul socio-economic
 • În funcție de vârstă - pentru vârstnici, pentru tineri etc.

Veți învăța cum să vă înregistrați, ce presupune calitatea de membru și cum să vă publicați fotografiile. În timp ce unele pagini necesită încărcarea unei fotografii de profil, altele nu insistă pe acest lucru.

Ce sunt site-urile de matrimoniale online?

S-ar putea să te întrebi de ce ar trebui să te înregistrezi. După completarea datelor inițiale și a chestionarului de personalitate, aveți o șansă să cunoașteți un partener. Veți găsi utilizatori din toate colțurile țării și nu veți ști cui să vă adresați prima dată. Dacă vă întrebați încă unde să vă înregistrați, nu este nimic mai ușor decât să vă uitați la comparație.

Ar trebui să luați în considerare o serie de criterii, cum ar fi tipul de relație pe care îl căutați sau ce așteptări aveți de la viitorul partener. În comparator, împărțim totul clar pe categorii individuale. Puteți folosi site-ul pentru cunoștințe serioase, flirt, seniori, matrimoniale, site-ul pentru homosexuali sau lesbiene.

Sunt gratuite?

Site-urile de matrimoniale sunt contra cost în cea mai mare parte. Dar nu vă descurajați. Cu abonamentul de membru VIP sau Premium plătit, puteți avea încredere că veți întâlni oameni care sunt serioși în legătură cu întâlnirile. Site-urile oferă de obicei un abonament lunar pentru a încerca. Dacă sunteți eligibil pentru aderare, îl puteți prelungi pentru câteva luni până la un an. Costurile nu sunt exagerate și cu siguranță nu vor interfera cu bugetul dvs. lunar. Mai mult decât atât, este o investiție care se va întoarce de mai multe ori: fie sub forma unui nou partener, fie prin flirt și socializare.

Este comun să plătești astăzi?

Răspunsul este da, în acest caz. Un procent ridicat de persoane care caută o nouă relație, prietenie sau flirt sunt conștiente că este nevoie de o investiție pentru a cunoaște persoane noi și de calitate. Astfel, își sporesc șansele de succes de a avea o întâlnire sau a cunoaște partenerul ideal. Site-urile plătite de matrimoniale verifică profilurile nou create și creează spațiu pentru comunicarea nelimitată pe serverele lor. Veți fi surprins de avantajele site-urilor plătite și de nivelul de asistență acordat clienților. Importantă este alegerea site-ului potrivit care vă va face să vă simțiți bine și să cunoașteți oameni cu aceeași atitudine față de viață.

Care sunt avantajele și dezavantajele site-urilor de matrimoniale gratuite?

Nu vrei să investești nici un leu în matrimoniale? Există site-uri de matrimoniale gratuite pentru tine. Veți găsi aici în special persoane care caută un flirt sau socializare. Practic toți utilizatorii de Internet vor accesa datele și fotografiile dvs., deoarece profilul dvs. este public. Veți găsi mai mulți utilizatori pe ele, dar în mod paradoxal, este mai puțin probabil să îi cunoașteți. Unii utilizatori preferă să socializeze în timpul liber. Cu toate acestea, dacă doriți o flirt sau o relație iubitoare, veți fi liberi să căutați acest lucru.

 • Adesea veți găsi profiluri anonime sau false
 • Utilizatori deseori nesiguri în legătură cu ce vor
 • Adesea, un nivel scăzut de interacțiune cu utilizatorul
 • În România, în special site-urile de anunțuri matrimoniale sunt gratuite

Care sunt avantajele și dezavantajele site-urilor de matrimoniale contra cost?

Sunt multe discuții pe Internet despre site-urile de matrimoniale plătite. Acestea dau naștere la neîncredere unora dintre cei interesați dar este important să analizați recenzii serioase astfel încât să puteți întâlni mai ușor parteneri serioși. Pe site-urile cu bani nu există practic niciun profil inactiv și fals. Nu în ultimul rând, membrii acestor site-uri pot alege partenerii potriviți pe baza unui test de personalitate. Pentru majoritatea abonamentelor contra cost, rețineți că plata se reînnoiește automat după terminarea perioadei de abonament și trebuie să contactați site-ul pentru a-l anula.

 • Test de personalitate cuprinzător pentru a asigura parteneri de calitate
 • Utilizatorii care plătesc au profiluri verificate, astfel încât seriozitatea le este garantată
 • Mai multe funcții (chat, setări de intimitate, filtre, căutare, potrivire)

Care sunt caracteristicile comune?

Fiecare site de matrimoniale are o serie de caracteristici unice. Suntem siguri că veți iubi site-urile de relații online imediat! Fără restricții, puteți să faceți schimb de mesaje cu alți utilizatori și să îi adăugați în lista prietenilor sau a persoanelor de contact favorite. Alți utilizatori pot evalua și exprima simpatia lor cu un like sau trimiterea de cadouri virtuale. Site-urile de matrimoniale de înaltă calitate vă pot recomanda un partener potrivit și vă pot ajuta să găsiți persoane din jurul dvs. În funcție de starea dvs. de spirit, puteți vizualiza alte profiluri și fotografii.

Care sunt caracteristicile Premium?

Niciun serviciu de matrimoniale nu este complet fără caracteristici Premium care aduc multe beneficii utilizatorilor. Cei care nu le plătesc riscă să rateze întâlnirea cu partenerul lor ideal. Caracteristicile Premium sunt ușor de activat și pot fi întrerupte oricând prin intermediul site-ului sau prin e-mail. Cu caracteristici Premium, puteți contacta alți utilizatori pentru a le vizualiza profilurile. Veți vedea cine vă place și cine vă trimite mesaje. Puteți discuta 24 de ore pe zi prin chat sau mesaje. Nu în ultimul rând, vă veți uita la vizitatorii dvs. și fotografiile lor.

Explicarea caracteristicilor Premium
Test de personalitate științific - Metoda de introducere

Acesta este un set de întrebări inițiale la care va trebui să răspundeți în timpul înregistrării. E bine să știți că, cu cât mai multe detalii dați despre dvs., cu atât mai ușor veți găsi pe cineva care are aceleași interese și valori.

Tehnologie inteligentă de potrivire - selectarea partenerilor corespunzători

Pe baza datelor oferite la înregistrare, facilitatea compară utilizatorii înregistrați și selectează cei mai potriviți candidați. De asemenea, puteți influența criteriile pentru selectarea partenerilor utilizând parametrii specifici.

Aprobarea manuală a profilului

Site-urile de matrimoniale care sunt contra cost își pot permite să angajeze o echipă de oameni care nu lucrează numai pe site în mod regulat, ci și verifică înregistrările și aprobarea profilurilor. Este cel mai bun mod de a obține un site numai cu utilizatori de calitate cu aceleași interese.

Reînnoirea automată a abonamentului de membru Premium

În mod normal, site-ul face extensia automată a abonamentului de membru. Este o practică obișnuită pentru a evita întreruperea serviciului către anumiți candidați. Trebuie să citiți termenii și condițiile în mod corespunzător. Renunțarea la abonamentul Premium sau VIP se poate face prin intermediul poștei, a faxului sau prin e-mail.

Matrimoniale online pentru toate vârstele

În zilele noastre devine tot mai dificil să cunoaștem oameni noi care să ne împărtășească stilul de viață. Mulți oameni nu au timp să iasă în societate sau sunt destul de timizi pentru a recurge la matrimoniale online. Cu toate acestea, site-urile de matrimoniale online sunt destinate persoanelor de toate vârstele și statutele sociale. Și nu este nimic complicat. Creați un cont de utilizator, completați un profil, încărcați cea mai bună fotografie și scrieți un text de prezentare despre dvs. Fiți activi și comunicați cu ceilalți. Trimiteți-le mai întâi un mesaj - dar aveți grijă să nu trimiteți la prea multe persoane o dată și apoi să vă fie dificil să alegeți.

Sunt în siguranță când accesez matrimoniale online?

S-ar putea să vă întrebați cât de sigur este să accesați site-uri de întâlniri online. Adevărul este că niciodată nu știți cu adevărat cine este de cealaltă parte a ecranului și dacă vă minte. Anonimatul mediului online adesea ispitește oamenii să joace un rol diferit de cel pe care îl au în viața de zi cu zi. În cel mai rău caz, aceștia intră în conflicte cu alți utilizatori. Din acest motiv, trebuie să menționăm că site-urile plătite pentru întâlniri sunt mai sigure decât cele gratuite pentru că, în general, persoanele de rea credință nu se înregistrează pentru că nu doresc să plătească nimic. Rețineți că este mai bine să nu dezvăluiți informații private și trebuie să spuneți cuiva în care aveți încredere dacă mergeți la întâlnire cu o persoană necunoscută.

La ce să fiu atent când aleg?
Activitatea de matrimoniale - Trafic (site-urile pe care le comparăm sunt cele mai vizitate)

Atunci când alegeți, ar trebui să acordați atenție câtorva parametri care vă vor aduce mai aproape de scopul dvs. final. Concentrați-vă pe informațiile care pot fi găsite pe web. Rețineți cât de mult trafic are site-ul și cât de mulți utilizatori are. Aceste informații se găsesc de obicei pe pagina principală a site-ului de matrimoniale. Numărul de utilizatori vă va spune ce șanse sunt să cunoașteți pe cineva compatibil. Raportul dintre utilizatorii de sex masculin și feminin este și el important.

Focus

Apoi, să aruncăm o privire și la focusul site-ului de matrimoniale. Desigur, este o pierdere de timp să vă înregistrați pe site-urile care se focusează pe flirt atunci când vă doriți o relație serioasă. Gândiți-vă dacă categoria dvs. de vârstă este bine reprezentată și dacă aveți cerințe speciale. În general, cele mai multe site-uri plătite sunt mai potrivite pentru găsirea unei relații serioase. În schimb, site-urile care sunt gratuite sunt, de obicei, locuri de întâlnire pentru utilizatorii care caută o un flirt sau socializare. Pe web, există, de asemenea, site-uri care se concentrează pe anumite grupuri, cum ar fi homosexualii sau lesbienele.

Cele mai bune site-uri matrimoniale
Cele mai bune site-uri matrimoniale
Site-uri de matrimoniale pentru gay
Site-uri de matrimoniale pentru gay
Site-uri de matrimoniale pentru seniori
Site-uri de matrimoniale pentru seniori
Site-uri de matrimoniale pentru lesbienee
Site-uri de matrimoniale pentru lesbienee
Site-uri de matrimoniale pentru sex
Site-uri de matrimoniale pentru sex
Site-uri de matrimoniale pentru flirt
Site-uri de matrimoniale pentru flirt
Site-uri de matrimoniale pentru relații serioase
Site-uri de matrimoniale pentru relații serioase
Site-uri de matrimoniale pentru aventuri extraconjugale
Site-uri de matrimoniale pentru aventuri extraconjugale
Comentarii și experiențele utilizatorilor

Nu în ultimul rând, găsiți și citiți experiența altor utilizatori. Ce spun oamenii în legătură cu întâlnirile online? Cât de mulțumiți sunt de caracteristicile, interfața site-ului și numărul de utilizatori? Fiți precaut dacă nu aveți experiență pe Internet. Dacă nu vedeți recenzii în diferite forumuri sau într-un articol din blog, probabil că nu are sens să vă înregistrați pe acel site de matrimoniale.

Ce celebrități s-au întâlnit online?

Site-urile de matrimoniale sunt utilizate și de celebrități faimoase. Și nu le este frică să facă public acest lucru. La urma urmei, sunt foarte ocupate și nu pot întâlni partenerul de vis în mod obișuit.

Adele

Adele a recunoscut că a folosit site-uri de matrimoniale încă din 2011 și așa devenit o nouă sursă de inspirație pentru mulți alți oameni. Ce poveste de dragoste trăiește Adele în prezent, poți vedea pe Instagram.

Zac Efron

Deși nu ați spune acest lucru despre actorul dvs. preferat, după ce a rupt relația cu prietena lui, Zac a decis să-și încerce norocul pe un site de matrimoniale online. Din păcate, nimeni nu credea că e chiar el și suspectau că e vorba de un profil fals.

Interese
Este un criteriu important în găsirea site-ul potrivit pentru a cunoaște un partener. Focusul poate fi de diferite tipuri. Să vedem împreună care sunt interesele comune.
În funcție de tipul relației pe care o cauți

Am putea sorta site-urile în mai multe categorii. Unele servesc pentru a găsi o relație serioasă (în special cele contra cost), altele pentru a găsi o relație mai liberă, o noapte de sex sau flirt (mai ales site-urile de matrimoniale gratuite). În mediul online, există și site-uri de matrimoniale care reunesc oameni cu interese și hobby-uri similare.

În funcție de vârstă

Unele site-uri se concentrează pe anumite categorii de vârstă. Puteți să întâlniți site-uri pentru tineri, pentru vârsta mijlocie sau pentru vârstnici. Dacă nu căutați un partener semnificativ mai în vârstă sau mai tânăr, aceste site-uri sunt potrivite pentru dvs. Site-urile cu restricții de vârstă sunt în mare parte plătite, iar site-urile de matrimoniale gratuite nu au o astfel de limită.

În funcție de statutul socio-economic

În acest caz, este un accent special pe care îl veți întâlni doar sporadic. Dacă este important să aveți un partener cu un nivel similar cu al dumneavoastră sau să aveți o educație similară și un nivel ridicat de trai, aceste site-uri sunt pentru dvs.

În funcție de zona geografică

Puteți filtra utilizatorii după locația lor pe majoritatea site-urilor de matrimoniale. Puteți să îi căutați după cartier sau oraș chiar în unele site-uri. Dar știați că există, de asemenea, site-uri internaționale de matrimoniale care te introduc oamenilor din Europa sau chiar de pe alte continente? Aceste site-uri web sunt cele mai des folosite de către femeile din România și străinii bogați.

Cele mai bune site-uri matrimoniale
Cele mai bune site-uri matrimoniale
Site-uri de matrimoniale pentru gay
Site-uri de matrimoniale pentru gay
Site-uri de matrimoniale pentru seniori
Site-uri de matrimoniale pentru seniori
Site-uri de matrimoniale pentru lesbienee
Site-uri de matrimoniale pentru lesbienee
Site-uri de matrimoniale pentru sex
Site-uri de matrimoniale pentru sex
Site-uri de matrimoniale pentru flirt
Site-uri de matrimoniale pentru flirt
Site-uri de matrimoniale pentru relații serioase
Site-uri de matrimoniale pentru relații serioase
Site-uri de matrimoniale pentru aventuri extraconjugale
Site-uri de matrimoniale pentru aventuri extraconjugale

Parametru Academic Singles Singles 50 be2 Sentimente Matrimoniale
Recomandare Recomandări editoriale Pentru utilizatorii de 40+ ani Test personalitate Facilități multiple și variate Facilități exprimare liberă
Tip de relație Relație serioasă Relație serioasă Relație serioasă Relație serioasă Socializare
Tehnologie inteligentă de căutare a partenerului Da Da Da Da Da
Aprobarea manuală a profilului Da Da Da Da Da
Profil public Nu Nu Nu Nu Da, opțional
Număr de utilizatori 24 de mii 256 de mii 776 mii 1.7 milioane 200 de mii
Raportul dintre femei și bărbați 49% 51% 49% 51% 43% 57% 41% 59% 49% 51%
Status relație Necăsătorit Necăsătorit Necăsătorit Necăsătorit Necăsătorit
Aplicație mobilă Da Da Da Da Da
Suport pentru clienți E-mail E-mail E-mail E-mail E-mail
Abonament plătit 1, 3, 6 1, 3, 6 1, 3, 6 1, 3, 6 -
Cel mai mic abonament posibil 60 L 60 L 60 L 5 L -
Reînnoirea automată a abonamentului Da Da Da Da Nu
Beneficiile pentru membrii Premium Fotografii clare și vizibile
Vezi vizitatorii tăi
Primirea și trimiterea mesajelor
Adaugă contactul la favorite
Vizualizare imagini clare
Trimitere mesaje nelimitate
Vizualizare vizitatori ai profilului
Adăugare contacte la favoriți
Vezi vizitatorii profilului
Răsfoiți rapid profilurile
Mesaje nelimitate
Fotografii clar vizibile
Vezi cine te-a vizitat
Vizualizezi profiluri membrii
Folosești căutarea cu filtre
Trimiți 100 de mesaje
-
Evaluările utilizatorilor 9,1/10 8,9/10 9,1/10 8,0/10 9,2/10
Vă este de folos pagina?
Vă place conținutul?
4 1

Citiți despre noi

Adevarul.ro Cancan.ro Digi24.ro Libertatea.ro Stiripesurse.ro